Po dlhšom čakaní mi nakoniec oznámili že tovar ani nemajú už na sklade. Tak teda ďakujem

Doba dodania bola do 2-3 dní a potom mi prišiel mail, že tovar je u dodávateľa, tak sa doba dodania predĺži na 5 dní a ani po tých piatich dňoch nič. Nevadilo by mi to za iných okolností, ale veci ktoré som si objednala som potrebovala skôr.

• Po objednaní mi napísali , že je tovar vypredaný.

Reakcia obchodu MMshop

Ďakujeme Vám za recenziu, ak keď je nám ľúto Vášho hodnotenia.
    Bohužiaľ sa tovar naozaj stihol vypredať a z našej stránky sa stiahol automaticky až po niekoľkých minútach.
    Medzitým ste ešte stihli vytvoriť objednávku.
    Ospravedlnili sme sa Vám aj e-mailom, ihneď nasledujúci deň po vytvorení objednávky, ktorú ste vytvorili vo večerných hodinách.

Niekedy sa ako eshop nevyhneme ani takýmto situáciám.
    Mrzí nás to.

MMshop

• Prijemne vystupovanie
    • Sebakriticke hodnotenie
    • Klamlivé informácie ohladom počtu kusov na sklade

Objednávka bola z vašej strany neúplná, preto ste ma telefonicky kontaktovali a chýbajúci tovar doobjednali. Objednávka mala prísť poštou, ale chyba bola na vašej strane, preto ste tovar poslali kuriérom (po tel. dohovore na vaše náklady), aby som objednávku obdržala včas. Na moje nepríjemné prekvapenie ste mi kuriéra naúčtovali. Prečo ste mi tvrdili, že kuriér bude na vaše náklady?

Reakcia obchodu MMshop

Dobrý deň. Už som Vám písala aj mail. Mohla ste ma radšej najskôr kontaktovať a hneď by som to vyriešila. Ospravedlňujem sa, naozaj sa stala chyba, kuriéra zaúčtovalo do faktúry automaticky pri zmene z pošty na UPS, mrzí ma to, no nevšimla som si to(resp. neuvedomila pri vystavovaní fa), peniaze za kuriéra Vám posielam hneď ako budem mať Vaše č.ú. Stačilo mi zavolať alebo napísať a poslala by som ich hneď, ale na to treba vzájomnú komunikáciu. Našťastie všetky hodnotenia osobne čítam, takže to viem vyriešiť aj takto :)) Pekný večer a ďakujem za pochopenie.

• Stále mi nebol doručený tovar a už Čakám 24dni..

Reakcia obchodu MMshop

Dobrý deň. Tovar sme odoslali 9.9. (2 týždne aj 2 dni od objednania) MÁTE HO NA POŠTE ( o čom som Vás informovala už aj telefonicky).. Ak Vám tovar nepríde treba sa informovať , nakoľko od nás chodil mail o každom kroku, teda aj o odoslaní, K balíkom nechodí žltý lístok ,ale SMS z pošty (a tú ste našla po našom tel. hovore :)) . Mrzí ma, že to trvalo dlhšie,ale bolo tam dosť sviatkov, takže to pôsobilo dlho, tovar bol odoslaný do 10. PRACOVNÝCH. dní,ako bolo uvedené dodanie pri tovare.. :( Ďakujeme za pochopenie. :) Trojáková

• Recenzia bola zmazaná na základe podkladov z eshopu

• zavazdajuce udaje na stranke

obchod neodporúčam, tovar nie celkom zodpovedá zobrazeniu, pri označení doprava zdarma vám bude doprava účtovaná

Reakcia obchodu MMshop

Dobrý deň. Ospravedlňujeme sa, vďaka Vášmu hodnoteniu sme prišli na chybu v systéme, kedy zobrazovalo pri jedných rifliach dopravu zdarma a pritom Vám ju narátalo (kedže doprava zdarma pri rifliach nemala byť). Samozrejme ste to nemohli vedieť, že to nie je správne, keby ste sa ozvali, že dopravu v košíku narátalo a na eshope pri obrázku ukazovalo zdarma, vedela by som s tým niečo urobiť,ale takto Vám ju už môžem akurát vrátiť na účet, keďže sme o chybe nevedeli. :( Každopádne je to opravené a viac krát by sa to nemalo stať. Ďakujeme za pochopenie. Prajem pekný deň. Trojáková

• žiadne
    • doprava

pekne vecičky pre budúce mamičky :)

Po objednani som dostala informaciu ze tovar bude naskladneny "buduci tyzden". Od objednania a zaplatenia tovaru ubehlo 10 dni a nikto ma nekontaktoval ci bol tovar naskladneny, kedy bude expedovany a uz vobec nie kedy mozem ocakavat dorucenie... Hlavne ze mi prisiel dotaznik o spokojnosti...

Reakcia obchodu MMshop

Dobrý deň. Mrzí ma to,lebo z 10 dní bolo pracovných 4, nakoľko boli 2 sviatky a 2 víkendy. :( Takisto máte právo sa informovať ohľadne stavu Vašej objednávky a hneď by ste dostali odpoveď, že tovar bol naskladnený v piatok (čo bolo podľa info ´´budúci týždeň´´, takže zajtra Vám bude odoslaný a v utorok ho máte doma.:) Takže ešte raz, mrzí ma to, no dotazník z Heureky chodí po 10tich dňoch automaticky a bohužiaľ ho píšu v našom mene. My žiaden dotazník neposielame! Tovar teda môžte v utorok očakávať (zajtra by Vám prišiel mail o odoslaní). Ďakujeme za pochopenie.

• objednala som si tovar, ktory mal byt skladom, aspon podla toho, co mali napisane na strankach, no v skutocnosti skladom nebol, povazujem toto za zavadzanie zákazníka, ak by som vopred vedela, ze tovar v reali nemaju, nikdy si ho neobjednam prave kvôli dlsej dodacej dobe

Reakcia obchodu MMshop

Dobrý deň. Info o tovare skladom, bolo odoslané omylom, na čo som však volala Vášmu priateľovi (naňho bolo uvedené číslo) a informovala som ho, že tovar bude neskôr, no podľa Vašich slov Vám to nepovedal. :(.. Nikoho nezavádzame, všetko je vysvetlené a aj rozpísané ešte v diskusii s Vami :). To, že tovar ešte nemáte je mi ľúto, no máte ho na pošte od 7.3: Prosím, choďte na poštu, podacie číslo máte v maili, snáď Vám aspoň spokojnosť s tovarom vynahradí čakanie. . Ďakujem za pochopenie.

• dlha doba dodania

Reakcia obchodu MMshop

Dobrý deň. Chápem, že to nahnevá ak príde dotazník pred tovarom. Bohužiaľ sme závislí od dodávateľov, ktorí si niekedy dávajú načas, no ako vidíte aj u ostatných, komunikácia a informovanosť myslím, že je vždy kladne hodnotená, snažíme sa vždy informovať o všetkom. Prajem pekný deň.

• Peniaze za vrátený tovar som dostala az po mojom upozornení, ze mi ich nevrátili.

Reakcia obchodu MMshop

Dobrý deň. Ospravedlňujeme sa, kvôli sviatkom sa to omeškalo (poslali ste tovar späť medzi sviatkami a do 6teho sme mali dovolenku (no boli poslané do 15dní podľa zákona,ale ste bohužiaľ stihli reagovať skôr ako my). Vašu novú objednávku, ktorú ste pred chvíľou vytvorila vybavíme prednostne. Ďakujeme.

• kvalita tovaru

tovar ani zdaleka nie je taky pekny ako na obrazkoch

Reakcia obchodu MMshop

Dobrý deň. Tovar, ktorý ste si objednala vyzerá podľa mňa presne ako na obrázku záleží na Vašom nastavení monitora, potom sa môže napr. farba javiť inak.:) Ale ak sa Vám nepáčil, mohli ste ho vrátiť do 7 dní, nie je problém. Stačilo nás kontaktovať.:) Vrátili by sme Vám peniažky. Ostatné maminky sú so svetríkom, ktorý Vám prišiel, spokojné, preto máte nárok na vrátenie, keďže každému vyhovuje iné. Svetrík Vám určite dlho vydrží, je dosť kvalitný, nebola naň doteraz žiadna reklamácia. :) Pekný deň.

• zatial nemám žiadne výhody lebo tovar mi nebol doručený
    • dotaznik pošlu skôr ako tovar trochu smiešne

ked pride tovar potom budem hodnotiť obchod

Reakcia obchodu MMshop

Ďakujeme za hodnotenie, ktoré nás mrzí :(. Bohužiaľ dotazník chodí automaticky po 10tich dňoch, čo nemôžme ovplyvniť. Komunikáciu ste nehodnotila, pretože ste bola oboznámená, že tovar obdržíte do 2 týždňov, čo je 14 dní, dnes tovar posielame, takže zajtra Vám príde, o čom Vám prišiel informačný mail. Nemuseli ste dávať žiadne hodnotenie, pretože keď Vám tovar príde tak bohužiaľ už ďalší dotazník Vám nebude odoslaný a teda nebude možné obchod ohodnotiť lepšie.Vlastne Vám osobne príde ešte jeden, keďže ste doobjednávali tovar a urobili ste neskôr novú objednávku a tie dve boli spájané, takže o 2 dni Vám príde ešte na ňu formulár. Ako vravím, neovplyvníme to, posiela to Heureka, nie my!! Ešte raz ďakujeme.