- super rýchlosť
- žiadna
- Spoľahlivý tím, veľká ochota. Tovar došiel včas podľa dohody. Odporúčam obchod.
+++
- dobry vyber tovaru
- dobra komunikacia
- ochota o napravu
- rychle dorucenie
- na internete nespravny opis obrazku oproti ceskej stranke
Objednali sme papierove taniere a pohare, konfety, parochnu a farebne pricesky. Vsetko by bolo super, keby nam namiesto balenia 12 priceskov neposlali jeden bez moznosti vyberu farby. Chyba na slovenskej stranke, na ceskej stranke mali popis 1 pricesok s moznostou vyberu farby. Po reklamovani slusne jednanie, naprava chyby na webe a vratenie penazi. Dobre je skontrolovat aj cesky web, ci to sedi.
Pekné
- Dobrý výber tovaru super dodanie.
- rýchlosť doručenia
- Rýchlosť dodania tovaru
Maximálna spokojnosť! Krásny tovar.
- komunikácia obchodu, dobré ceny
- Neuveriteľne rýchlo zareagovali s mojou objednávkou, kde som mal malý časový priestor. Ale v pondelok som objednal a v stredu som už tovar mal :-)
- Vsetko ok
- Výber
- Ceny
- Cena / kavalita
- Rýchlosť doručenia.
Veľmi rýchlo doručený tovar ! Tu fakt klobúk dole. Veľký výber tovaru a za neprehnane ceny. Super obchod.
- Skvelá komunikácia, rýchle dodanie
super rýchle dodanie, tovar presne podľa predstáv a som rada že som ho našla na tejto stránke.
- Rýchle dodanie objednaného tovaru, odporúčam
Maximálna spokojnosť
- rychle dodanie, mily personal
- veľmi rýchle dodanie