- Kupoval som dve postele/lehatka od Mivardi a to konkretne Camo Code Flat 8 a spokojnost je absolutna vedel som do coho idem nech mame s manzelkou na vypravach naozaj luxus a luxus bola aj cena a to ako boli postele zabalene a chranene pred poskodenim.
- co som potreboval tak to ste mali za najlepsiu cenu oproti ostatnym a tovar dokonalo zabaleny a chraneny pred poskodenim cize za mna ste naozaj TIP TOP
Kupoval som dve postele/lehatka od Mivardi a to konkretne Camo Code Flat 8 a spokojnost je absolutna vedel som do coho idem nech mame s manzelkou na vypravach naozaj luxus a luxus bola aj cena a to ako boli postele zabalene a chranene pred poskodenim. Co som potreboval tak to ste mali za najlepsiu cenu oproti ostatnym a tovar dokonalo zabaleny a chraneny pred poskodenim cize za mna ste naozaj TIP TOP
7 dní od objednania , prišiel mi dotaznik spokojnosti ale žiadny mail že by bola objednávka odoslaná , vybavená . stále čakám naštastie to nebolo súrne
Všetko na 1+
Rychle dodanie.
Dobrý deň ! Tovar som si objednal 21.9 . 2024 a dodnes 29.9. 2024 som ho neobdržal !
- Kvalitné zabalené,rýchle dodanie
objednané 12.9.24 dnes je 20.9.24 stale nemam objednaný tovar. Bez slovka vysvetlenia. Vsetok tovar ktorý som objednával bol skladom. Po tejto skusenosti doporucujem vyuzit iný shop.
spokojná, tovar (podberák) odoslaný hneď, dobre zabalený, nepoškodený, takže všetko super
- Rýchle a spoľahlivé dodanie dobierky.
- rýchle dodanie
- celková spokojnosť
- Rychle dorucenie všetko podla objednavky a nepoškodené
Veľmi rýchle dodanie
Super obchod. Chalani veľmi ochotní, poradia s výberom a vyznajú sa v tom čo robia a robia to veľmi dobre.
- Rýchle dodanie.
- Objednaný tovar uvedený že je na sklade, na sklade nebol a táto skutočnosť mne nebola oznámená.
Nezodpovedný postoj obchodu, hraničiaci s podvodom.
- Všetko super
Keď som volal na predajňu pán veľmi ochotný a ústretový. Odporúčam
- Výborná cena
Čakám už týždeň a tovar stále neprišiel
Velmi ochotný personál.