po ôsmych dňoch od objednania a zaplatenia bez knihy a infa o termíne doručenia.
Prišlo mi ospravedlnenie, tovar nemajú, ibaže peniaze zatiaľ nevrátili.
- Výhodná cena a do týždňa dodanie.
Tovar mi zatiaľ po týždni nedorazil, na mail neodpisali, mal som si prečítať recenzie, Asi obchod preverí SOI
Boli ponúknuté filmy za ńakup, ale som ich zabudla označiť
- rýchle dodanie
Pohodlny nákup z domu
Úplná spokojnosť
- Široký sortiment.
- Priaznivé ceny
- Pekná a prehľadná internetová stránka.
- Dobrá komunikácia.
- Rýchle vybavenie objednávky.
Široký sortiment, prehľadná internetová stránka, priaznivé ceny, dobrá komunikácia, rýchle vybavenie objednávky.
- Kniha bola zle zabalená, došla poškodená.
Rychle dodanie
spokojnosť
- Rýchlosť doručenia
- Kvalitne zabalené
Nemám žiadne výhrady, tovar prišiel tak ako bolo aj na stránke napísané a kniha bola super zabalená a ešte aj malý darček prišiel.
Všetko tak, ako má byť.
- Nespokojnosť s výdajným miestom
Dnes som sa dostavil na miesto, kde som si mal prebrať zásielku / Hollywood Liptovský Mikuláš/ Dvere mali zatvorené so zvončekom, kde som sa nedozvonil ani na číslo, ktoré mali na vchodových dverách nedovolal. Sklamaný som odišiel. Zbytočne som cestoval hore dole 20km a zbytočne minul drahocenný čas.
- rýchle odoslanie
- zohnala som tam knihu, ktorú nikde inde už nemali
- žiadna
Žiadna reakcia na moju objednávku. Predtým som tu objednal mnoho kníh, ale ako náhle som objednal iba jednu knihu, tak sa zdá, že obchod nemá záujem o objednávku.
- Napriek dodacej dobe, že odosielajú do 24h mi ani po 11 dňoch nebol tovar doručený a aj napriek okamžitej úhrade objednávky somnou nikto nekomunikoval. Jednoznačne neodporúčam.
- Rýchle doručenie a dobré ceny
- Cena knihy
- Doba dodania