• Zla komunikacia

Nie je moznost kupit tovar na firmu
    - PODVOD

Predom zaplatený tovar mi ani po 11 dňoch nedošiel. Pre podanie reklamácie sa tam neviem dovolať. Nikto nezdvíha telefón .

obchod ponúkal tovar, ktorý nemal a nevedel zohnať. Napriek tomu si ho nechal zaplatiť a ponúkal náhradný. Po odmietnutí objednávka bola zrušená

• Nebola dodržaná doba dodania

• Je 13. deň a ja nemám peniaze späť za vrátený balík. Zajtra bude ten spomínaný 14. deň, čo je posledný termín na vrátenie penazi

• Poslali iny vyrobok ako bol objednany a lacnejsi.
    • Nekomunikuju ohladom vymeny tovaru a napravenia ich chyby.
    • Po telefonate kde mi povedali aby som ich kontaktoval mailom uz nereaguju.

Neodporucam. Pochybny obchod

• 7 dní a nič mi neprišlo

Klamlivý popis produktu

Reakcia obchodu Najhracka.sk

omlouváme se za chybu, popis produktu byl ihned poté změněn. Věříme, že Vaše příští objednávka již bude v pořádku.

• Dlhá doba doručenia

Reakcia obchodu Najhracka.sk

balík byl předán přepravci za dva dny od vytvoření Vaší objednávky. Za zpoždění se omlouváme.

• Ani do troch dní ako tvrdil obchod mi neboli zaslané peniaze naspäť

Reakcia obchodu Najhracka.sk

peníze byly na Váš účet zaslány již v den stornování objednávky. Snažíme se peníze odesílat ihned po zrušení objednávek.
    Pokud nastane takový problém - je nutné nás kontaktovat kvůli co nejrychlejšímu vyřešení.

Tovar bol zamenený na iný.

Reakcia obchodu Najhracka.sk

omlouváme se, samozřejmě se snažíme objednávky vyřídit nejlépe, jak můžeme. Pokud nastane jakýkoliv problém je nutné nás kontaktovat, aby bylo vše co nejrychleji vyřešeno.

Model poškodený ,rozbity

• Pekny tovar za dobre ceny

Tovar som objednala pred vyše týždňom a a stále nedorazil. Písala som už aj mail ohľadne objednávky, kde som sa pýtala kedy dorazí ku mne a žiadnu odpoveď som nedostala. Tovar som zaplatila tak som veľmi zvedavá !!!!

Reakcia obchodu Najhracka.sk

zboží z Vaší objednávky bylo skladem u dodavatele - na doručení je standardně 7 pracovních dní. V emailu, kde jste se na doručení ptala Vám byla tato skutečnost sdělena. Věříme, že Vaše další objednávky budou v pořádku.

• bola zaslaná iná veľkosť ako bola objednaná
    • predtým bola spokojnosť

• Platíte vopred. Nevedia ci ste platca DPH alebo nie.
    • Dlhá dodacia lehota
    • Výhovorky
    • Tovar stále nemáme napriek tomu ze tam mali napísané skladom , zaplatené okamzite uz pred týždňom aj s daňou ktorú odmietajú vratit.

Nevedia predávať podľa zákona zahraničným partnerom platcom Dph bez Dph. Výhovorky a amaterizmus. Urobili sme chybu ze sme im zaplatili vopred.. teraz máme problem dostať späť svoje peniaze . Nedoporučujem

Tovar prišiel poškodený a nebol kompletný

• pisu ze maju na sklade ale objednavaju az za moje peniaze

Este stale nemam tovar, nikto neodpovedá neviem kde mam. Chcem naspat peniaze

• Dlhá čakacia doba, napriek tomu, že pri objednávaní mi ukazovalo, že tovar budem mať o cca 3 dni doma. Prešlo 7 dní a ani správa o tom, že tovar je už na ceste.

Objednavala som hracku a na stranke mali uvedene, ze je na sklade a tovar odosielaju do 24hod. Po tyzdni tovar nikde ani ziadna informacia.Po mojom telefonate mi bolo povedane, ze tovar je na sklade u dodavatela‍♀️
    Objednavka vybavena po 2 tyzdnoch. Takze z mojej strany nespokojnost.