Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Vyhoda

Ďakujeme :)

• Super rýchle vyskladnenie a dodanie

Ďakujeme pekne :)

• Spoľahlivosť,rýchlosť

Ďakujeme Oľga :)

Oceňujem rýchle vybavenie objednávky - v nedeľu som si objednala tovar a v utorok bol doručený. S kvalitou rukavíc som spokojná, k dispozícii boli všetky veľkosti, na rozdiel od iných dodávateľov.

Ďakujeme :)

Bola som spokojná s prístupom pána Horčičáka v z predajne Čadca,ktorý mi po e-mailom dotaze na číslo predajne a,oznámil,že keď dám svoje číslo mobilu,zavolá on. Tak sa aj stalo a objednávku telefonicky vybavil. Prišla o 2 dni,fľaša dezinfektolu vzorne zabalená. Z Vašej firmy v e-shope si objednal aj syn.

Reakcia obchodu NAJPROTEIN

ďakujeme pekne. Sme radi, že ste boli nadmieru spokojná.

Len do budúcna: V tomto hodnotení je 1 hviezdička zo 6 to najhoršie hodnotenie :)

• Objednane LATEXOVÉ rukavice biele XL boli uvedené "tovar skladom" doručené však boli VINILOVÉ MODRÉ /rozdiel ako Škodovka a Trabant/
    • Neseriozny prístup obchodu

Pred potvrdením objednávky je potrebné zvážiť či v prípade dodania iného tovaru podstúpite kolotoč vrátenia tovaru jeho spätné zaslanie a tak.....

Dobrý deň František,

zrejme sa stala zámena v sklade. Určite sme Vám naschvál neposlali iný tovar.

Stačilo zavolať, alebo napísať e-mail a rukavice by sme Vám vymenili na naše náklady.

Rýchlo objednané, rýchlo dodané,veľmi spokojný.

Ďakujeme Milan :)

Doručené k spokojnosti

Ďakujeme Stanislav :)

Tovar objednaný, zaplatený po dvoch dňoch som bola informovaná, že tovar fyzicky nemaju a dokonca už ani nebude. Velke sklamanie.

Dobrý deň p. Dianová,

žiaľ mrzí nás to, tento produkt už skladom nemáme a nemá ho k dispozícií ani výrobca.
    Na druhý pracovný deň sme Vás o tom ale riadne informovali a peniaze, ktoré ste za tovar zaplatili sme Vám ihneď vrátili.

úplná spokojnosť

• Rýchlosť dodania
    • Tovar pokazený

Dobrý deň p. Búryová,

konkrétne aký tovar bol pokazený?

Ak sa takéto niečo stalo máte nárok nám napísať reklamáciu, ktorú vybavíme v súlade so zákonom.

Vopred ďakujem, že nás budete kontaktovať namiesto toho, aby ste písali takéto recenzie.

Tyzden po objednani ste napisali ze tovar nemate

Dobrý deň p. Fiala,

písali sme Vám 2 dni po objednaní, že produkt momentálne nie je dostupný.

Ospravedlňujem sa, že to nedokážeme v sekunde reagovať, pretože máme veľa objednávok.

Ďakujem za Váš názor a prajeme všetko dobré :)

• Za tovar sice zaplatite ihneď, ale mne dodnes nebol doruceny.

Dobrý deň p. Sekerešová,

Vaša objednávka bola riadne poslaná ihneď po objednaní.

V čom konkrétne je problém?

Kontaktujte nás prosím.

• Neseriozny

Nedoporucujem tovar som zaplatila a doposiaľ.mi nevrátili peniaze napriek prísľubu lebo že vraj je tovar vypredaný a vrátia mi peniaze bohužiaľ sa dodnes nestalo

Dobrý deň prajem,

vážená pani Katarina Gebhardtová, preplatok vo výške 6,70€ Vám bol riadne vrátený na Váš bankový účet.

Poprosím o kontrolu Vášho bankového účtu predtým ako píšete takéto recenzie.

Vopred ďakujem.

• Výber tovaru
    • Výber veľkostí
    • Dlhá dodacia lehota
    • Nie je možné sledovať zásielku

Dna 8.10. som objednala tovar,ktory som online zaplatila kartou.stale nedorazil.kontaktovala som ich mailom-ziadna odpoved.telefonicky,malo to dorazit minuly tyzden,stale nic.vsetko im pusalo skladom,nic skladom nemali.

Tovar nedorazil. Eshop nekomunikuje, od vystavenia objednavky ziadna reakcia.

Dobrý deň prajem,

informovali sme Vás prostredníctvom e-mailu, že daný tovar žiaľ nemáme skladom a že sme nútení Vašu objednávku stornovať.

+veľmi rýchle dodanie
    -nemám

• Kvalitný prístup
    • Rýchle a spoľahlivé vybavenie

• Z dôvodu nebol dátum spotreby na balení a bol úmyselne doslova na umelohmotnom viecku vydrhnuty dole s tým ze som tovar odfotila ako mi prišiel v poškodenom stave. Sľúbili ze tovar vymenia no potom prestali komunikovať.

Dobrý deň prajem,

neuvedený dátum spotreby sme si nevšimli. Akonáhle ste nám to oznámili, tak sme sa s Vami dohodli, že tovar vymeníme. Vybavili sme zvoz cez kuriéra, ktorého sme k Vám po dohode poslali.

Žiaľ tovar sa nám naspäť už nevrátil. Zrejme Vás kuriér nezastihol. Pokiaľ niečo reklamujete, tak postup je taký, že nám pošlete tovar späť do firmy a my Vám ho vymeníme. V tomto prípade sa už daný produkt nevyrába, takže by sme Vám vrátili peniaze.
    Poškodený produkt ste nám do dnešného dňa nedoručili (aj napriek našej snahe pri ktorej sme na vlastné náklady k Vám poslali kuriéra), tak prepáčte nerozumiem o čom tu píšete.
    Prešli síce 2 mesiace, ale stále sme ochotní Vám vrátiť peniaze, ale potrebujeme mať produkt u nás vo firme.