• veľmi rýchle doručenie

Kreslo prišlo kvalitne zabalené a je krajšie, ako na obrázku. Maximálna spokojnosť.

• Vlastná doprava
    • Ústretovosť
    • Cena
    • Perfektná kvalita

• Rýchlosť doručenia, komunikácia. Ostatné eshopy by si mali brať príklad.
    • V utorok som tovar objednal, v stredu mi prišiel kuriérom. V iných obchodoch sa často čaká aj týždeň.
    • Faktúra online.

Spokojnosť so všetkým.

• Vyhoda

Velka spokojnost rýchle dodanie

• minimálna záťaž nákupu pre zákazníka

Super obchod, dobrá komunikácia, ceny v pohode, rýchle dodanie, maximálna spokojnosť

• kvalita, cena, rychle vybavenie i dodanie

som maximalne spokojna, tovar som mala doma skor, nez som cakala, tovar je velmi kvalitny a vytesuje sa z neho cela rodina :)

• Dá sa nábytok objednať, a doručenie zadarmo ma prekvapilo.
    • Nevidím nevýhody.

S nákupom som spokojná. A plánujem do budúcnosti sa o váš nábytok zaujímať.

• Môžem odporučiť.

• Rýchle dodanie, spokojnosť s komunikáciou.

• Rýchle dodanie tovaru

Odporucam

Veľmi dobrý obchod

• Jednanie na úrovni, rýchla dodávka, no suuuper. Určite odporúčam.

Už som u Vás podobné kreslo nakúpil. Nákup som na základe Vášho dotazu hodnotil kladne. S nákupom som vyjadril maximálnu spokojnosť - preto som sa rozhodol kúpiť druhé kreslo. Prekvapilo ma, že propagácia Vašich služieb je vzdialená od reality. Nespolupracuje s Vašimi obchodníkmi. Dňa 4.6.2023 som si objednal kreslo. V rovnakom čase som uhradil fakturovanú sumu. Dodnes mi tovar nebol doručený (hneď pri objednaní mi bolo oznámené, že tovar Ste objednali), už od 6.6.2023 ma otravujete s vyhodnotením nákupu. Žite v realite a vychádzajte zo skutočností, ktoré Vám oznámia Vaši obchodníci! Zároveň sa pýtam, koľko hodnotení nákupu potrebujete, a prečo Vám jedno nestačí? Pri predchádzajúcom nákupe som ihneď po nákupe poslal kladné hodnotenie, napriek tomu prišli ďalšie požiadavky na hodnotenie nákupu!

• Jednoduchá komunikácia, promptné vybavenie, najvýhodnejšia cena oproti ostatným ponukám.

Maximálna spokojnosť (od objednania po dodanie). Zvažujeme nákup ešte jedného kresla.

Dodacia lehota by mohla byť skôr.

Veľmi rýchle dodanie tovaru, spokojnosť.

• Rýchle dodanie