Tovar mi zatiaľ nedorazil ani po vyše týždni a pól a nemám ani informáciu kedy by mal prísť alebo alebo v akom stave je objednávka.
Nemám akú! Tovar už tri týždne očakávam.
Ahoj,
veľmi si vážime tvoju dôveru v moonlight. Rád by som reagoval na tvoju spätnú väzbu ohľadom „veľmi dlhej doby doručenia.” Zrejme došlo k nedorozumeniu, ktoré by som rád objasnil.
Väčšina našich bestsellerov je aktuálne v predpredaji, pretože ich stále vyrábame. Túto informáciu komunikujeme priamo cez hlavné tlačidlo označené „predpredaj” a pod ním uvádzame aj odhadovaný čas doručenia. V čase tvojej objednávky bola predpokladaná doba dodania 3 až 5 týždňov.
Aktívne pracujeme na vylepšení našej komunikácie, aby boli tieto informácie pre zákazníkov ešte jasnejšie.
Ďakujeme za tvoje pochopenie a tešíme sa, že moonlight bude súčasťou tvojej cesty k lepšiemu zdraviu a pohode.
Pre akékoľvek otázky alebo pomoc sa môžeš obrátiť na môjho brata Erika, ktorý má na starosti zákaznícku podporu. Kontaktovať ho môžeš na čísle +421 904 984 676.
Viktor, zakladateľ moonlight -
- Nestále mi je viac krát denne zaslaný spam, čo do istej miery človeka otravuje.
- Doručenie tovaru 3-4 týždne od odoslania objednávky je veľmi dlhá diba
Ahoj,
ďakujeme za tvoju spätnú väzbu. Veľmi nás mrzí nepríjemná skúsenosť s doručením a e-mailami. Chceli by sme objasniť, že doba doručenia 3-4 týždne sa týkala iba produktov v predpredaji, čo bolo uvedené na našom webe pri objednávke. Ostatné modely zasielame štandardne v rozmedzí 1 až 2 pracovné dní.
Ak máš akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebuješ niečo vyriešiť, neváhaj nás kontaktovať. Radi ti pomôžeme!
Ďakujeme za pochopenie a za spätnú väzbu, ktorá nám pomáha zlepšovať sa.
S úctou,
Viktor moonlight -
Objednala som si okuliare pred 7 dňami, a ešte stále mi nedorazili.
Na email s otázkou, či je všetko v poriadku nikto nereaguje.
Sklamaná som. :(Reakcia obchodu moonlight
Viktor, zakladateľ moonlight -
Tovar mi ani po 10tich dňoch od potvrdenia objednávky napriek okamžitej úhrade nedorazil a na dotazujúci mail nikto neodovrdal
Ahoj,
Väčšina našich bestsellerov je aktuálne v predpredaji, pretože ich stále vyrábame. Túto informáciu komunikujeme priamo cez hlavné tlačidlo označené „predpredaj” a pod ním uvádzame aj odhadovaný čas doručenia. V čase tvojej objednávky bola predpokladaná doba dodania 4 až 6 týždňov.
Viktor, zakladateľ moonlight -
už je to vyše mesiaca a tovar nikde
Ahoj,
Väčšina našich bestsellerov je aktuálne v predpredaji, pretože ich stále vyrábame. Túto informáciu komunikujeme priamo cez hlavné tlačidlo označené „predpredaj” a pod ním uvádzame aj odhadovaný čas doručenia. V čase tvojej objednávky bola predpokladaná doba dodania 5 až 7 týždňov.
Viktor, zakladateľ moonlight -
- Tovar som objednala zaplatila a už týždeň čakám kedy konečne mi tovar príde, ak vôbec. Reklám a sľubov veľa.
Viktor, zakladateľ moonlight -
Žiadna odozva, nič. Objednala som, zaplatila a tolko. Netuším ako dlho mám ešte čakať ani akom stave je moja objednávka. Tragédia.
Ahoj! :)
V prvom rade sa ti zo srdca ďakujeme za tvoju dôveru v nás a za tvoj nákup. Chcel by som reagovať na tvoju recenziu, pretože došlo k nedorozumeniu. Väčšina našich best sellerov je momentálne v predpredaji, pretože sa tovar ešte vyrába. Túto informáciu komunikujeme veľmi jasne a úprimne prostredníctvom hlavného tlačidla s nápisom "predpredaj" a pod ním uvádzame aj dobu doručenia a dôvod.
Aktívne to interne riešime, aby sme sa z tohto aj my ponaučili a našli cestu, ako ešte vylepšiť našu komunikáciu.
Ďakujeme za tvoje pochopenie a tešíme sa, že moonlight bude súčasťou tvojej cesty a zdravia!
Posielam číslo na brata Erika, ktorý ma na starosti zákaznícku podporu a pomôže a poradí so všetkým +421 904 984 676.
Viktor, zakladateľ moonlight -
Tovar zatiaľ neprišiel. Prešlo 10 dni od objednávky. Nemám ani žiadnu informáciu.
Viktor, zakladateľ moonlight -
- Virtuálne zrkadlo na vyskúšanie rámu okuliarov
- Objednavka pred 6 dňami, zatiaľ žiadne informácie o stave objednávky
- Od objednania, potvrdzujúceho emailu a poďakovania žiadne upozornenie na dĺžku trvania dodania
Ahoj! :)
Radi by sme ti však ponúkli špeciálnu zľavu na tvoj ďalší nákup, ako gesto našej vďaky. Našim cieľom je, aby sa každý, kto je súčasťou moonlight cítil ocenení a vážení.
Z lásky
Viktor, zakladateľ moonlight -
8 tyždňov predpokladané doručenie??? wtf v dnešnej dobe ? robím promo na tovar ktorý je ešte len vo výrobe ak vôbec?
Reakcia obchodu moonlight
Aktuálne väčšinu našich produktov na e-shope doručujeme najneskôr do dvoch pracovných dní. Produkty, ktoré majú doručenie v rozmedzí 4-5 týždňov, sú momentálne vypredané a sú vo výrobe. Naši zákazníci si často predkúpia okuliare, aby si ich zarezervovali a mali istotu, že nebudú vypredané. Chceme dať každému možnosť zakúpiť si naše produkty, pretože veríme, že majú pozitívny vplyv na zdravie a nechceme, aby ich niekto zmeškal.
Robíme maximum, aby sme minimalizovali predpredaje a mali vždy tovar na sklade, no vzhľadom na vysoký dopyt to nie je vždy ľahké. Veríme, že ti naše okuliare budú dobre slúžiť a sme radi, že môžeme byť súčasťou tvojej cesty k lepšiemu zdraviu.
Z lásky,
Viktor, zakladateľ moonlight