• Uvedený produkt je presne velkosti 5l benzinovej bandasky mám aj foto takže o 9 alebo 11 l objemu sa neda hovoriť, alebo mi predali velkú 5 l bandasku .

Uvedená veľkosť tovaru nezodpovedá skutočnosti

• Tovar neprišiel

Objednaný tovar nebol odoslaný a chcete hodnotenie, teda určite neodporúčam.

• Nizke ceny

Moju objednávku nezaregistrovali. Až po urgovaní objednávku preobjednali. Dodanie tovaru trvalo cca. 2 mesiace (od objednania až po dodanie). Po vytvoreni novej objednávky tovar dodali.

Ďalší e-shop ktorý klame o tovare skladom, tovar proste nemajú a objednajú ho v Nemecku po vašej objednávke takže čakáte dva týždne.

• Ešte stále čakám objednával som minulý týždeň

• Tovar som objednal 8.1. Bol prezentovany, ze je skladom, ale doteraz nebol doručený.
    • Komunikacia zo strany obchodu nulová.

• Problém s reklamáciou

v zásielke mi chýbala najdrahšia vec ktorú som si objednal,hneď som informoval predajcu o skutočnosti že nemám kompletnú zásielku no bohužial prešiel skoro mesiac a nemám ani tovar a ani nikto nemá snahu mi vrátiť peniaze

Po tyzdni stale ziadna odpoved od obchodu, tovar nedodany

• Mali na sklade čo som potreboval
    • Aspoň to písali.Ani o 6 dní to nemám.Malo to prísť o 1-2 pracovné dni

Boli mi doručené rozdielne predné brzdové kotúče napriek tomu že som žiadal o kontrolu objednávky. Našťastie by nemal byť problém s výmenou. Zamestnanec obchodu nie celkom nadšený že to so mnou musel riešiť keď už sa mi podarilo dovolať. Uvidím či to vymenia tak ako sľúbil alebo budem čakať ďalší týždeň z rozobratou motorkou.

Dostal som tovar, ktorý nezodpovedá objednávke a 2 dni žiadna reakcia na e-mail

Reakcia obchodu Motoobchod.sk

Dobrý den, omlouváme se za komplikace a urguji kolegy!

• Tovar som objednala 31.3.2021 a do dnešného dňa 16.4.2021 mi nebol dodaný. Toto sa mi u Vás stalo opakovane, takže ste už pre mňa nedôveryhodní a žiadny tovar si už u Vás neobjednám.

Tovar som objednala 31.3.2021 a do dnešného dňa 16.4.2021 mi nebol dodaný. Toto sa mi u Vás stalo opakovane, takže ste už pre mňa nedôveryhodní a žiadny tovar si už u Vás neobjednám. Objednávku samozrejme ruším.

• tovar mi nebol doručený

Tovar mi nebol doručený ani do dnešného dňa 18.3.2021, t. z. 11 dní po mojej objednávke.

Reakcia obchodu Motoobchod.sk

Dobrý den, moc se omlouváme za problémy s Vaší objednávkou. Uděláme vše pro to, aby se toto již neopakovalo.
    Ještě jednou se omlouvám.
    Za Motoobchod.sk
    Nela

Ponukaju niečo čo nemaju skladom a klamu o datume dodania

Reakcia obchodu Motoobchod.sk

Dobrý den, moc nás mrzí negativní zkušenost a uděláme vše pro to, aby se to neopakovalo!
    Za Motoobchod.sk, Nela

• Zavádzanie zákazníkov

• Na svojich stránkach ponukali bundu,ktorú nemali

Reakcia obchodu Motoobchod.sk

ve Vašem případě došlo ke skladové chybě a jelikož se jednalo o poslední kus ve výprodeji a zboží se už nedodává, nebylo bohužel možné bundu již sehnat.

Šárka

Absolútne neprofesionálne jednanie so zákazníkmi, obchod ktorý zavádza. Tovar prišiel rychlo, ale vrátenie proste zleee. 18.8.2020 bol z mojej strany vrátený nepoškodený tovar. Obdržala som mail, že tovar je vrátený v lehote a v poriadku, zároveň mi bol zaslaný dobropis so splatnosťou 1.9.2020. Je 16.9.2020 a peniaze nikde. Na môj mail kedy vrátia peniaze mi 6.9.2020 napísali, že ich poslali 3.9.2020, čo samozrejme nebola pravda. Za posledný týždeň už vôbec nereagujú na mail ani telefonicky. Proste nikdy viac a dúfam, že sa mi podarí viac ako 300eur od nich dostať naspäť.

Reakcia obchodu Motoobchod.sk

velice se omlouváme, ve Vašem případě opravdu došlo k chybě na naší straně. Bohužel nastala chyba při odesílání bankovního příkazu, kterou jsme nezaznamenali. Po Vašem upozornění ze 14.9. jsme situaci prověřili a peníze jsme znovu odeslali, měla byste je mít zpátky na účtu. Ještě jednou se moc omlouváme za vzniklé komplikace. Jen nás mrzí Váš komentář, že nereagujeme na maily ani telefony, když s Vámi kolega několikráte hovořil po telefonu a na Váš email jsme reagovali obratem.

• Slaba komunikacia
    • Po prihlaseni ziadny prehlad o sledovani zasielky

Dufam ze tovar dorucia coskoro.

Reakcia obchodu Motoobchod.sk

mrzí nás, že nejste spokojen. Objednal jste si produkt s termínem naskladnění 28.9., jak bylo uvedeno v potvrzovacím e-mailu, Vaši objednávku tedy budeme expedovat v nejbližším možném termínu po naskladnění. Přehled svých objednávek byste měl vidět po přihlášení do svého účtu, pokud tomu tak není, napište nám prosím na [email protected], abychom situaci mohli prověřit - funkcionalitu jsme testovali a s žádným problémem jsme se nesetkali.