Reklama

Dobra cena, velky vyber a dorucenie som mal zdarma.takze spokojnost

Rýchli dodaj tovare dobrá cena

Tovar motorová píla mi bola doručená poškodená, nefunkčná a tak som ju obratom do 2hodín nepoužitú, čistú reklamoval, ale bohužiaľ musím čakať dva týždne na vyjadrenie.

• Spolahlivost

Rýchlosť vybavenia objednvky a doručenia, tovar za primeranú cenu v dobrej kvalite.

• rychlo, bez problemov

• +++
    • ------

Rýchle doručenie a výhodné ceny

flexibilný, ústretový

• Personál ochotný.

• Prijemny a pohodlny nakup prijemna a ustretova obsluha

• Nedá aa prevziat vystaveny kus, nezazil som obchod, kde predajca nechce predat

Reakcia obchodu Mountfield

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste neboli spokojný s možnosťou zakúpenia vystaveného kusu.

Vystavené produkty na predajniach slúžia predovšetkým ako predvádzacie kusy, aby si zákazníci mohli tovar pred kúpou prezrieť a vyskúšať. Vo väčšine prípadov je možné objednať nový kus tovaru, aj keď s neskorším termínom dodania.

Ak by bol vystavený kus predaný, ostatní zákazníci by už nemali možnosť oboznámiť sa s daným produktom priamo na predajni pred jeho zakúpením. Z tohto dôvodu nie je predaj vystavených kusov vždy možný.

Mrzí nás, ak vo Vás táto situácia zanechala negatívny dojem, a ďakujeme za Vaše pochopenie.

Váš Mountfield

• Tovar mi bol oneskorene dodaný, na edhope pri objednavke bolo uvedene, že tovar mi bude zajtra doručený a tovar mi prišiel až na 3. Prac deň. Balik bol nespravne adresovany do inej obce. Nevadilo by mi to ak by to nebol darček.

Reakcia obchodu Mountfield

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že doručenie Vašej objednávky neprebehlo podľa Vašich očakávaní, obzvlášť keď bol tovar určený ako darček.

Ospravedlňujeme sa za oneskorené doručenie zásielky, ako aj za komplikácie spôsobené nesprávne uvedenou adresou doručenia. Vašu pripomienku evidujeme a využijeme ju na preverenie priebehu vybavenia objednávky aj správnosti adresných údajov, aby sme podobným situáciám v budúcnosti predchádzali.

Za vzniknuté komplikácie sa Vám úprimne ospravedlňujeme a ďakujeme za Vaše upozornenie.

Váš Mountfield

• Široký sortiment, skoré dodanie tovaru.

• Som spokojný

• Výborne ceny, dobrá stránka a komunikácia z obchodom.

Všetko v poriadku

• Príprava objednávky trvá neobvykle dlho. Za 3 pracovné dni, neboli schopný zásielku odoslať. V dnešnej dobe to je véééľmi pomalé...

Obvykle si dávam osobné prevzatie, len pri madracoch som zvolil radšej doručenie lebo som nevedel aké sú rozmery. Po 3 dňoch som volal prečo ešte zásielka nebola odoslaná. Že vraj už odišla, ale žiadna info o odoslaní. Ďalší deň opäť telefonát o existencii mojej objednávky. Opäť dohady kde je môj balík, ale žiadna relevantná odpoveď. Keď to reálne odoslali tak mi prišla infoaj od prepravcu, dovtedy len rozprávky... takže odporúčam osobné prevzatie na predajni...

• Veľa krát objednávam od mounfieldu
    • Nič