Moje číslo obuvi nemali.Zavolali.Ponúkli inú veľkosť,ktorá mi nakoniec sadla.Som spokojný.
- Super cena rychle dorucenie..
- Tovar prisiel skor ako som cakal
Jednoduche objednanie tovaru,okamžita odpoved na mail arychle doručenie tovaru na adresu.Maximalne spokojny,viacery si možu brat priklad
Bol som sklamaný že keď obchod zistil že má zle nacenený produkt tak ho stiahol z ponuky a moju objednávku zrušil
absolútna spokojnosť. pri mojej chybnej objednávke bola aktivita "motoobchodu" perfektná. sami mi zavolali a vyriešili novú objednávku, pri ktorej som spravil ja chybu
- Dobra komunikacia
- Ochota
Maximalne som bola spokojna, mozem len odporucit
- rýchle doručenie
- kvalitný tovar
- dobré ceny
- komunikácia
Odporúčam, všetko ok
Na husqvarnu strada máte málo sucastiek
Reakcia obchodu Motoobchod.sk
děkujeme za doporučení, ano na Husqarnu Strada toho moc nemámeme, nejedná se o moc rozšířený motocykl.
- Telefón mi nikto nezdvihol
Prišlo mi potvrdenie objednávky. A už týždeň nič. Mnou objednaný tovar je v eshope uz vypredaný. Neviem či mám čakať objednaný tovar. Či ho vôbec majú a či ešte bude. Telefón mi nikto nezdvihol
Reakcia obchodu Motoobchod.sk
velice nás mrzí, že nejste spokojen. Zboží, které jste objednal, nebylo skladem o termínu naskladnění jsme Vás informovali mailem a SMS, to dělá náš systém automaticky, v případě , že jste do objednávky uvedl správné telefonní číslo a mail, notifikaci jste musel obdržet. Spojíme se s vámi osobně a situaci prověříme.
https://www.motoobchod.sk -
- Tovar pisany skladom nemali, ani nevedeli dat presny termin
Reakcia obchodu Motoobchod.sk
mrzí nás Vaše reakce, zboží, které jste si objednal, jsme za 6 dní expedovali k Vám. Přesně tak, jak jste byl informován po jeho objendání.
https://www.motoobchod.sk -
- Veľký výber, dobré ceny, rýchle doručenie,
Veľmi rýchle dodanie, super obchod, odporúčam každému
- Tovar mi príde domov.
S týmto obchodom mám už viac ročné a veľmi dobré skúsenosti. Tovar mi príde vždy rýchlo a v perfektnom stave.
Super, som spokojný.
- Super rychle vybavenie. Bez problemov.
- Dobré ceny.
- Dlhšia doba dodania, keďže tovar posielajú z ČR.
Objednal som prilbu veľkosti L, poslali mi M .To by sa serióznemu obchodu nemalo stávať . Potreboval som ju len na pár dní tak som to neriešil za tú cenu. Na druhej strane je pravda že nikto nieje neomylný a je možné, že ak by som ich požiadal o výmenu tak by to vyriešili k mojej spokojnosti, tak im nedávam najhoršie hodnotenie.
Všetko súper!
- Tovar mi zatial nebol doručený , ani som nedostal vysvetlenie prečo
- Neviem
Tovar skladom mi neprišiel ani po 14 dňoch. Zatiaľ neodporúčam. Uvidím kedy a či vôbec mi niečo príde