Po zadaní objednávky mi volali (asi na 2. prac. deň), že teriyaki omáčke, ktorú som si objednala, končí spotreba "zajtra" a že či ju chcem za 50% zľavu alebo mi vrátia peniaze. Vybrala som si vrátenie peňazí. Ostatný tovar bol dodaný kuriérom - z 2 Bujóniek jedna bola vytečená. Druhá sa zdá byť OK, rovnako ako Worchester omáčka. Čiže - zo 4 produktov sa podarili 2.
Najprv mi 19. 4. obchod oznámil, že objednaný tovar, ktorý mal byť skladom, predsalen nemajú a dorazí k nim 22. 4.
Dňa 25. 4. som ich sama kontaktovala, či objednávku odoslali. Na to mi 26. 4. oznámili, že sa cena produktu zvýšila o 1,10 Eur.
Požiadala som ich buď o dodanie objednávky v pôvodnej cene (28,90 Eur), alebo vrátenie prostriedkov, ktoré odišli z môjho účtu 18. 4.
Žiaľ, pani majiteľke asi nie je jasné, že ich 1,10 Eur stálo túto negatívnu recenziu.Reakcia obchodu www.nanacelia.sk
Dobrý deň p. Bea, tak ako som Vám v našej e-mailovej komunikácii vysvetlila, cena tovaru bola pri dnešnom zdražovaní navýšená od nášho dodávateľa. Žiaľ pri niektorom tovare nie sme o tom vopred informovaní.
Vrátenie peňazí Vám bolo ponúknuté z našej strany, nakoľko chápeme, že niektorí zákazníci s tým súhlasiť nemusia.
Ak Vám suma 1,10 EUR stála za túto recenziu, tak potom je všetko v poriadku :-) -
- zavádzajú zákazníka
Ponúkajú tovar, ktorý nemajú skladom a následne stornujú objednávku.
Tovar mi po 10 dnoch nebol stale doruceny,ziadna informacia mi nedosla ani o prijati platby...stale cakam na tovar!!!
- ponúkajú tovar, ktorý nemajú na sklade, dlhá dodacia dobá
mali napisane ze muky su skladom a pritom tak nebolo
Nemam co hodnotit, urobil som objednavku prislo mi potvrdenie a 11 dni neregistrujem ziadny pohyb neviem ci to mam zrusit alebo cakat?
- Opakovane mi prišiel poškodený tovar, ktorý bol už nevhodný na konzumovanie.
- Komunikácia nula bodov
- Moju obľúbenu značku Sonnentor, čiže kvalita a za dobrú cenu
- Tovar bol poškodený, aj keď bol dobre zabalený. Takže poškodenie muselo nastať pri balení. Bolo to korenie, obal bol navrhnutý, našťastie nie veľa, nebolo to ani vidno ale ešte neotvoreny balík bolo cítit arómou
Kupovala som prvý krát na základe obľúbenej značky,dobrej ceny a servisu,co sa týka dopravy. Ale možno to bola len náhoda, že bol tovar poškodeny.
Reakcia obchodu www.nanacelia.sk
Dobrý deň, veľmi nás mrzí, že tovar prišiel poškodený, určite však neodchádzal poškodený od nás. Žiaľ niekedy aj pri najlepšom balení sa tovar pri preprave poškodí. V každom prípade stačí u nás reklamovať a my vybavíme problém k Vašej spokojnosti.
Nanacelia.sk