Po tel.dohovore mi mal byť tovar doručený do Vianoc...objednávka bola urobená viac ako týždeň pred tým a tovar bol skladom. 3 dni pred Vianocami mi prišiel mail,že tovar doručený nebude.

• Toval bol zaplatený kartou na telefonicky kontakt ktorý je na stránke nikto neodpovedá . Neviem sa tam dovolať

Ziadna komunikacia, dva tyzdne sa
    Mi nikto neozval ohladom mojej objednavky.

Rúška ktoré som objednala za 21€ sú nevyhovujúce ušité na 6 ročné deti s krátkov gumička kvalita za tie peniaze veľmi nízka sklamanie

Už týždeň čakám na zasielku a čuduj sa svete tovar nedorazil niesu schopný tovar dodať na čas

Reakcia obchodu Pracovné odevy - Najmonterky.sk

Dobrý deň pán Kužma.

Hneď ako sme prijali vašu objednávku. Tak sme Vám písali ohladne toho, že kedže ste spravili objednávku v období keď nikto nepracocal. Bude vaša objednávka vybavená hneď ako to bude možné, ale najskôr až tretí januárový tyždeň. Spätný email sme od Vás nedostali tak sme mysleli, že to akceptujete. Veľmi nás mrzí že čakáte na tovar tak dlho, zvičajne expedujeme do 3 až 5 pracovných dní. Kedže sme tovar ktorý ste si objednali nemali skladom. Tak sme ho museli objednať u nemeckého dodávateľa ktorý začal spracovávať objednávky zo slovenska až dnes 14.01.2019 takže tento týždeň príde sada na sklad a hneď Vám ju expedujeme.

Ešte raz veľmi nás to mrzí.

Za pochopenie ďakujeme.

Majiteľ eshopu najmonterky.sk