- Zakúpenie displeja
- nevratenie penazí
- žiadna odpoveď
- Čakanie mesiace a nič
Po zakupený displeja objednal nesprávny typ ,ktorý som doriešil iným dodavateľom
pokúšal som sa kontaktovať či telefonicky alebo emailovo povedali že sa mi ozvú do teraz žiadna odpoveď displej som im poslal povedali že im to prišlo že po týždni čakaní som tam volal že o ničom nevedia že sa pozrú ,stále nič už 2-3mesiac ticho -
Objednal som si tovar a nestihol som si ho vyzdvihnúť v packete. Poprosil som ich o spätne preposlanie nech si naúčtujú poštovné ktoré im vzniklo. Čakám už týždeň a nič. Je to neseriózne jednanie.
Rýchle doručenie.
Rýchle dodanie
Som veľmi sklamaná lebo urobili chybu na balík napísali dobierka keď som peniaze poslala cez účet a kuriér my tak nedal balík musím čakať ďalší deň a práve je víkend
- Kvalitné diely
- Výmena tovaru
- Vše OK.
- Všetko v poriadku
- Náhradná súčiastka po výmene funguje
rýchle dodanie.
Pri vsej ucte prosim nerobte hluposti, ten dotaznik v tejto forme, po vasej dovolenke nedava zmysel.
Nemam vobec info o stave objednavky, uz som si u vas objednal taky isty displej, minuly rok,dorazil bez problemov, preto som si ho u vas objednal znova. Zatial ste mi ho nedodali, tak si myslim ze zaoberat sa s dotaznikom momentalne je irelevantne.
S pozdravom,
Norbert Szucs -
Spokojný s rýchlym doručením, no z mojej strany prišlo k chybe, tak som sa pokúšal kontaktovať predajcu a do dnešného dňa som nedostal žiadnu odpoveď, žiadna reakcia, nič, ani obraz, ani zvuk!! Čo sa týka rýchlosti doručenia a cien produktov, nemôžem povedať pol slova, ale akonáhle treba riešiť mini problém, tak na to nemám slov!! Bohužiaľ
- Rychle dorucenie(nasledujuci den)
- Najnizsia cena
- Original nahradne diely
Spolahlivy obchod.
Vyriesene vsetky nalezitosti a zalezitosti.. -
- Rychla reakcia.
Max. spokojnost. Jasna komunikacia a obojstranna spokojnost. Odporucam nakupovat.
- Rychlost spolahlivost.
Kupoval som batériu do telefónu. Prišla vybitá na 0%, čo je škoda, lebo to môže skrátiť jej životnosť.
- dobra reakcia
Rýchle doručenie