Tovar mi ešte neprišiel, napriek tomu že bol objednaný pred 2 týždňami. Vraj bol na externom sklade, mal byt doručený z externého skladu minulý týždeň, ale mne zatiaľ nič neprišlo.
Z toho dôvodu je moj názor na odporúčanie daného e-shopu negatívny a druhý krát už nekupovať u firmy MOBLER nebudem.Reakcia obchodu Mobler.sk
moc se omlouváme za pozdní dodání. Došlo ke změně doručování z centrálního skladu, měli jsme možnost posílat produkty na přímo, což nyní bohužel není možné. Dostupnosti, jsme změnili.
Děkujeme za upozornění,
tým Mobler.cz -
- Dodacie lehoty
Tovar skladom u dodavatela .
Su vasi dodavatelia snad na inej planete.Reakcia obchodu Mobler.sk
Děkujeme za upozornění,
tým Mobler.cz -
Za tovar som zaplatil 31.3.23,asi o tri dni mi platbu vrátili a poslali mi iný účet,na ktorý som uhradil platbu a zatiaĽ NIč.
- Neprišiel mi tovar už je to mesiac
- Komunikácia obchodu nula
- Podvodníci asi rozhodne nekupovať od nich
Doba dodania sa neskutočne naťahuje z 8 dní čakám už mesiac a bohvie či sa vôbec tovaru dočkám.
Reakcia obchodu Mobler.sk
Dobrý den, velmi nás mrzí vzniklá situace. Zásilka je již na cestě k Vám. Během pár dní se určitě dočkáte. Omlouváme se za zdlouhavé čekání. MOBLER
Tovar nedošiel a nikto na kontaktnom telefóne neodpovedá …
Reakcia obchodu Mobler.sk
Dobrý den, daná situace je velmi zvláštní. V systému vidím, že jsme Vám vrátili peníze. Omlouváme se za komplikace. MOBLER
Tovar stále nedorazil . Sú to už skoro 2 týždne a nikto neberie telefón
Reakcia obchodu Mobler.sk
Dobrý den, v danou dobu se u některých položek prodloužila doba doručení. V systému vidím, že jsme Vám vrátili peníze. Omlouváme se za komplikace. MOBLER
Po zaplatenú som neobstála žiaden email o odoslaní zásielky, o peijatimplatby. Po dvoch dňoch som sama musela kontaktovať obchodníka. Miestami som mala pochybnosti o dôveryhodnosti obchodu. Je štandard že obchod informuje o krokoch zásielky a nie že si musím info vyžiadať ja- po 48.hod.
Reakcia obchodu Mobler.sk
Dobrý den, omlouváme se za komplikace. Standard to u nás určitě není. MOBLER
Zial, musim pridat negativne hodnotenie. Este 22.8. 2022 som objednala tovar ktory bol prosim pekne SKLADOM !, obratom som ho uhradila a doteraz ho nemame ! Uz treti tyzden sa snazim zistit kde je problem. Pani pracovnicka, ktora mi naposledy teda dvihla telefon (3.10.) mi dokonca potvrdila ze tovar je na sklade, je dostupny ale problem je niekde u dopravcu. Mala mi zistit co sa deje a teda ako dalej postupovat. Doteraz mi nezavolala ze co a ako ! Takze ja naozaj nemozem po tejto vlastnej skusenosti Vas e-shop odporucat. Dufam ze sa to co najskor vyriesi.
- Napriek tomu, ze som objednavala tovar skladom, neprisiel mi ani do 7 dni. Velke sklamanie, ked si objednam antg. testy na pretestovanie s nic vam nepride!
- Komunikacia s obchodom zavadzajuca, priamo s pracovnikom uviedli, ze zajtra odosielaju a odoslali o 3 dni. Hrozny pristup.
Nikdy viac u nich nenakupim, dodacia doba ako z Ameriky ( zasielka nedorazila ani za 7 dni…) a komunikacia ku klientom mizerna, ziaden proklientsky pristup :(
- Po zaplateni tovaru ziadna komunikacia, pokial som sa sama neozvala a tovar trvalo dorucit 9 dni po zaplateni.
Po objednani a zaplateni tovaru som telefonovala o informacie o zasielke. Telefon nik nezdvihol, skusala som viackrat.
Po napisani mailu mi odpisali, ze tovar zasielaju 1-2 dni po obdrzani platby… to uz som mala mat tovar doma.
Trvalo im dalsie tri dni dorucit tovar, ktory podla e-shopu bol skladom. -
- Nekvalitne testy
- Minimalna ochota vyriesit reklamaci
- Objednaný a už aj zaplatený tovar vrátane dopravy mi obchod nedodal, ale ponúkol úplne inú náhradu ktorú som neakceptoval. Napriek tomu obchod ma ešte stále vo svojej ponuke aj tovar, ktorý mi nevedel dodať. Momentálne čakám na vrátenie mojich peňazí cca 1612 Eur.
- tri krát posunutý termín dodania
Tovar som objednala ale vraj bude doručený až na konci februára, chápem, že tovar nemusí byť skladom, ale v tom prípade, nech sa nedá objednať
Reakcia obchodu Mobler.sk
Dobrý den, u každého produktu je vždy uvedena skladovost. Pokud není skladem, je uveden počet dní do naskladnění. To jste viděla již při objednání zboží. Nevím tedy, co vás později překvapilo. V případě dotazu napište na [email protected] a vše rychle vyřešíme. Děkuji. Mobler
Meškanie dodávky objednaného tovaru, obchod neupozorní zákazníka, že proklamovaný termín dodania (do 10 pracovných dní) nebude z nejakého dôvodu v danom termíne doručený. Urobí to až na základe urgencie zo strany zákazníka
Dobrý den, omlouváme se za komunikaci. Zapracujeme na tom. Mobler
Telefonicky kontakt je beznádejny.
Reakcia obchodu Mobler.sk
Dobrý den, již jsme vyřešili a mělo by být v pořádku. Mobler
- 21.12.2021 som objednala tovar, ktorý mi do dnes nebol doručený.. 28.12 som cez email poielala urgenciu a zatiaľ stále nič..nemám ani tovar, ani peniaze...0
Reakcia obchodu Mobler.sk
Dobrý den, objednávka již delší dobu vyřízena. Mobler
ďalšie negatíva: nereagujú na telefónat, nedá sa vôbec dovolať
Reakcia obchodu Mobler.sk
Dobrý den, platbu za objednávku evidujeme teprve od včera. Zásilka vám během pár dní dorazí. Přeji pěkný den. Mobler
ako mám hodnotiť obchod a objednaný tovar, keď tovar nebol dodaný? Telefón nezdvíhate, peniaze máte na účte už dávno a žiadna zálohová faktúra , proste nič. Som sklamaná
Reakcia obchodu Mobler.sk
Dobrý den, uhrazenou platbu evidujeme až po více jak týdnu od objednání. Zásilka již byla odeslána, můžete ji každým dnem očekávat. Mobler