• Rýchly
    • Spolahlivý

• Kontaktovanie hneď po objednávke a preverenie či som si objednala správne matrace
    • Milý prístup
    • Rýchle doručenie
    • Poradenstvo a usmernenie pri výbere matracov

Som veľmi spokojná aj s produktom ako aj so servisom poskytnutým pri kúpe matracov. Vrelo odporúčam!

Kvalitné slovenské matrace, veľký výber rozmerov aj druhov. Objednávku overujú, či ste si vybrali správny matrac, milo ma to prekvapilo. Objednala som už druhý krát 1x90/200 a 2x80/200 benab fyzio. Rýchle dodanie. Spokojnosť, kvalita nesklamala, prvý užívame už rok.

• skvele poradia aj cez telefon
    • super matrac
    • do 4 dni odruceny rozmer ktory bol v inych obchodoch na objednavku do mesiaca
    • slovensky vyrobca

Objednávka vybavená v súlade s reklamou, t.j. do 24 hod.

• Cena
    • Výber tovaru
    • Poradenstvo

Veľmi rýchlo spracovaná objednávka.

Najprv ma otravovali ďalším telefonickým potvrdením objednávky, čo nikto nerobí a to bola vlastne bola len zámienka na ponuku ďalších produktov a ani po vyše týždni som zatiaľ nič nedostal. Takto sa chovajú "šmejdi".

Reakcia obchodu more-matracov.sk

Dobrý deň naša kolegyňa potvrdzovala Vašu obj kvoli správnosti údajov na adrese, ktorú ste uviedli a kvoli správnosti rozmerom ,bez tohto potvrdenia nejde matrac ani do výroby .Je to standart postup keďže sa to vyrába , to nieje kávovar že si ho kupim z internetu ale na mieru robený výrobok a takýto je postup. Ďalej naša zamestnankyňa sa Vám zároveň snažila v niečom poradit čo Vám predĺži životnosť matraca a bol to chránič matraca, ktorý spomenula. To bolo celé . Váš matrac bol vyexpedovaný dňa 6.12.2023 lenže nikto sa Vám nevie dovolať ziadny kurier , dokonca aj my sme to skúšali 5 minut dozadu a nedovolali sme sa.

Už sme 2x objednávali tovar a sme veľmi spokojní.

Rýchle vybavenie objednávky, milé poradenstvo pri výbere tovaru.

• Super výber matracov. Aj na mieru

už čakám 15 dní na objednávku. Po telefonickom dohovore to malo byť max. 10 dní

• V kamennej predajni nám veľmi ochotne poradili s výberom matracov.

• objednávka vybavená rýchlo a tovar zodpovedá predstavám

rýchlosť

• skoré dodanie

• Veľmi kvalitný výrobok a rýchle dodanie.

• Tovar bol doručený v poriadku a rýchlo výborná telefonická pomoc pri vybere som maximálne spokojný

• Široký sortiment a všetky rozmery.

Záujem o zákazníka, aby bol dodaný tovar podĺa jeho objednávky.

super komunikácie, rýchle doručenie a kvalitný tovar ďakujem!