- nakupovala som tu prvykrat a som spokojna,tovar za rozumne ceny,dobra komunikacia s obchodom a rychle dorucenie tovaru
- Zlá komunikácia
- Nespoľahlivosť
- Nesplnia, to čo povedia!
Tovar mi prišiel nefunkčný, tak som ho vrátila späť na reklamáciu. Po 10 dňoch som volala v akom stave sa nachádza reklamácia a pán mi povedal, že im nič neprišlo. Nakoniec z toho vyskytlo, že tovar bol celú dobu na pošte a oni si ho neprebrali. Potom mi mali poslať opravený tovar, ale poslali ho uplne inej osobe - jednému pánovi, ktorý bol taký zlatý, že ma na základe mojich údajov, ktoré boli pri tovare kontaktoval, že mu prišiel domov tovar a nechápe prečo. Tak oni poslali môj zaplatený tovar inej osobe, kde boli ešte dostupné moje údaje!! Veľká nespokojnosť, zlá komunikácia, NEODPORÚČAM!!
Reakcia obchodu Mystore.sk
Mrzí nás Vaša nespokojnosť s obchodom. Celú situáciu preveríme.
Z pošty sme žiaľ nemali žiadne info o tom, že zásielka sa na uvedenej pošte nachádza, až pokiaľ ste nás neinformovali.
Čo sa týka následného odoslania reklamovanej zásielky na nesprávnu adresu, sa Vám ospravedlňujeme. Tak tiež preverujeme ako k tomu vôbec došlo aby sme sa do budúcnosti podobným situáciam vyhli.
S priateľským pozdravom,
www.mystore.sk -
prvý nákup a bol vporiadku
- Rýchle dodanie, ústretový prístup,tovar v dobrých cenách a vynikajúcej kvality
- Nízke ceny
- Tovar na sklade mi bol doručený do 2 pracovných dní od objednania.
- Sú spolahlivy
Nerelevantné hodnotenie bolo odstránené.
- Záruka dodania tovaru
- super
- nic
- rýchlosť dodania
Tovar mi nedošiel v pozadovanom termine a dokonca mi dosiel az mesiac od objednania . Dovolat na zakaznicku linku bolo nemozne . Tak ze cele zle !!!!!! Som vyskoko nespokojny. !!!!!
Dobrý deň pán Bednár.
Ďakujeme za recenziu. Tovar sme odosielali ihneď na druhý deň od objednania, no keďže bolo tesne pred sviatkami, tovar už Slovenská pošta nestihla doručiť. Napriek tomu bolo doručovanie zdĺhavé. Práve preto sme od nového roka so Slovenskou poštou zmluvu rozviazali a na prepravu zásielok využívame rýchlejšie a kvalitnejšie prepravné spoločnosti.
Je nám ľúto tejto situácie a robíme všetko preto aby sa takáto situácia už neopakovala.
S pozdravom,
Rychlost,dobra cena
Jednoduchý , veľa tovaru
- Šaty boli v skutočnosti ešte krajšie ...tak že spokojnosť velka
- Objednala som retiatku a privesok Dari smrti dcere bola nadsena ,privesok je krasny
- Rýchle dodanie, príjemná komunikácia z obchodu, notifikácie o stave objednávky.
Rýchlosť, prehľadnosť
Reakcia obchodu Mystore.sk
Ďakujeme za hodnotenie :-)
www.mystore.sk -
- velky vyber, dobre ceny
Ďakujeme za hodnotenie.
www.mystore.sk -
vyskytla sa tam jedna chyba ohľadom dobierky ale tá bola vyriešená k spokojnosti
Reakcia obchodu Mystore.sk
Ďakujeme a zároveň sa ospravedlňujeme za komplikácie s objednávkou.
www.mystore.sk