- Rychlost a ceny su top na Slovensku a tovar si mozete vyzdvihnut aj u nich priamo
- Ziadne
Plne odporucam ostatnym
- Expresné dodanie,super cena za objednanú vec,kvalitný produkt,solidne jednanie,sms notifikácie o každom kroku objednávky,dobre zabalené na prepravu.
- Bez záznamu.
Nakupoval som 1x,ale isto si adresu zapamätám a keď bude niečo treba,vyhladam služby opäť.Spokojnost so všetkým,odporucam.
- Nemusím nikam ísť.
- Stále rozširujúci sa tovar
- Zatial žiadne proti
S obchodom mam fajn skúsenosti vždy bolo všetko podla požiadaviek.
- že tovar bol naozaj skladom
- super cena za tovar čo som objednal
- Bol to môj prvý nákup v tomto obchode takže zatial žiadne
Ja som spokojný s nákupom čo bolo uvedené že je skladom tak ozaj skladom bolo odoslanie tovaru prebehlo druhý deň od objednania
Reakcia obchodu MX PARTS
Dobrý deň ďakujeme za Vašu reakciu na dotazník Heuréka.Tovar, ktorý uvádzame že je skladom tak aj je.Občas sa stane že nieje ale to iba v prípade že je posledný kus alebo veľkosť a rovno pred Vami niekdo kúpiť.Ešte raz veľmi pekne ďakujeme za super hodnotenie.Tešîme sa na ďalší nãkup.
- Dobrá komunikacia a rýchlosť doručenia. Odporučam!
V tomto obchode som nakupoval už veľa krát a vždy mi prišlo všetko čo som chcel v 100% stave perfektne zabalené takže ja osobne som veľmi spokojný s tymto obchodom. takže ďakujem ešte raz MX PARTS.
- Dobré ceny
- Zľava na prvý nákup 10%
- U mňa nadpriemerne dlhá dodacia doba
Odporúčam
Reakcia obchodu MX PARTS
Ďakujeme za pekné hodnotenie dodacia lehota je niekedy dlhsia kvôli atypickym dielom alebo ak tovar ide priamo od výrobcu riesime a doskladnujeme aby sme mali čo najviac dielov u nas priamo na eshope skladom.Za omeškanie sa ospravedlňujeme.S pozdravom Váš mxparts.
Odporučam všetkym.Siroky sortiment,vybavite pohodlne z domova a tovar vam bude doručeni bez problemov.
Ďakujeme za super hodnotenie
- nemusim nikam chodit
- neistota ci bude tovar pasovat
OK
Reakcia obchodu MX PARTS
Dakujeme za reakciu a za pekné hodnotenie.V našom obchode sa nemusí nik obávať pokial odporučíme tovar priamo mi a urobíme chybu vždy tovar vymeníme a prípadne pošleme aj darček ako vyrovnanie našej chybovosti.Tešíme sa na dalšie nákupi Váš eshop MXPARTS
- Max všetko spokojnosť
- Nuc
Konečne obchod S ochotou A aj dobre ceny
Reakcia obchodu MX PARTS
Velmi pekne dakujeme za super hodnotenie.Váš eshop mxparts
- Rychle dodanie
- 100% spokojnost
- 100% kvalita tovaru
- Dobre ceny
Urcite odporucam nakupovat v tomto obchode.
Dakujeme za TOP hodnotenie Váš tím mxparts
- Ochotný personal
- Rýchle dodanie tovaru
- Nič
Odporúčam
Dakujeme za hodnotenie s pozdravom Váš eshop MX PARTS
- Rychlosť a komunikácia
- Prehladnosť
Odporúčam nákup poradia a ceny super.
- Bezkonkurenčné ceny
- Vedia vysvetliť, prípadne pomôcť s hľadaním dielu ktorý potrebujete.
- Žiadne som nenašiel, možno iba ak menej priehľadná stránka, ale na tej sa pracuje.
Odporúčam, ceny sa nedajú zrovnať s inými, tovar došiel v 100% stave, nie je čo vytknúť. Určite tu nakúpim aj nabudúce.
Reakcia obchodu MX PARTS
Na prehladnosti sa pracuje, Dakujeme Vám za pozitívnu recenziu, svojich zákazníkov si Vážime ako nik iný a snažíme sa, urobiť ludom aj potesenie.Ak má radosť kupujúci, máme radosť aj mi.Prajem Motokrosu zdar v novej sezóne.S pozdravom tým MX PARTS
velmi dobra komunikacia a rychle vybavenie
Reakcia obchodu MX PARTS
Dakujeme za kladnu recenziu prehladnost obchodu sa snazime riesit v co najkratsom case ako zvladame este raz dakujem.
- Všetky
- Žiadne
dobre ceny Rychle dodanie
Reakcia obchodu MX PARTS
Dakujem za hodnotenie prehladnosť obchodu je v štádiu riešenia
- Dobra cena, rychla komunikacia
- Neprehladna web stranka
Paci sa mi rychla komunikacia, dobre ceny a rychle dodanie tovaru
Reakcia obchodu MX PARTS
Prehladnosť riešime dakujeme za Váš nákup a hodnotenie s pozdravom tím mxparts Senica.
- Komunikacia a dohoda
- Prehladnost
Plne odporucam
Reakcia obchodu MX PARTS
Prehladnosť obchodu riešime dakujeme za kladne hodnotenie s pozdravom eshop MXPARTS
- Prijemne jednanie vyborna komunikacia so zákaznikom
Odporučam
Reakcia obchodu MX PARTS
Dakujeme Vam za hodnotenie s pozdravom tim mxparts.
Zatial som spokojny a nieje sa coho obavat takze odporucam ostatnym
Reakcia obchodu MX PARTS
Dakujeme za hodnotenie s pozdravom tím MXPARTS.