- rychly nakup
- poskodeny tovar
pri prevzati som zistil nedostatky na dodanom tovare .podla mna tovar nekontroluju a poslu ho aj dezolatnom stave na kontrole by mali popracovat a to v prvom rade aby bol zakaznik spokojny
Reakcia obchodu Minibiker.sk
Vážený pane Gablo,
Pokud Vám přišel stroj poškozený, zřejmě tak došlo vinou přepravy, před odesláním stroj vizuálně kontrolujeme aby byl v pořádku.
Vše se nechá řešit... jak, je uvedeno v obchodních podmínkách i v záručním listu, který jste obdržel společně se zakoupeným strojem. Takovéto poškození, nebo případné jiné nedostatky je potřeba oznámit do dvou pracovních dnů na naši zákaznickou linku, nebo ještě lépe poslat emailem vč. fotodokumentace.
O spokojenost zákazníka nám samozřejmě jde, ale pokud s námi zákazník problém neřeší, není v našich silách mu pomoci.
Minibiker -
Kvalita a rýchle dodanie
- super
super spolahlivé,rýchlé
- Výborný
Zatiaľ ok
- vrele odporučam
- tovar dodali neskôr
- tovar dodali , poškodený, odretý s poškodeným na množstve miestach obúchaný a čiastočne nefunkčný, funguje jednu pätinu ich uvádzanému času výdrže na jedno použite
- následne reklamovaný diel došiel zodratý a nekompletný zo znakmi dlhodobého používania.
- obchodné podmienky doporučujem dobre preštudovať
- reklamácia ani po viac ako 40 dňoch kompletne nedoriešená
nech si utvorí mienku každý sám
Bol som spokojny ale nieco co som objednal a bolo napisane ze je na sklade nebolo.Pani mi zavolala a dohodli sme sa na dalsom postupe takze je to OK.
- Rýchla odozva a aj doručenie tovaru.
Nič.
- Ochota. komunikacia super.
- Ok
- Super
- V obchode som zakúpil detskú štvorkolku Nitro Sios. Po naštartovaní štvorkolky som zistil, že z prepadovej hadičky od karburátora tečie benzín. Keďže bola štvorkolka kupovaná ako darček, nebol čas na reklamáciu a tak som to dal opraviť mechanikovi. Po oprave karburátora cez noc z nádrže štvorkolky vytiekol na koberec v chodbe asi liter benzínu. To znamenalo výmenu hadičiek na prívod benzínu, lebo vôbec nedržali kde mali. Ďalej som musel dokupovať dve skrutky, ktoré chýbali a tiež nemôžem nepripomenúť, že návod na montáž bol dosť nezrozumiteľný a chýbal preklad v slovenčine alebo aspoň v češtine.
Reakcia obchodu Minibiker.sk
Vážený pane Prisazny,
mrzí nás že jste nespokojený a že nám dáváte špatnou recenzi...
... nicméně, součástí čtyřkolky jsou dokumenty, konkrétně záruční list, kde je velkými písmeny napsáno, kde si můžete stáhnout uživatelský manuál v CZ (čtyřkolka je odesílaná z CZ).
V tomto českém namuálu je popsané vše, co je potřeba udělat při skládání a proč a je tam napsáno vše i o Vámi zmiňovaném karburátoru, co udělat a proč, když teče benzín.
Mimo jiné je tam také napsáno, že v žádném případě nemáte brát v potaz manuál v angličtině či němčině, který naleznete v krabici právě pro to, že je nesrozumitelný (dle zákona máte nárok na manuál v CZ / SK), tak jste nám mohl zavilat, manuál máme k dispozici v elektronické podobě. I proto máte možnost stažení manuálu přímo na našem webu, kde jste čtyřkolku zakoupil. Tato informace je v mailu o odeslání, v obchodních podmínkách, na webu i v záručním listě.
V tomto manuálu je napsáno spoustu dalších velmi užitečných informací, doporučuji si manál stáhnout a přečíst.
U Vaší objednávky nevidím jedinou naší chybu, proč by jsme měli dostat takto špatnou recenzi.
Minibiker -
Som spokojna s tovarom
- To čo sme hľadali sme tu našli,super komunikácia a rýchlosť dodania tovaru
- Zrejme sa so stvorkolkou zle zaobchádzalo pri preprave...krabica bola natrhnutá..srobiky v nej mohli byť lepšie zabalené lietali všade a sa aj nám niečo stratilo ale v pohode...čo ale reklamujem je koleso...ide nám nakrivo ..ale to je vsadiu riešenia
Dobré
- Prijemne a rychle jednanie a profesionslne doslo.
- Rychlost
- Motorka prišla skôr ako som čakal.
- VSETKO SUPER