- Dobré ceny, veľmi rýchla doprava
Tovar mi bol doručený hneď na druhý deň od vytvorenia objednávky. Obal bol poškodený a telefón po zapnutí prešiel priamo no úvodnú obrazovku (žiadna prvotná inštalácia), takže s ním očividne niekto manipuloval. Až na tieto drobnosti som veľmi spokojný.
- Komunikácia so zákazníkom, ochota a cena.
- Žiadne som nezistil.
Obchod v pohode. Pri doručení tovaru kuriérom až na moje vyžiadanie mi dodatočne dal doklad o doručení. Podľa jeho slov je to zbytočné, čo si nemyslím. Je to jednoznačný doklad o prevzatí tovaru. Inak v pohode.
- cena a rýchle doručenie
- komunikácia len mailom
- -
- -
Obchod je ok, odporucam.
- cena, sortiment, rychlost
- žiadne
Odporúčam každému, tovar mi bol doručený rýchlo, lacno a v poriadku...
- Serioznost, rychlost, dobra cena, velky vyber...
- Nema
Urcite odporucam, najnizsia cena, rychlost dodania, velky sortiment, bezproblemova komunikacia...
- čakala som na doručenie 7 dní ,no 7 deň mi pospali e-mail že telofon mi nebude doručení z dôvodu :že už prestal distribuovať a nevedia ho objednať u žiadneho ich dodávateľa.
čakala som na doručenie 7 dní ,no 7 deň mi pospali e-mail že telofon mi nebude doručení z dôvodu :že už prestal distribuovať a nevedia ho objednať u žiadneho ich dodávateľa.Veľmi zlá komunikácia mohli dať vedieť skôr a ne už v deň doručenia .
Reakcia obchodu Mobil Centrum
Dobrý deň, ospravedlňujeme za nevybavenie objednávky. Model Sony Xperia Z1 Compact sa už prestal distribuovať, preto sme sa ho pokúšali objednať aj od zahraničného dodávateľa a informácia o nedostupnosti trvala dlhšie. Produky ktoré sú NA SKLADE odosielame ihneď. S pozdravom MOBILCENTRUM.
Nerelevantné hodnotenie bolo odstránené.
- Cena a rýchle doručenie
- Slabá reklama
Veľmi dobrý
- rychle dorucenie
- telefon bol doruceny v inom obale, na co som nebol upozorneny (nejednalo sa iba o obal ale priamo o telefon od Orange, nakolko IMEI na obale sa zhoduje s IMEI v telefone)
Odporucam, ale pre istotu sa informujte, ci je telefon original priamo od vyrobcu (v mojom pripade od Sony alebo od tretej strany)
- dobrý prehľad ponúkaného tovaru a velmi dobré ceny
veľmi prehľadná stránka dostupnosť tovaru dobrá cena a rýchle dodanie .určite odporúčam aj ostatným
- zatiaľ som nezistila
výborná spolupráca
- +Cena
- +Široký výber
- +Komunikácia
- -Darček, ktorý mi bol sľúbený mi nebol doručený
- -Vyexpedovanie balíčka hneď na druhý deň, ale doručený mi bol až o 5 dní (3 pracovné)
Odporúčam nakupovať v tomto obchode.
Recenzia bola zmazaná na základe podkladov z eshopu.
- v tom čase najlepšia cena
- len kladné recenzie
- nenašiel som žiadne
odporúčam nakupovať v tomto obchode
- porovnatelne nizsie ceny ako u druych predajcov,rychle vybavenie a dorucenie zasielky,maximalna spokojnost,
- ziadne
Odporucam nakupovat v tomto obhode,som maximalne spokjny.
- Vsetko je super
- Ziadnie
Super nakupovanie. Necakal som dlho a hlavne neprisiel poskodeny
- Cena tovaru
- Komunikácia so zákazníkom by sa mohla zlepšiť
- Kvalitné produkty a veľmi dobrá cenová relácia.
- Komunikácia je výborná. Na maily som dostával expresné odpoveď.
- ODPORÚČAM TU NAKUPOVAT!
- Zatiaľ som nezbadal žiadne.
Já som bol veľmi milo prekvapený z nákupom. Už druhý nákup I ďalšie sa budem orientovať na tento obchod.
- Dobrý výber, priehľadnosť stránky, rýchle doručenie
- Neviem o žiadnych
Som veľmi spokojný stymto obchodom a vrelo ho odporúčam ostatným nakupujúcim