Reklama

Ponuky tohto obchodu už na Heureke nenájdete. Neváhajte však pokračovať v prezeraní recenzií obchodu alebo pridať nové.

Prihlásiť sa a pridať recenziu

ďakujem,som spokojná,i keď som u vás objednala prvý kráť,ale našla som tu parfém v dobrej cene,ešte raz ďakujem

Vona Versace Brigh Crystal, ktoru som si objednala je fake.Original som mala, tak velmi dobre viem, ako vonia.Zial, recenzie som si o nich precitala az po dodani tohto tovaru a tam tiez ini pisu, ze dostali fejkove vonavky.Nuz, draha lekcia, ale poucila

Som spokojná s kvalitou Parfemu a aj rýchlosťou doručenia .

• Predaný neoriginallny výrobok

Parfém, ktorý mi bol doručený, podľa môjho presvedčenia nie je originál. Rovnaký parfém mám doma zakúpený z autorizovaného obchodu, takže ich viem priamo porovnať. Rozdiely sú výrazné – vo vôni, flakóne aj ďalších detailoch balenia. V prípade potreby viem svoje tvrdenia doložiť fotografiami a porovnaním s originálom.

Za parfém som zaplatila 192 €, preto považujem takúto skúsenosť za absolútne neprijateľnú. Obchod som už kontaktovala so žiadosťou o riešenie a vrátenie tovaru, no zatiaľ so mnou, žiaľ, nekomunikuje.

Na základe mojej skúsenosti obchod momentálne neodporúčam.

Reakcia obchodu MOIRY

v eshope máme v ponuke výhradne originály parfumov.Rozdielnosti pri parfumoch vznikajú pri rozdielnych výrobných šaržiach.
    Objednávku ste si prevzali včera na obed a zatiaľ žiaden email ani online žiadosť o odstúpenie sme od vás neobdržali-
    Takže keď ste kontaktovali dajaký eshop skontrolujte si aký, lebo ten náš to určite nebol. inak by vám bolo odpovedané v priebehu 2 hodín.

eshop

• Super obchod,každý si vyberie
    • Neviem

• Rýchle doručenie a kvalitné zabalenie rotiginál produktu

Najprv som pristupoval váhavo(keďže sa jednalo pre mňa o neznámy eshop). No musím zhodnotiť že zásielka prišla v 100%stave kvalitne zabalená a jednalo sa po preverení butch kódu o originálny produkt.

• Ok

• Rýchlosť

• tovar nebol taký ako som si obiednal

tovar mi prišiel do troch pracovných dní.
    parfém Dolce & Gabbana Light Blue Woman toaletná voda dámska 100 ml tester
    daroval som ho ako darček
    obal bol identický s tým čo som si objednal no vôňa tejto toaletnej vody absolútne nevonia ako to čo som si objednal, nie je tam ani minimálna podobá !!!!
    namiesto radosť z darčeka , sklamanie a hnev.

• Perfektná komunikacia
    • Neviem

Rychlosť, vyborná cena

Celková spokojnosť, veľmi dobrá cena parfému v porovnaní s inými predajcami.

Objednavka na toaletnu vodu Versace Versense boli vyhodene peniaze. Flakon ,ktory nebol original obsahoval prifarbenu tekutinu, ktora sa nestotoznuje s farbou originalu.O voni uz vobec nehovorim.Neodporucam,minimalne parfemy nie!!!!

• spokojnsť

Dorucená parfemova voda Botega veneta ilusion ma uplne slabucku vonu a po aplikacii nezanechava ziadnu vonu.
    Urcite nedoporucujem. Zrejme je to fejk.

• rýchle dodanie podľa objednávky

• Dobré ceny.

Na parféme bola odlepená fólia takže dúfam že sa nemanipovalo s obsahom krabičky.

• Prijateľná cena

• rýchle dodanie
    • v požadovanej kvalite

• Versace Versense je úplný FAKE. Nekupujte! Zvažujem výrobok odovzdať SOI, aby videli za falošný tovar koľko si táto spoločnosť účtuje. Tovar mám už nafoteny s nepravymi znakmi uz pri rozbalení a pripravený celý výrobok SOI na zaslanie.