Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Kvalita a rýchle dodanie

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

děkujeme za pozitivní hodnocení, udělalo nám radost. :-)

Monkey Mum

• Kvalitný tovar, rýchle dodanie. Velká spokojnosť.

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

děkujeme vám za milé hodnocení, moc nás potěšilo. :-)

• Ochotná pomoc po telefóne

Veľmi príjemná spolupráca, spojenie dvoch objednávok do jednej - super!

Dobrý den, Zoro,
    moc vám děkujeme za pozitivní recenzi, udělala nám radost. :-)

Tým Monkey Mum

• seriozny e-shop, prijemna komunikácia

zial capacky vel. 12-24 neodporucam, su krasne aj kvalitne usite, ale neodporucam nikomu pre chodiace deti. Capacky sa veeeelmi smykaju, zo spodu nie je kozenka ani ziadne protismykove osetrenie a material, kt.je zo spodu je velmi smyklavy na plavajucej podlahe, dlazbe, ako na korculiach. Nemozne v nich chodit!!!! Jedine ak je vsade koberec. Nie som spokojna,nebudem ich vracat,ale musim nasivat protismykove prvsky.Stacilo by kusocek kozenky,alebo bodky ako byvaju na ponozkach, toto nie je nositelne. Fakt ze nie su na chodenie bz malo bzt uvedene pri produkte, kedze det od 1-2 rokov uz behaju.

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

děkujeme za vaše hodnocení a moc nás mrzí, že nejste s capáčky spojená. Softshell je obecně známý jako svrchní materiál na ven, nikoli na vnitřní prostory. Venku je povrch rozmanitý (písek, tráva, kamínky) a každou chvíli děti chtějí z kočárku ven prozkoumávat všechno kolem. Právě pro rychlý přesun z kočárku na zem jsou tyto capáčky ideální. Ale moc děkujeme za připomínku, určitě to budeme konzultovat s naší švadlenkou a případně do popisku přidáme, že ve vnitřních prostorách mohou klouzat.

tým Monkey Mum.

• Rýchle dodanie
    • Naozaj kvalitný tovar

Dobrý den, Martino,
    vaše hodnocení nás moc potěšilo, děkujeme. :-)

Tým Monkey Mum

Spokojnosť s produktami aj komunikáciou s obchodom. Malý sme menší problem s jedným produktom a po komunikácii hneď poslali náhradný diel.

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

moc vám děkujeme za krásné hodnocení i přes komplikace s vaší objednávkou. :-)

Monkey Mum

Dobrá orientácia na stránke, rýchle vybavenie objednavky.

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

děkujeme za pozitivní hodnocení. :-)

Monkey Mum

Zábrany boli doručené za pár dni. Montáž som zvládla sama popri živom dieťati, takze super. Zábrany sú pevne a nemám čo vytknúť. Konečne môžem kľudne spávať a nebáť sa, kedy zase náš syn spadne z postele. Ďakujem za kľudný spánok :)

Dobrý den, Zdenko,
    moc vám děkujeme za krásnou recenzi, udělala nám velkou radost. :)

• rychle dodanie
    • velmi lahka montaz
    • dostatocne pevne a vysoke aj pre matrace cez 20cm

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

děkujeme vám za pozitivní hodnocení našeho obchodu, potěšilo nás. :-)

• Rýchle doručenie

Zábrana bola doručená do 48 hodín. Produkt zatiaľ vyzerá kvalitne. Montaz bola jednoduchá aj vďaka precíznemu vyhotoveniu.

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

moc vám děkujeme za krásné hodnocení, udělalo nám radost. :-)

• Expresne rýchle doručenie

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

děkujeme vám za pozitivní hodnocení našeho obchodu, potěšilo nás. :-)

• Rýchle dodanie
    • Komunikácia

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

velmi vám děkujeme za kladné hodnocení. :)

• Rychle dodanie

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

děkujeme za kladné hodnocení, udělalo nám radost. :)

Tým Monkey Mum

• Rýchle dodanie a výborná komunikacia

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

vaše recenze nás velmi těší, děkujeme. :-)

• Rychlost dodania
    • Ochotna komunikacia a poradenstvo pri vybere vhodneho typu
    • Ceny su vyssie ako ine znacky ale sme spokojkni, stoji to za tu cenu

K Monkey Mum som sa dostala pri hľadaní vhodnej a bezpečnej detskej zábrany na posteľ. Vyhľadávač mi ponúkal tento eshop medzi prvými, ale spočiatko sa mi zdali pridrahé ich zábrany. Preto som hľadala ďalej. Nakoniec som však pri zvážení všetkých parametrov a ceny dospela k názoru, že toto je tá správna voľba. Zábrany už máme doma, nakupovali sme 2 z rady POPULAR, na spojenie do tvaru L (1x rozmer 200cm + 1x rozmer 90cm). Výsledok je super. Okrem toho som bola veľmi spokojná aj s komunikáciou a rýchlosťou dodania. Môžem len odporučiť!

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

moc Vám děkujeme za pozitivní a milé hodnocení našeho obchodu a konkrétního produktu, velmi nás to potěšilo. :-)

Tým Monkey Mum

• Všetko by bolo ok, ale to zapínanie katastrofa, ide to hrozne ťažko, veľa krát to ani nezacvakne. Mala som kúpiť radšej z iného obchodu za tie peniaze to nestoji

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

moc nás mrzí, že nejste s produktem spokojená. Bohužel od vás nemáme žádnou zprávu ani e-mail, kde byste nás informovala o nespokojenosti. Prosím, obraťte se na naši zákaznickou linku, kde s vámi zkontrolujeme správnou instalaci zábran a případně poradíme jak je pohodlně zavírat.
    V případě, že je zákazník s nákupem nespokojen, je vždy možnost do 14 dnů od doručení zboží odstoupit od smlouvy a následně vracíme platbu v plné výši.

S pozdravem

Monkey Mum

• Nemam absolutne co vytknut rychle dodanie a vyrobok velmi kvalitny.. velka spokojnost

Reakcia obchodu Monkey Mum s.r.o.

děkujeme vám za pozitivní recenzi, moc nás potěšila. :-)

Tým Monkey Mum

Jedalenska stolicka vyzera presne ako fotka na strane obchodu, je lahucka, pekne farebne prevedenie

Dobrý den, Marcelo,
    moc vám děkujeme za vaše hodnocení, udělalo nám velkou radost. :-)

Tým Monkey Mum

• Super všetko,.este nám aj zavolali ze sme doobjednali inú zabranu.super a nasli také aké máme .milý ústretový a veľmi rýchle dodanie

Dobrý den, Moniko,
    děkujeme vám za milé hodnocení, udělalo nám velkou radost. :-)

Tým Monkey Mum

Musim osobitne vyzdvihnut rychlost odoslania objednavky. Tovar som objednala v nedelu a v utorok sme malk uz tovar doma.Aj ked sme mali nasledne reklamaciu na jeden diel, za ktoreho poskodenie mohla nahoda, spolocnost Monkey okamzite reagovala a na druhy den, po nahlaseni problemu bol poskodeny diel nahradeny novym. Komunikacia zo strany spolocnosti Monkey velmi rychla, ustretova pri rieseni akychkolvek problemov.

Dobrý den, Moniko,
    moc vám děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším obchodem i přes reklamaci spokojená. :-)

S pozdravem