- Obal nieje takí ako bol v ponuke
- neaktuálna databáza tovaru- ponúkaný tovar nebol skladom
Tovar nebol skladom, obchod zrušil objednávku.
Obchod ma neinformoval o tom, že tovar nemaju i keď v ponuke ho mali skladom. Až keď som im písal mail v akom stave je moja objednávka, tak odpísali ze tovar nemajú.
- Ponúkaný tovar nemajú
- Po vyse tyzdni ziadna info z obchodu (okrem automatickej odpovedi pri objednavke). Ziadna reakcia na dotaz o stave objednavky. Tovar doreceny nebol.
- Ponúkajú to čo vlastne nemajú. Snažia sa podstrcit nahradni tovar ktori nespĺňa očakávania.
- Tovar objednaný pred 10 dňami mi zatiaľ neprišiel. Z iných internetových obchodov mi príde tovar do 2 až 3 dní.
- Telefonické overenie online objednávky majiteľom e-shopu a dodanie na druhý deň.
- Na stránke mali písané doručenie na druhý deň, že je tovar na sklade. Prešli 2 týždne nemám tovar. Volala som niekoľkokrát na ich infolinku, dookola to isté, že každú chvíľu ich budú expedovat.
Určite neodporúčam, prvý a posledný krát objednane z tejto stránky
- Komunikatívnosť, snaha o dohodu v prípade doplnkov...
- Tovar neobsahoval všetko čo bolo v akcii, ale dalo sa dohodnúť na alternatívnom riešení .
- Časť tovaru vykazovala známky používania ( JBL Sound reprák), alternatívne riešenie nezodpovedalo cene tovaru (Powerbanka vs Power pack na Moto Z2 ) mnou žiadaného.
Išlo mi predovšetkým o nepoužitý mobil Moto Z2 a ten som dostal. Tie ,, darčeky ,, započítané v cene ! boli v plnej cene ( v konkurenčnom obchode Andrea shop som dodatočne dokúpil Power pack za akciovú cenu a nebol problém počkať 2 dni kým ho naskladnia ) a to majiteľ tvrdil že sa momentálne nedajú dostať lebo sú vypredané.
Spokojnosť na 50 %. O ďalšom nákupe neuvažujem. -
- Pokial mate tovar na eshope a realne ho nemate je to smutne
Cele zle
Stale žiadna rekacia od obchodu kašlú na mňa
Tovar my stále neprišiel a ani sms či som si vôbec niečo objednala .
- Už nemali tento výrobok
neviem sa vyjadriť nakoľko to bol môj prvý nákup
Dlha doba
- Tovar bol objednaný pred 10 dňami a doteraz žiadna odozva od obchodu.
- Ziadna komunikacia
- lacný
- nenôžem posudit keďže je to prvý nákup
na prvýkrát je to tažko posúdit keďže tovar stále nemám kôli kuriérskej spoločnosti Geis
- Dostal som iny produkt,inu farbu
Nic mi neprislo ani ked to malo byt poslane kurierom uz pred tyzdnom