• komunikácia predajcu

Ďakujeme, rýchlo doručené

• pekný výber, príjemná komunikácia, rýchle doručenie.

• Rýchle dodanie
    • Príjemná komunikácia
    • Ekologické balenie
    • Najlepšia cena

Určite odporúčam a nakúpim znova ! :)

• Ustretovost
    • Rychlost
    • Pekny vyber rozumnych hraciek

Obchod vrelo odporucam, na e-shope som nasla krasny darcek, ktory som potrebovala na poslednu chvilu a objednavka bola expresne dorucena :-)

Na internetovej stranke pisali ze tovar je na sklade po ibjednani a platbe tovar nieje na sklade a ani nebol doruceny. Zevraj čakaju na dodanie. Takže to co he uvedene na stranke nemusi byt pravda.

Dobry den,
    mame mnozstvo produktov skladom, a vsetky objednavky sa snazime vybavovat okamzite. Zial vo Vasom pripade, tovar skladom nebol, co ma mrzi. O tejto skutocnosti som Vas informovala emailom a zdvorilo poprosila, ci viete pockat par dni s dorucenim, nakolko sa tovar zdrzal na ceste od dodavatela. K dnesnemu dnu je to 5 pracovnych dni.
    Velmi ma mrzi, ze sa dodacia lehota predlzila, naozaj sa Vam v mene celeho eshopu ospravedlnujem. Ak ste nechceli cakat, stacilo dat vediet, a okamzite by som platbu vratila.
    Spokojnost nasich zakaznikov je u mna na prvom mieste, preto som Vas ihned kontaktovala aj emailom, aby sme situaciu vyriesili.
    Patricia

• Kvalitné a krásne prevedenie
    • Ideálny darček pre malého kutila :)
    • Rýchle dodanie
    • Príjemná a ústretová komunikácia s predajcom

Veľmi odporúčam, e-shop je prehľadný, obsahuje originálne, krásne a kvalitné produkty. Rada sa sem vrátim :) Darček urobil veľkú radosť! :)

• Osobný pistup
    • Dodanie
    • Milá majiteľka

Ďakujem za nákup, som veeelmi spokojna. Určite nakúpim aj nabudúce.

• skvelé video prezentácie hračiek

hračky s vysokým hygienickým a bezpečnostným štandardom

Velmi dobre poradenstvo, mila komunikacia, odporucam.

• Mal som dodatočne otazky k produktu, na ktoré mi bolo velmi promptne odpovedané, dokonca sa dala aj upraviť objednávka. Chválim výborný prístup.

S nákupom som bola veľmi spokojná, skvelá komunikácia, rýchle dodanie a krásne kvalitné hračky. Určite nákup ešte zopakujem. Odporúčam!

• Perfektná komunikácia
    • prehľadný eshop
    • výborná kvalita produktov
    • produkty presne ako na obrázku
    • rýchle dodanie

Dakujeme velmi pekne za Vasu recenziu! ♥

Veľmi príjemná a ochotná majitelka eshopu. Vždy sa snaží poradiť a ak náhodou niečo nevie vo veľmi krátkom čase si hneď všetko pozistuje a pomôže tak aby sme boli 100% spokojný. Tovar je naozaj kvalitný nakoľko sú to svetové značky s ktorými spolupracuje. Toto nebol prvý ale ani posledný nákup na ich stránke.

Dakujeme velmi pekne za Vasu recenziu! ♥

celkom rýchle dodanie

Veľmi rýchle dodanie aj s milým darčekom, ktorý veľmi potešil a aj osobným prianím

• Rychle dodanie
    • Najlepsie ceny

Jedno velke UAAU. Este som nezazila,aby som si tovar objednala,zaplatila, a o 2 hodiny mi packeta oznamila,ze tovar je v preprave. Naozaj odporucam,skvely a promptny pristup predavajucej. Urcite si objednam aj nabuduce. Vasa vdacna nakupujuca Katka

Veľká spokojnosť od príjemnej komunikácii až po samotné rýchle doručenie tovaru. Ďakujem krásne a určite nákupom aj v budúcnosti.

• Ochotne poradili a pomohli s výberom darčeka
    • Rýchle osobné doručenie v rámci Žiliny ešte v deň objednania
    • Široký výber kvalitných hračiek

E-shop ma zaujal milým menom a taktiež som u nich našla drevený domček pre bábiky za najvýhodnejšiu cenu. Komunikácia bola taktiež veľmi dobrá a doručenie rýchle.

• výborná cena, dodanie zdarma, rýchle dodanie