• Žiadna komunikácia, nemám faktúru a na mail ohľadom faktury nemám odpoveď
  • Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• rychle dodanie

Objednal som 8 rovnakych kluciek s rozetami. Z toho 3 klucky boli odlisne od ostatnych a jeden set obsahoval ine rozety. Tak nejak vyskladali co mali a je uplne jedno, ze s tym mam teraz starosti a musim riesit montaz na dva krat, musim chodit do obchodu tri krat - prvy raz prevzatie tovaru, druhy raz dnes, kvoli vymene - mali zatvorene - a treti raz - snad dokazu zjednotit klucky nech to nevyzera ako v cirkuse. velmi som nahnevany.

Reakcia obchodu MP KOVANIA

mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť. Koncom roka sme zaúčali nových kolegov v sklade a je možné, že pri chystaní Vašej objednávky zlyhal ľudský faktor, za čo sa Vám úprimne ospravedlňujeme.
    Situácia, ktorú ste popísali, je u nás natoľko ojedinelá, že by sme Vám radi ponúkli kompenzáciu za vzniknuté nepríjemnosti. Budeme radi, ak sa nám ozvete na [email protected].
    S úctou tím MP KOVANIA

• Dobrá dostupnosť, pekný veľký showroom
    • Potrebovala som prah šírky nie štandardných 8 cm, ale 6 cm, mal byť vyrobený na zákazku, do 3-4. týždňov, čo je na prah celkom dlhá doba.
    • Po dvoch týždňoch dodali štandardný 8 cm prah, nepremeriavali sme ho, zistili sme to až po osadení a zrezaní bokov podľa zárubne
    • Obchod sa ponúkol tovar vymeniť, čo však nie je možné, kedže je upravený a nalepený.
    • Teraz treba prah podložiť dreveným hranolom, aby sa neodtrhol.
    • Kompenzácia žiadna

Zámočník po tejto skúsenosti ďalej s obchodom prestáva spolupracovať. Ešte sa s tým nestretol.

Reakcia obchodu MP KOVANIA

veľmi nás mrzí Vaša skúsenosť. Pochybenie na našej strane nastalo zrejme tým, že v objednávke bol 8 cm prah a požadovaný rozmer prahu (6 cm) bol uvedený v poznámke objednávky. Keďže naše objednávky spracovávajú naši kolegovia, ktorí sú ako všetci ľudia omylní, poznámku sme si zrejme nevšimli, za čo sa Vám ospravedlňujeme.

Ihneď po zistení Vám však bola ponúknutá výmena prahu za výrobok správnych rozmerov, čo ste nevyužili. Ak by ste sa rozhodli predsa len zakúpiť u nás prah šírky 6 cm, ponúkame Vám naň zľavu 30%, bezplatnú dopravu a malý darček. Prosím, neváhajte nás v tom prípade kontaktovať na [email protected].

Ďakujeme za Vaše pochopenie. Tím MP Kovania