Po tel.dohovore mi mal byť tovar doručený do Vianoc...objednávka bola urobená viac ako týždeň pred tým a tovar bol skladom. 3 dni pred Vianocami mi prišiel mail,že tovar doručený nebude.
Tovar dorazil za 1 mesiac
- Objednaný tovar mi bol doručený
- Dobré ceny
- Lacné doručenie, od 2,5€
- Rôzny sortiment
- Neskutočná doba čakania na objednaný tovar 27 dní. Objednával som 6 vecí, nič nadrozmerné.
- Dlhé čakania aj na tovar, ktorý je podľa eshopu skladom.
- BIO nádoba 10L, ktorú som dostal nie je tvarovo totožná s tou, ktorá bola na obrázku v eshope.
- Načo v eshope ponúkajú produkty, ktoré nie sú skladom?! Keby tam aspoň bola info s dátumom naskladnenia.
- Nedostal som žiadnu informáciu o tom, že by sa mohla objednávka vybavovať dlhšie ako býva dobrým zvykom.
Minimálne, ak vám nezáleží na termíne doručenia, tak môžem tento obchod doporučiť. Inak radšej nie.
- Napriek tomu, že ide o tovar, ktorý je ťažko dosažiteľný, rýchle a pružne zabezpečenie ma príjemne prekvapilo.
- Nepoznám žiadne
- Pružnosť, výborný tovar, kvalitné služby
- Nepoznám žiadne
Napriek tejto nešťastnej situácie s pandémiou - veľmi dobrý prístup ku zákazníkovi, výborný sortiment, kvalita tovaru a služieb
- Toval bol zaplatený kartou na telefonicky kontakt ktorý je na stránke nikto neodpovedá . Neviem sa tam dovolať
- Naprosto som spokojený komunikácia s vedením úplne super na jedničku
Rychle dodání
- Avizovaná dodávka, tovar doručený podľa želania zákazníka, ktorý je vhodný aj pre profesionála.
- Návrh a výroba = 100 %
- Žiadnu nemá
Tovar na jednotku s hviezdičkou.
- Nebol mi doručený všetok tovar a peniaze zaň mi ešte stále neboli pripísané na účet
- všetko bolo ok a rýchlo
Ziadna komunikacia, dva tyzdne sa
Mi nikto neozval ohladom mojej objednavky. -
- serioznosť
Spokojnosť , na momentálnu situáciu aká je mi prišiel balík pomerne dosť rýchlo. Ďakujem
- Vzhľadom na situáciu ruska rýchlo hotové
Celkom ok
Rúška ktoré som objednala za 21€ sú nevyhovujúce ušité na 6 ročné deti s krátkov gumička kvalita za tie peniaze veľmi nízka sklamanie
Všetko v poriadku.
Už týždeň čakám na zasielku a čuduj sa svete tovar nedorazil niesu schopný tovar dodať na čas
Reakcia obchodu Pracovné odevy - Najmonterky.sk
Dobrý deň pán Kužma.
Hneď ako sme prijali vašu objednávku. Tak sme Vám písali ohladne toho, že kedže ste spravili objednávku v období keď nikto nepracocal. Bude vaša objednávka vybavená hneď ako to bude možné, ale najskôr až tretí januárový tyždeň. Spätný email sme od Vás nedostali tak sme mysleli, že to akceptujete. Veľmi nás mrzí že čakáte na tovar tak dlho, zvičajne expedujeme do 3 až 5 pracovných dní. Kedže sme tovar ktorý ste si objednali nemali skladom. Tak sme ho museli objednať u nemeckého dodávateľa ktorý začal spracovávať objednávky zo slovenska až dnes 14.01.2019 takže tento týždeň príde sada na sklad a hneď Vám ju expedujeme.
Ešte raz veľmi nás to mrzí.
Za pochopenie ďakujeme.
- Ochota mimo pracovných hodín
- Komunikácia
- Prístup k zákazníkovi
- Rýchlosť dodávky
Maximálna spokojnosť. Dúfam že sa nepokazia.
- rychlost
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.