Objednal som si tovar a nestihol som si ho vyzdvihnúť v packete. Poprosil som ich o spätne preposlanie nech si naúčtujú poštovné ktoré im vzniklo. Čakám už týždeň a nič. Je to neseriózne jednanie.
Som veľmi sklamaná lebo urobili chybu na balík napísali dobierka keď som peniaze poslala cez účet a kuriér my tak nedal balík musím čakať ďalší deň a práve je víkend
Spokojný s rýchlym doručením, no z mojej strany prišlo k chybe, tak som sa pokúšal kontaktovať predajcu a do dnešného dňa som nedostal žiadnu odpoveď, žiadna reakcia, nič, ani obraz, ani zvuk!! Čo sa týka rýchlosti doručenia a cien produktov, nemôžem povedať pol slova, ale akonáhle treba riešiť mini problém, tak na to nemám slov!! Bohužiaľ
- Žiadny originál displej.. Obyčajná čínska napodobenina dávam 0000000 z 10 nikdy viac nikomu neodporúčam... Klamete
To je naväčši ojeb na tom obchode , že vraj do 24 hod doručenie
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Keď som menil dysplay lcd a veľmi krehko tak mi prasklo
Batéria vybuchla aj s telefónom takze moje hodnotenie je negatívne neodporúčam veľmi má to sklamalo a navyše prišla som o 300€ telefon takze vďaka zbytočná investícia ♀️V zámere bolo vymeniť baterku ktorá je plne funkčná a nie aby po zapojení hneď vybuchol telefon ♀️
- Zavádzanie
Po dvoch týždňoch som sa rozhodol vymeniť zakúpenú batériu a bohužial nebola originálna, ako na fotke. Šmejd, ktorý vydržal 15hodín. To som si mohol kúpiť z Aliexpresu. Nemá ani polovičnú kapacitu, klasika nepodarený fake. Beriem to za podvod. Ponuku mobilexu som si odfotil, ale oplati sa s nimi naťahovať za 10€? Viaz ma mrzí,ako to tu stále chodí, smutná krajina...
- len cena
- dlha cakacia doba na odpoved
- Poslali mi iný displey
Zákazník uvadza , že predava bateriu Huawei no v skutočnosti predava aftermarket bateriu pre telefon pre Huawei zavadza aj obrazkom.
- Na niektorých častiach displej nereaguje
- Zattial som nedostal tovar a ani som nebol informovaný či to majú na sklade,alebo kedy to dostanem....
Reakcia obchodu Mobilex.sk
Túto recenziu považujeme za klamlivú nakoľko sme spolu volali pred odoslaním tovaru, že tovar mame skladom a či ho chcete poslať na dobierku alebo ho zaplatíte prevodom ako ste si zvolili v objednávke. Po 2 týždnoch neuhradenia objednávky ste nám zavolali že ju chcete zmeniť na dobierku, ešte v ten deň sme Vám telefonicky aj mailom oznámili odoslanie objednávky. -
- Nefunkcny cinsky smejd
- Nechcu mi vrátiť peniaze za tovar, ktorý som nesprávne objednal
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
Tvrdý fake
- Peniaze po zrušení vrátili rýchlo.
- Nejaký čas nebrali telefón, po čase sa ozvali tvrdili, že odoslali tovar s kuriérom na druhý deň. Ani po týždni mi nevedeli povedať, kde je zásielka. Nakoniec som to zrušil.
Potreboval som tovar rýchlo, tým že som to musel zrušiť a objednať v inom obchode, dcéra mala pokazenú časť prázdnin.
- Rychle dodanie
- Nizka kvalita vyrobkov