- Dobré ceny
- Kvalitné zabalený tovar proti poškodeniu pri preprave
super kvalita, expresne rychle dodanie, max. spokojnost !!!
- drez prišiel na druhý deň
- tovar dobre zabalený
Reakcia obchodu NajDrezy.sk
Ďakujeme za odporúčanie. Tovar, ktorý je skladom odosielame ešte v deň objednávky, kým nepríde kuriér. Preto sa podarí doručiť niekedy do 24 hodín.
- Rychlost doručenia
- Prehľadné a za rozumnú cenu
Reakcia obchodu NajDrezy.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu a odporúčanie! Veľmi si to vážime.
- Rychlo dodane a kvalitny vyrobok dobre zabaleny
Reakcia obchodu NajDrezy.sk
Veľmi si vážime, že ste si našli čas na hodnotenie – takéto recenzie nás vždy potešia a posúvajú.
- Vybavenie objednavky veľmi rýchle
- Veľmi pekne zabalená zásielka
Reakcia obchodu NajDrezy.sk
Ďakujeme za dôveru a krásne hodnotenie, radi počujeme, že ste s spokojní.
- Veľmi dobre zabalené
- Aktívna komunikácia cez email aj telefonicky, veľká pomoc pri doručovaní
- Tovar je ako na obrázku
Reakcia obchodu NajDrezy.sk
Ďakujeme za krásne hodnotenie! Sme radi, že ste ocenili naše rýchle doručenie, pevné balenie a komunikáciu – takéto slová nás motivujú stále sa zlepšovať.
- objednaval som uz viackrat na zaklade predchadzajucich kladnych, pozitivnych skusenosti, obchod urcite odporucam
- tovar bol zabaleny perfektne, aby nedoslo k poskodeniu pocas prepravy, krabica vystuzena (kupoval som granitovy drez)Reakcia obchodu NajDrezy.sk
Ďakujeme za Vašu vernosť a pozitívnu recenziu! Sme radi, že oceňujete dôkladné balenie a ochranu tovaru počas prepravy, pretože spokojnosť a bezpečné doručenie sú pre nás prioritou.
Oceňujem rýchle a dodanie. Tovar bol neporušený a dobre zabalený. Ďakujem
Reakcia obchodu NajDrezy.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás, že ste boli spokojný s rýchlym doručením a kvalitným balením, na ktorých si zakladáme, aby tovar dorazil vždy v poriadku.
- Prijateľné ceny.
- Rýchlosť dodania tovaru.
Reakcia obchodu NajDrezy.sk
Ďakujeme za recenziu a odporúčanie. Prajeme nech vám drez slúži.
Priateľský, ochotný, radosť objednávať. Veľké plus.
Reakcia obchodu NajDrezy.sk
Ďakujeme za odporúčanie. Takáto recenzia nás vždy poteší. Prajeme vám, nech vám drez dlho slúži.
- Ok
- Rychle dodanie
Bol som nadmieru spokojný s komunikáciou s predajcom bol ochotný a zodpovedal všetky moje otázky. Tovar dorazil v stanovený deň.
Reakcia obchodu NajDrezy.sk
Ďakujeme za odporúčanie. Na komunikácii si staviame, preto nás vaša recenzia teší.
- Telefonický kontakt obchodníka na upresnenie mojej objednávky ako aj odborné poradenie
- Nesedi farba drezu
Farba béžová sa viac podoba na drez bielej farby
Reakcia obchodu NajDrezy.sk
Mrzí nás ak farba drezu nie je podľa vašej predstavy. Ak vám farba alebo rozmer drezu nevyhovujú, tak vám ho bezplatne vezmeme nazad, prípadne vymeníme za iný.
- VELMI DOBRA KOMUNIKACIA, RYCHLE DODANIE, VYHODNA CENA A KVALITNY VYROBOK. S GRANITOVYM UMYVADLOM SOM VELMI SPOKOJNA AKO AJ S BATERIOU.
- Rychle, bezproblemove
Veľmi dobrá komunikácia