Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení

Objednal som pred viac ako týždňom tovar ktorý bol na sklade. Napriek tomu doteraz jediné Info z obchodu je, že to je zaplatené. Neodpovedajú na maily, nedvíhajú telefón. Navyše v rekapitulácii objednávky je uvedený osobný odber napriek tomu, že som zadal Z-box. Jednoznačne neodporúčam.

Nemám čo hodnotiť, lebo za 10 dní tovar nedorazil. Telefón nedvíhajú, na email nereagujú, resp. neodpovedajú.

odkedy som zaplatil, nikto sa neozval, telefón neberú, resp. su nedostupný. asi podvodníci, neodpisujú na email.

Podvodnici, cislo neexistujuce a ani stranka!!!

• Od 27.09. čakám moju zásielku

Už prešiel týždeň a tovar stále nedorazil. Telefón nikto nezdvíha a na emailové otázky nikto neodpovedal. Možno firemná dovolenka? Aspoň správa, že bude tovar meškať by potešila.

• Žiadnu výhodu nevidím
    • Tovar som objednal, v zápätí zaplatil cez účet a od tej chvíle je ticho. Dnes je to 8. den. Telefon neberú.

• Kupujúci v tomto obchode dávajte pozor.Obchod ponúka rôzne zĺavy pri kúpe nad 30 eur.Nachytáva na lep ďalších kupujúcich ,ako som bol aj ja. Prečítajte si aj všetky recenzie po zadaní do googla stránky mobilfony.sk.Za zaplatený tovar cez gpay ,nikdy nepotvrdil objednávku.Tovar som objednal 13.6.2024.Na viacero mojich emailov a telefonátov o nepotvrdení objednávky,ako uvádzajú aj ostatný kupujúci samoztejme nereagoval.O peniaze aj tovar som prišiel.Nedopadnite ako ja.Dal som podnet na políciiu aj obchodnú inšpekciu nech predajcu riešia.Mobilfony.sk už nikdy.Jozef.

Mobil fony.sk je u mňa nekalý predajca.Čítajte o ňom recenzie.Sú pravdivé.Nikdy viac.

• Tovar mi nebol doručený. Horšie je to, že za tovar som zaplatil vopred online. Eshop nekomunikuje ani telefonicky ani cez email. Skúšal som volať aj písať email. Asi sa nedočkám tovaru ani vrátenia peňazí.

Neodporúčam.

Vôbec nekomunikovali, nedodali tovar bez žiadneho dôvodu.

• Nekvalitné sklá

2 skla ochranné na iPhone se 2020 čo mi prišli boli nekvalitne. Vôbec nelepili ako mali a tým pádom tam ostali bubliny ktoré sa nedali vytlačiť. Poslal som vám aj mailom a SMSkou fotky ale nikto mi neodpovedal. Teraz mi posielate formulár spokojnosti !? Už nikdy viac vo vašom obchode. Hanba čo predávate. Vyhodené peniaze za nekvalitný tovar.

Tovar zaplateny ale nedodany, telelefony nezdvihaju, maili neodpisuju

• Zaplaťte hneď a tovar bude...

Tovar nedodali a uz ani nemusia

• cena
    • Dlhé dodanie tovaru .Zatiaľ čakám 7 dni.Dúfam že sa dočkám mailu že to vyráža.

• ...žádná
    • ...portál se tváří, že funguje, ale opak je asi pravdou
    • ...nekomunikuje, ani chat, ani e-mail

• Cena krycieho skla na mobil bola super, bohužiaľ zaplatené a nedodané.
    • Žiadna komunikácia obchodu.

Tovar som zaplatil hneď s objednávkou.
    Všetko potvrdené, následne mail, že tovar odosielajú. Ale Packeta má napísané, že tovar očakávajú od dodávateľa. Stať sa môže chyba, problém je v tom, že predajca už niekoľko dní, resp. týždeň, neodpovedá ani na mail, ani nedvíha kontaktný mobil.

• tovar nebol identický, tak som ho vrátila18.6.2023 , odvtedy žiadna odozva, ani peniaze naspäť, komunikácia s obchodom nulová !!!

Chcem ho vratit naspeť lebo mi nie pasujr a velky je

• obchod nekomunikuje

S objednávkou a doručením tovaru nebol žiadny problém, avšak doklad o nákupe priložený pri tovare nebol, a nebol zaslaný ani mailom. Obchod nekomunikuje žiadnym spôsobom, ani e-mailovo ani telefonicky.