- Najlepšia cena oproti konkurencii
- Vybavenie objednávky a veľmi rýchle dodanie tovaru do 2 dní
- Komunikácia so zamestnancami ohľadom produktov veľmi pozitívna
- S obchodom som spokojný, ale čakal som aj pribalený návod na montáž v Slovenčine. Nahradili mi ho, ale telefonáty s predajcom cez ktoré ma inštruoval o postupe pri montáži a spojazdnení.
Rýchle dodanie.
- Ponúkajú tovar ktorý nemajú a ani nevedia naskladniť .
Nespokojnosť .
Reakcia obchodu Najkolobezky.sk
Dobrý deň, Veľmi nás mrzí vaša negatívna skúsenosť. Žiaľ tovar, ktorý ste objednal bol v obmedzenom množstve a vypredal sa počas Black Friday akcie. Veľmi sa ospravedlňujeme za nedorozumenie.
S priateľským pozdravom,
Tím Najkolobezky.sk -
- Rýchlosť a komunikácia. Výborne vybavenie reklamácie, som spokojný.
- Najlepšia cena v porovnaní s inými obchodmi a veľmi rýchle dodanie
Top top top
Rýchle doručenie
- Veľmi rýchle vybavenie objednávky a veľmi príjemné a milé a trpezlivé ochotne poradenie
Dodanie veľmi rýchle aj doručenie veľmi spoľahlivé možnosť aj na zásielku kuriérom GLS čiže mi prišiel produkt aj s pohodlia domova
rýchle dodanie ...
Objednal som a do dvoch dni bol tovar u nás.Vrele odporúčam.
Mesiac som mal objednané kolobežky ktorých bolo na sklade posledných 5 kusov nakoľko som bol odcestovany a tovar nemal kto prebrať a chcel som ich mat ako objednané aby sa nestalo že nebudú na sklade pred vianocami tak som do poznámky napísal aby mi tovar doručili v tom čase ked budem doma.Cely mesiac sa neozvali objednavka bola aktívna a v deň dodania mi prišiel email že objednavka zrušená volal som im do eshopu a povedali mi že systém moju objednávku zrušil tak som to chcel nanovo objednať ale Mila slečna pani mi povedala že kolobežky už nemajú skladom takze tomu čomu som sa chcel vyhnúť sa stalo a moju objednávku odignorovali a kolobežky ktoré boli mesiac vopred objednané boli predané .z ich strany apsolutne v serióznosti 0 bodov ak keď majú dobre ceny na niektoré produkty ale ten prístup nikdy viac tento eshop neodporúčam sklamal má na celej čiare .Nic idem hľadať na inom serióznejšom e-shope tie kolobežky .Nikdy viac NEODPORÚČAM !!!
Reakcia obchodu Najkolobezky.sk
Dobrý deň, Veľmi nás mrzí vaša negatívna skúsenosť. Žiaľ objednaný tovar nie je možné rezervovať na tak dlhú dobu ako je 1 mesiac. Kolegovia so zákazníckej podpory sa vás snažili opakovanie, niekoľko krát kontaktovať, žiaľ neúspešne. Pevne veríme, že toto nedorozumenie pochopíte.
S priateľským pozdravom,
Tím Najkolobezky.sk -
Odporucam,zamestnanci su vyskoleny a vyznaju sa v sortimente ktory maju. Nechyba ustretovost,komunikacia tiez vyborna. Vyhodou je moznost osobneho odberu/samozrejme len pre tych ktory to nemaju moc od ruky/.
Zatiaľ v poriadku tovar sme ešte neskladali nakoľko je to vianočný darcek
super
Rýchle odoslanie, super zabalené.
- Dobrá cena
Takto ma fungomvať online obchod. Priehľadný obsah a dobrý popis výrobkov. Do chvíľky vyberieš produkt, objednáš a (po)zajtra doma máš.
Kvalita ,rýchlosť doručenia super.
- Všetko ok.
Rýchle dodanie.