- Ziadne
Vyborne
- Super jednanie aj telefonicky sa dalo dohodnúť, dohoda bola dodržaná...
Dávam prednosť nákupu u Slovenských predajcov, aj ked napr, Maďarský predajca ponúkal tovar trochu lacnejšie.
Odporúčam všetkým. -
Osobne som bola spokojná ako aj s komunikáciou predajne ale aj s dodaním tovaru.
- velmi dobre ceny
- Rýchlosť vybavenia objednávky.
- Žiadne.
Doporučujem. Objednávka bola ihneď spracovaná. Hneď som si tovar mohla vyzdvihnúť osobne.
Zatial som spokojny reklamaciu som riesit zatial nikdy nemusel a dufam ze ani nikdy nebudem musiet :)
- NIžšIE CENY
SPOľAHLIVé DORUčENIE,TOVAR ZA NAJNIžšIU CENU,MYSLíM,žE PODľA MOJEJ SKúSENOSTI SMELO MOžEM TENTO OBCHOD ODPORUčIť
- Jediný obchod ktorý dokázal dodať to čo mal v ponuke ... veľa obchodov mali tento výrobok v ponuke s označením dostupný ale nakoniec ma kontaktovali a chceli sa dohodnúť na inom prevedení. Tento obchod ma príjemne prekvapil.
- Pomerne dlhá dodacia doba
Nemal som žiadny problém. Obchod funguje ako má internetový obchod fungovať.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Ochotná obsluha, dobré ceny, široký sortiment, rýchle dodanie tovaru.
S nákupom v tomto obchode som maximálne spokojná a služby Mobilcentra využijem určite aj nabudúce.
- Rýchlosť dodania tovaru. Ústretovosť personálu.
Bez problémov, odporúčam. Darček k objednávke ako bonus.
- Super obchod, super ceny, prijemny personal, velky vyber mobilnych telefonov, rychle dodanie tovaru...
- Nanasla som ziadne
tento obchod odporucam, rychle dodanie tovaru, najnizsie ceny, velky vyber, prijemny personal..
- Rychlost, cena
- Neviem o ziadnych
Spokojnost, urcite tu este nieco objednam.
- Široký sortiment, prijemný prístup, promtnosť,...
- žiadne
Určite odporúčam, rýchlosť, promtnosť, cena, príjemný prístup a dostala som k nákupu aj darček. :)
- Výborná cena, promptná komunikácia, nový tovar
- Nie je v Bratislave :)
- Rýchlosť, cena tovaru
- Nezistené
Jednoznačne odporúčam
- rýchlosť doručenia
- lacná cena
- zatial mi neprisla vyzva na recenziu, ktora mala prist do 10 dni kvoli darceku
Odporúčam určite tu budem nakupovať, výborná cena, rýchle doručenie bez problémov
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.
- Na svojej webovej stránke uvádzajú rozdielne ceny.
- Rozdiel 25 euro je dosť!!!
nespokojnosť
Reakcia obchodu Mobil Centrum
Prepáčte, ale nerozumieme Vašej recenzii, pretože od Vás neevidujeme žiadnu objednávku a vždy platia ceny, ktoré sú uvedené na našej stránke .
S pozdravom MOBILCENTRUM -
- Dostupnosť tovaru, ktorý inde chýbal.
- Chýba synchronizácia webovej stránky so skutočnými skladovými zásobami, ale to vo väčšine i-obchodov.
Som spokojná.