• Celkom dobré ceny
    • Podľa zadaných údajov na stránke zo štyroch filtrov 2 nepasovali. Riešenie problému pod úroveň a na 2024 smiešne!!! Pri osobnej reklamacii treba vrátiť tovar(samozrejme potvrdenie o tom nedajú), potom treba im napísať e-mail aby vrátili peniaze na účet, aj keď pri osobnom odbere sa platilo v hotovosti. Výmena tovaru nepripadá do úvahy. Keď človek potrebuje druhé filtre, musí si zase objednať cez stránku, čakať na email kým to bude pripravené na osobné prevzatie a môže sa modliť aby ich stránka sa nepomylila zase a filtre pasovali.... Úbohé

Čakacia doba kým pripravia tovar na vyzdvihnutie.

• čakanie na tovar, nie je skladom, nemožnosť platenia kartou, poplatok pri osobnom odbere

Do poznámky som im napísal, nech mi neposielajú starý olej. Poslali mi olej z roku 2020 !!!!!!!!!!! 4-ry roky starý olej. Odpad.

• Nemali motobatériu ktorú som objednal potom ma prehovorili na inú a poslali tiež inú

Olej je 5 rokov starý

• Objednanú batériu nemali, tak ponúkli vhodnú alternatívu.
    • V telefonickom rozhovore som sa pýtal, či batéria príde nabitá čo mi aj potvrdili. Žiaľ, auto ledva naštartovalo ešte horšie ako so starou batériou.. Musel som dat baterku von a kade tade zháňať nabíjačku.. teraz už je ok

Objednávka bola zrušená pretože olej vraj nie je skladom a preto aj cena nebola správne uvedená.
    Teraz je olej už skladom, avšak už o 200€drahší.

Neviete ani približný čas doručenia. Na osobný dotaz kedy asi tovar príde reagujú podráždene a nejasne. Ak len naznačiťe ze na čase doručenia vám záleží obratom vám odporúčajú objednávku zrušiť.

• Informovanost o tovare v poriadku ALE.....
    • Objednany tovar svietil skladom preto som objednal,zavolali mi ze tovar nemaju ale ze maju nahradu mojho tovaru ale za vysiu cenu,tak som sa spytal ci mi to nedaju za rovnaku cenu ako moj objednany tovar ...odpoved arogantne ze NIE ..bud chcem alebo nie...

Palivový filter my poslali úplne iný ako mali poslať.A to dokonca my ešte volali počas objednávky lebo som ich prosil aby to prekontrolovali podľa ŠPZ auta a ubezpečili ma že to je na 100% správny diel.Keď som ich kontaktoval emailom že my poslali úplne niečo iné ako my mali poslať a aké bude riešenie môjho problému už sa my nikto neozval... NEODPORÚČAM OBJEDNÁVAŤ Z TEJTO STRÁNKY NIČ.Zbytočne prídete o peniaze lebo diel vám pošlú zlý a potom ďalej už nekomunikujú.Nedajte sa oj*bať !!!

• Poslali iný tovar ako bol objednaný
    • Žiadna odpoved na mail

Reakcia obchodu motoolej.eu

Ak si zákazník vyberie univerzálne stierače, tie nie vždy pasujú. Nestačí vyberať podľa dĺžky , dôležité je hlavne uchytenie.

Tovar nikde a nikto nič nedá vedieť

Nic jsem si u motoolej.eu neobjednal ani jsem takový site nenavštívil - nechápu proč otravují s dotazník.
    ROZHODNĚ TAKOVÝ POCHYBNÝ OBCHOD NEDOPORUČUJI!

Nic tu nenakupujem a stale mi chodia tieto hodnotenia!!!

Žiadna objednávka mi doručená nebola tak si prosím skúste preverít zákazníka najprv a potom posielať žiadosti o nejaké hodnotenie. Ja žiadny tovar nemám .

• Personál, predavač

Predavač sa mi prihovoril veľmi flegmaticky. Stalo sa to už pri iných príležitostiach, ale tentoraz to naozaj prehnal. Z tohto dôvodu som sa rozhodol, že viac tam nepôjdem nakupovať.

• Nízka cena.
    • Tovar označený skladom, nemajú na sklade.
    • Obrázok a popis tovaru sa líšia.
    • Dlhá dodacia doba.

Všetko zle

• Už viackrát som objednal Tu istú tovar, ale mi nikdy nebol dodaný !!! Pritom avizovali ste že tovar je už na ceste ku mne.

Reakcia obchodu motoolej.eu

Pri danom tovare nám svieti , že skladom nie je.

Nic tu nenakupujem a stale mi chodi toto hodnotenie, nevedia to vyriesit ani v obchode, ani v heureke...