Dobry den prajem, moja objednavka
    Zo dna 27.11.2023 nebola do dnesneho dna 18.12.2023 dorucena.

Prosim o jej dorucenie do Vianoc.

Ďakujem

[www.moja-drogeria.sk] Objednávka 20231301

Tel 0944 67 69 67

Dobry den prajem,
    nám sa ale tovar vrátil ako nevyzdvihnutý , momentálne žial nie sú voľné kapacity na opätovné zbalenie a zaslanie ešte raz.
    Bolo potrebné pane z Vašej strany riešiť skôr /hlavne s dopravcom/ .
    Prajem pekný deň

Snažím sa dovolať a píšem email ale nikto nereaguje

Reakcia obchodu moja-drogeria.sk

Dobry den prajem, ziadny email od vas neregistrujeme.
    Čo registrujeme je z Vašej strany neprevzatý tovar akurát.
    Prajem pekný večer pani Gabriela.

• V balíku chýbala zubná pasta elmex….viac neobjednam…. Dodanie trvalo dlho a ešte neprišlo vsetko….

Reakcia obchodu moja-drogeria.sk

Dobry den prajem, objednavalj ste aj pastu ktora nebola v case objenavky na sklade.
    Teba citat.ci je tovar skladom alebo nie.
    Objednali ste v sobotu , odislo od nas v pondelok, zial kurier trosku doplietol veci, dorucenie ste mali vo stvrtok.
    Nespokojnost smerujte na dopravcu a nie prosim na nas, zial doprava je doprava ktora je mimo nas.
    Pekny den prajem pani Jana .

• Zatiaľ som nič nedostal a už som zaplatil m- je to muž cez týždeň

Dobrý deň prajem,
    vyriešené prostredníctvom emailu.
    Pekný deň

Avivaže: po otvorení krabice,vrchnáky na avivazi popaskovane a odrezane to sa mi ešte nestalo,avivaz strašné riedka a po oprani prádlo vôbec nevonia,mydlova voda.

Dobry den prajem,
    vrchnáky sa páskuju kvôli tomu, aby napr. v prípade stlačenia krabice nič nevytieklo.
    Robíme to tak stálo a zatiaľ sa nestalo, žeby niečo vytieklo, doteraz len pozitívne skúsenosti.
    Neviem o akom odrezaní píšete.
    Okrem toho ako ste si iste všimli je všetko dôkladne vyplnené bublinkovou fóliou pre maximálnu bezpečnosť zásielky.
    Čo sa týka aviváže, no neviem, predalo sa ich dosť veľa a nikto nič nereklamoval čo sa týka kvality /vôňa, konzistencia/. Toto je pre mňa nová informácia. Fabuloso sa vo všeobecnosti neradí medzi hustejšie aviváže, skôr sa radí k menej hustejším. Hustejšie aviváže sú napr. Tesorri , ktoré sú aj výraznejšie.
    Napísať, že je to mydlová voda .... keď dáte na práčku pol vrchnáka, ani sa nečudujem, skúste pani Monika dávkovať ako sa má a potom kritizovať.
    Prajem pekný deň do Detvy .

Objednavka mi stale neprišla objednavsla som 1.2.

Dobry den prajem,
    pani zlatá keď poviete "A" skúste povedať aj to "B".
    Je pravda, že ste objednávali 1.2. 2023 ale o 20.03hod. To len pre objektívnosť.
    Zvolili ste si platbu prevodom - predfaktúra, platba nám prišla 3.2.2023 /piatok/.
    Žiaľ kuriér nezobral všetky zásielky pre nedostatok miesta v aute, čiže Vám išla ďalší deň, ako som Vás informoval aj emailom.
    To len pre objektívnosť aby sa zbytočne nezavádzalo pani Henrieta.
    Pozdravujem Vás do Nitry, prajem pekný s ničím nerušený deň.

Tovar po týždni neprišiel. Niesom spokojná s dobou dodania.

• Objednávku mi nevybavujú ani po urgencii !

Vážená pani Mária,
    no asi s Vami nesúhlasím preto lebo:
    Objednávku ste realizovali dňa 16.11.2022 o 15.40hod.
    Dňa 17.11.2022 bol štátny sviatok, dňa 18.11 sme mali zatvorené /piatok/.
    Objednávka Vám bola následne zbalená a odoslaná na expedíciu v utorok ráno, kuriér ju žiaľ pre nedostatok miesta v aute v utorok neprevzal, prevzal ju až v stredu podvečer. Žiaľ kuriéra neovplyvníme , nie je to náš kuriér..
    To len na vysvetlenie pani Mária.

Prajem Vám pohodový večer do Stránskeho.

• žiadna komunikácia s obchodom
    • veľmi dlhý čas vybavovania objednávky
    • nie všetok tovar je na sklade

Objednavka uskutocnena 12.9.2022 - uhradena dopredu. Tovar stale nedorazil. Pan sa najskor tvaril v telefone ze nevie preco to nebolo poslane ze to hned poslu lebo vidi ze to je uhradene,nasledne na dalsi tyzden povedal ze vsetko preveri a zavola. A stale nemam ani tovar ani peniaze a ani sa neozval. Neseriozne. Mesiac bez tovaru aj penazi.

Dobrý deň prajem Patrícia, len pre objektívnosť :
    Vaša objednávka 12.9. v poobedných hodinách, tovar bol expedovaný dňa 17.9.2022. /čakali sme na nejaké položky z objednávky ktoré neboli vykryté o čom ste boli aj informovaná./
    Dňa 6.10.2022 sa tovar vrátil ku nám ako nedoručený /podľa GLS klient nereagoval na telefóny, nebol na adrese, následne bol balík uložený v depe GLS/.
    Po spracovaní Vášho balíka spätne u nás /dobropis, sklad atď/ bol balík opätovne zbalený dňa 10.10.2022 a odoslaný na Vami zadanú adresu.
    Žiaľ je tu medzičlánok - doprava a chovanie kuriérov neovplyvníme !
    Takže z našej strany bolo urobené maximum. To len pre objektívnosť a vysvetlenie celej situácie, ja viem státe si to odskáče
    predajca :-)
    Prajem pekný deň

• tažké dohodnúť prevzatie pri osobnom odbere

Reakcia obchodu moja-drogeria.sk

Pani Karin, poďme pekne po poriadku:
    Od 19.7.2022 bol oznam na stranke ze v termine od 25.7.-5.8. cerpame dovolenku.
    Vasa objednavka bola dna 28.7. o 7.24min.
    Nie je nasa chyba, ze ste to prehliadli. Okrem ineho Vam dosiel /ako som si v systeme aj dohladal a bol vam doruceny/ email s automatickou odpovedou, vid /v termíne 25.7.-5.8. čepráme dovolenku, všetky zásielky budú expedovaní postupne od 5.8.2022/.
    Dna 7.8. tj v nedelu o 10.47hod Vam bola dorucena SMS a email o tom, ze vasa zasielka je pripravena k osobnemu odberu.
    Nasledne Vam bola dna 8.8. o 7.25hod poslany email s pripomienkou na osobny odber.
    Čiže Vaša nespokojnosť s dodacou lehotou nie je na mieste. Treba čítať s porozumením /kedy je dovolenka, kedy je tovar pripravený atď .../
    Kvalita výdajného miesta – no netvrdím že sme 1st class hotel ale vy ste si pre tovar ani NEBOLI, bol Vás priatel. Čiže hodnotíte niečo čo ste ani nevideli !!!!
    Na toto si urobí každá zákazník sám názor.
    Kvalita komunikácie – dovolil som si mať dovolenku. Áno uznávam, dovolil som si veľa. Zasa treba čítať s porozumením pani Karin.
    Ťazké dohodnutie pri pravzatí tovaru? Toto nie je ani ako vtip.
    Volal pán, volal som mu späť došiel a bolo.
    Tovar Váš priateľ prevzal 10.8. o 9.25hod.
    Skutočne nechápem Váš postoj. Bola dovolenka, info bolo na webe, dostali ste 7.8. sms a email ze mate tovar pripravený, Váš partner došiel až 10.8
    Nech si urobí každý sám názor.
    Ja viem, keď je človek zle naladený niekto si to musí odniesť.
    Prajem Vám veľa úspechov pani Karin.

• Obchod chce hodnotenie a ja tovar ešte nemám

Nemôžem hodnotiť kladne niečo , čo som ešte nedostal

Reakcia obchodu moja-drogeria.sk

ako ste si iste mohli prečítať na stránke a došla Vám aj automatická odpoveď v terníne 25.7.-5..8. sme mali dovolenku.
    Vaša objednávka bola dňa 30.7.2022 11.26hod.
    Tovar bol expedovaný v pondelok 7.8. a com ste mali informáciu pán František.
    Pozdravujem Vás do Nitry a prajem všetko dobré.
    Pekný deň

tovar som si objednal pred siedmimi dňami doteraz však nedorazil hlavne že som zaň zaplatil

Reakcia obchodu moja-drogeria.sk

Vážený pán Michal, včera som Vám odpisoval o že som bol žial týždeň chorý.
    Mail ste podľa záznamov obdržali, informoval som Vás, že dnes vám bude tovar expedovaný, ako sa aj stalo.
    Číslo balíka Vám predpokladám že prišlo.
    Prajem Vám pán Michal pekný a ničím nerušený deň

• dlho trvalo vybavenie objednávky,
    • poslali nesprávny tovar

Tovar mi stále nedoručili.

Dobrý deň prajem, pan Ivan aspoň nezavadzajte ! Pekný deň

Tovar objednaný 13.3.2022 vraj bol skladom. Dodnes t.j. 13.4. žiadna komunikácia od obchodu.

Dobrý deň prajem,
    Boli vám poslane 2maily /15.3. a 25.3/ s tým , že tovar je pripravený k odberu /tovar bol a aj je stále skladom pre vás pripravený/.
    Tak isto vám nebránilo nič k tomu, aby ste si zavolal ku nám, čiže z našej strany ste boli informovaný o potrebnom.
    Pekný deň prajem.

Tovar so uz davno zaplatila a to z banky do banky co pravdaze maju platbu hned pripisanu ale tovar nemam. Cakam este dlhsie ako na dobierku.

Reakcia obchodu moja-drogeria.sk

Vážená pani Zuzana, ďakujeme za Vaše hodnotenie, skúsme ísť pekne po poriadku:
    Tovar ste si objednávali 9.10.2021 v sobotu podvečer.
    Zalohová faktúra Vám bola odoslaná v pondelok 11.10.2021.
    Finančné prostriedky boli na náš účet pripísané dňa 13.10.2021 v poobedných hodinách.
    Tovar Vám bol dňa 14.10.2021 zbalený, predaný na expedíciu a kuriér Váš balík prevzal dňa 15.10.2021, žiaľ 14.10.2021 ho neprevzal pretože mal plné auto - v ten deň nezobral ani jeden balík !
    Takže asi toľko. Predfaktúra žiaľ predlži dosť vecí /zaslanie predfaktúry, vaša platba, posunie do expedície po pripradení platby/.
    Preto sú na výber aj iné možnosti platby /dobierka, online platba/ kde je balík expedovaný nasledovný pracovný deň.
    Čiže vaše rozhorčenie je úplne zbytočné, stačilo si vybrať len iný typ platby, opakujem platba na predfakúru je žiaľ časovo najnáročnejšia.
    Prajem Vám pani Zuzana pekný a ničím deň, hlavne plný pohody.

Tovar bol vetečený, celé vnútro balíka bolo lepkavé a znečistené.

Reakcia obchodu moja-drogeria.sk

Dobrý deň prajem, pane nerozumiem tomu prečo ste nás obratom nekontaktovali že ste mali problém s dopravou. Dopravca Vám poškodil balenie a vy miesto toho, žeby ste sa nám ozvali aby sme to začali riešiť, miesto toho žeby ste nám zaslali fotografie a tak isto miesto toho žeby ste spísali reklamačný záznam s dopravcom sa ventilujete tu.
    Nerozumiem .... sme tu od toho aby sa v prípade problémov veci riešili k spokojnosti klienta a nie že ste ticho a svoj hnev ventilujete tu.
    moja-drogeria.sk

• Príspevok bol odstránený z dôvodu irelevantnosti obsahu.