- Rychle dodanie, kvalita a funkcnost vyrobkov
- Vyšli mi veľmi v ústrety ,keďže som išla na dovolenku bolo mi to poslané expresne za čo im veľmi ďakujem.
- bezproblémové dodanie
- výborná komunikácia
- pri vzniknutom nedorozumení ihneď snaha o nápravu
Pri vzniknutom nedorozumení, okamžitá komunikácia zo strany eshopu a ihneď vykonaná náprava.
pre mna ma specificke produkty, ktore vyuzivama na jednom mieste a za vyhodnu cenu, aj kvalitny darcek
- Rýchle jednanie
- spokojnosť
Týždeň trvalo doručenie tovaru, dnes je posledný deň na vyzdvihnutie a zistila som, že mi neposlali z packeta kód na vyzdvihnutie v packeta boxe, kde je uložená zásielka. Žiadajú od mňa stiahnuť ich appku, na čo som pri objednaní nebola upozornena a s čím nesúhlasím. Takže tovar sa vráti po vyše týždni predajcovi. Pravdaže na packete nie je možné zistiť nič, nefunguje im web, ani na odoslanie reklamácie.
Reakcia obchodu Multi-Gyn
Dobrý deň, je nám veľmi ľúto, čo sa stalo a situáciu riešime s Packetou. V našom internetovom obchode máme na výber niekoľko druhov dopravy a Packeta je už pomerne štandardizovaná služba, no môže sa stať chyba aj na ich (aj na našej a na Vašej) strane. Samozrejme sme od Vás dostali email/telefonát a budeme postupovať podľa Vašich pokynov. S pozdravom MultiGyn.sk.