Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• nie
    • zaplateny tovar
    • ale tovar sme nedostaly
    • s predajcom sa neda kontaktovat
    • ziadny kontakt na internete
    • ani webová stranka
    • neodpoveda na emaily

nevieme ako dalej,,,,nemame ani peniaze ani tovar,,,,,podvodnici,,,,

• nespolahlivy

Ahojte,
    ja im davam este den a potom idem konat! Rovnaka skusenost...tovar zaplateny v den objednavky a stale nedosiel. Garantuju 7-14 dni od zaplatenia co je v ich pripade uplna loz. Som zvedava ci tovar pride a kedy. V kazdom pripade Vam dam vsetkym vediet, ak moj nedojde ja by som od nich na vasom mieste neobjednavala kedze sa podla recenzii a vlastnej skusenosti nejedna o spolahlivu spolocnost.

• -
    • po poukazani penazi na ucet 01.09.2014 sa s predajcom neda skontaktovat, neodpoveda na emaily ani telefonaty

Ak ma niekto s tymto "predajcom" rovnaku skusenost, prosim kontaktujte ma, aby sme dokazali vycislit skodu, za ktoru bude mozne podat na nich spolocnu zalobu.

Reakcia obchodu mixmax.sk

Dobry deň,
    na zaklade Vašej recenzie ( žiadnu inú komunikáciu nemáme) sme preverovali situáciu. Musíme priznať, stala sa administratívna chyba pri párovaní platieb na našej strane a objednávku sme evidovali ako neuhradenú a nasledne zrušenú.
    Veľmi nás mrzí táto situácia-samozrejme peniaze posielame späť.
    Veríme že sa nám takáto chyba už nestane a pomôže nám to pri skvalitnení našich služieb!

Mixmax.sk

• Žiadne
    • - Dostanete iný tovar aký si objednáte!
    • - Dodanie skoro 2 týždne!
    • - Kvalita tovaru
    • - Faktúru Vám nedodajú!

Objednála som darček pre svoju kamarádku k narodeninám. Ceny boli prijateľné, fotky krásne - slubovali kvalitu , rýchle dodanie!
    Tovar som si objednala 2.8 ( do 3.8 čo je hneď deň na to mali mať koniec dovolenky a písali že všetky objednávky budú vybavovať 3.8) Platila som platbou na účet z CSOB na CSOB účet takže peniaze mali 3.8 na účte!

Na stránke je písané, že po pripísaní platby na ich účet bude tovar BEZODKLADNE EXPEDOVANY! Nikdo sa mi neozíval . Na výkend som darček potrebovala ale nič neprišlo! V Pondelok 11.8 som ich kontaktovala, že tovar neprišiel vyhovarali sa na dovolenku a že tovar bol vraj vyexpedovaný a v utorok 12.8 ho mám doma! NIč neprišlo! ani v utorok ani v stredu!

Až v stredu mi opať napísali , že bol tovar vyexpedovaný a v štvrtok (14.8) mi prišiel!!!! Už mi je na nič a čo viac Poslali úplne inú darčekovú krabičku ako som objednala ! Objednavala som strednú na náušnice poslali malú na prsteň.

Ani ma neuráčili informovať ! A peňažný rozdiel za krabičku aj keď je to pár centov čo ? Ide o princíp !

A bodka za krásnym obchodom .- FAKTÚRA SA ASI PO CESTE NIEKDE STRATILA- ani tú som nedostala!

Podvodníci ! Určite neodporúčam niečo si objednávať .

Reakcia obchodu mixmax.sk

v čase Vašej objednávky sme upozorňovali zákazníkov na predlžené terminy dodania tovaru kôli dovolenkám.
    Faktúru si môžte hocikedy stiahnuť v zákazníckej sekcií.
    V každom prípade ďakujeme za Váš názor. určite nám pomôže pre skvalitnenie našej práce.
    Mixmax.sk