- Výborná logistika vybavenia a doručenia zásielky
Vážený pane Marián,
děkujeme Vám za 100% hodnocení našeho obchodu. Jsme velmi rádi, že Váš nákup proběhnul v pořádku a že jste byl spokojen s doručením.
- Ochota a príjemná komunikácia
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme velmi rádi, že Váš nákup proběhnul v pořádku a budeme se těšit na případnou další spolupráci.
S pozdravem
Moja mincovňa SK -
Naco posielate anketu o spokojnosti, keď ešte mi tovar nedorazil?
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Dotazník ohledně spokojenosti s nákupem posílá automaticky portál Heureka, můžete na něj odpovědět ve chvíli, kdy Vám bude zboží doručeno. Vaši zásilku obdržíte do dvou týdnů. Doufáme, že budete s ražbou spokojena a těšíme se na další případný nákup.
- rýchlosť
Vážený zákazník,
děkujeme za pozitivní recenzi. I přes velký zájem se snažíme objednávky zpracovávat co nejrychleji a těší nás tak, že jste byl s rychlostí doručení spokojen.
Moja mincovňa SK -
- rýchle doručenie, bezpečne zabalené
Dobrý den Janka,
děkujeme za stoprocentní hodnocení. Těší nás, že jste s doručením spokojena.
OK
Dobrý den Peter,
děkujeme za plný počet hvězdiček. Jsme rádi, že všechno proběhlo v pořádku.
Moja mincovňa SK -
Najprv to nešlo ani prekliknut na objednanie nakoniec sa spravili 2 rovnaké objednávky a vôbec netuším v akom sú stave
Dobrý den Lena,
děkujeme za zpětnou vazbu. Snažili jsme se s Vámi telefonicky spojit, to se nám bohužel nepodařilo. Informace o objednávkách jsme Vám tedy zaslali do emailu. Pokud by v budoucnu nastali jakékoli potíže s vytvořením objednávky, můžete nás samozřejmě vždy kontaktovat na lince 02 9999 8880 Po - Št 9:00 - 17:00, Pia 9:00 - 15:00, kde Vám rádi poradíme.
Moja mincovňa SK -
- Neskutočne rýchlo vybavená objednávka prišla do schránky a nemusela som ísť na poštu. Ďakujem veľmi pekne. Už som ju aj uhradila.
Môj názor je veľmi kladný a doporučujem všetkým. Prajem pevné zdravie a veľa spokojných zákazníkov. Neskutočne rýchlo vybavená objednávka.
Dobrý den Ruženka,
děkujeme za stoprocentní hodnocení. Vaše recenze nás moc potěšila.
Moja mincovňa SK -
- Tovar som vrátila, doporučene na uvedenú adresu P.O.Box, 19.9 zatiaľ mi neboli vrátené peniaze na účet. V portáli mi chýba kolónka Prihlásiť sa a následne napr. moje objednávky, takže vlastne neviem akú prvú mincu z kolekcie, som vrátila.
- Zoberte si príklad z Národnej pokladnice
Dobrý den Eleonoro,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a tip na zlepšení naší služby. Co se týče zákaznického účtu a přehledu objednávek, je to jedna z vychytávek o kterých uvažujeme. Co se Vaší vrácené zásilky týče, snažili jsme se s Vámi telefonicky spojit pro dořešení celé situace. To se nám bohužel nepodařilo, proto Vás budeme kontaktovat písemně. Celá situace nás velmi mrzí a uděláme vše proto, abychom jí společně dořešili co nejdříve a k Vaší maximální spokojenosti.
Moja mincovňa SK -
Všetko v celkom v poriadku.
Dobrý den Peter,
moc děkujeme za plný počet hvězdiček. Jsme rádi, že všechno proběhlo v pořádku.
Moja mincovňa SK -
- Maximálna spokojnosť. Nádherná minca,z ktorej mám radosť. Ďakujem.
Dobrý den, Erika,
moc děkujeme za plné hodnocení. Těší nás, že Vám naše produkty dělají radost a budeme se těšit na případnou budoucí spolupráci.
Moja mincovňa SK -
Dobrá komunikácia, krásne mince.....
Reakcia obchodu Moja mincovňa SK
děkujeme za maximální pochvalu. Máme radost, že se Vám naše produkty líbí a kdybyste měla jakýkoli dotaz, jsme tu pro Vás.
rýchle dodanie
Dobrý den, Betty
děkujeme za stoprocentní hodnocení. Těší nás, že Vám byla zásilka dodána rychle.
Moja mincovňa SK -
- Nemusím nikam kvôli objednanému nikam ísť
Dobrý den, paní Sýkorová,
děkujeme za plný počet hvězdiček. Jsme rádi, že Vám vyhovuje způsob doručení a těšíme se na budoucí spolupráci.
- Spolahlivo
Reakcia obchodu Moja mincovňa SK
moc děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi, že objednávka dorazila v pořádku.
Všetko v poriadku.
Dobrý den, Eriku,
děkujeme za plný počet hvězdiček.
Těší nás, že zboží dorazilo v pořádku a jste spokojený.
Moja mincovňa SK -
- Veľmi promtne reagujú na dané objednávky a sú ústretový k zákazníkovi
Dobrý den, Miroslave,
velmi děkujeme za milé hodnocení, kterého si velmi vážíme.
Máme radost, že jste s našimi služby spokojený a budeme se těšit na další spolupráci.
- Som spokojná
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste s námi spokojený a budeme se těšit na další případnou spolupráci. :-)
Moja mincovňa SK -
Už som od nich objednával viaceré veci, nikdy nebol s ničím problém.
Dobrý den, Romane,
děkujeme Vám za 100% hodnocení našeho obchodu. Jsme velmi rádi, že Váš nákup proběhnul v pořádku.
Moja mincovňa SK -
- prišlo mi to až domov.
- nepoškodené
bol som spokojný
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi. Jsme moc rádi, že jste s námi spokojený. :-)
Moja mincovňa SK