Prešli 3 týždne a stále nič neprišlo.

Od 28.12. Cakam na dodanie. Zatial nic

• Ziadna vyhoda
    • Ziadna komuknikacia zo stray obchodu
    • Ani neviem po 10 dnoch co je s tovarom

Reakcia obchodu Svietidlá Miko

Mrzí nás Vaša nespokojnosť, pravdepodobne ste si pri objednávaní nevšimli ze pri vami objednanom svietidle je dodacia doba 14 dni.

• Ani sa neozvali

Vôbec

• Ojednané 18.08.2022 dne je 01.09.2022 a tovar ešte nedorazil

Platba nie je možná až pri dodaní tovaru, ale ihneď pri objednávke, tovar nedoručený, nekomunikujú mailom, ani telefonicky.

• Tovar som dostala poškodeny ,tó spdne sklo na stojanovej lampe bolo prasknute.neviem preco ked to bolo pobalene v krabiciach precizne ale kto to to zabalil prasknute .a teraz čo to bol darcak pod stromcek tak sme to otvorili az na stedry den.....tak ze ani neviem ci sa da sklo vymenit ....ak to budete vôbec niekto čitať prosim o pomoc dakujem. Požehnane sviatky .

Reakcia obchodu Svietidlá Miko

Je nám ľúto ze vam prislo prasknute sklo, zaobchadzanie s balikmi kuriera nevieme velmi ovplyvniť .
    Vaša reklamácia bude vybavená v co najkratšom čase.
    mikolux.eu

Tovar nedorazil po 3 týždňoch. Ani na mail som neprišla žiadna odpoveď ohľadom stavu objednávky.

• Žiaden potvrdzujúci email... Ani neviem ci poslali svetlo alebo nie.. Škoda.. Lebo som tu našla krásne a za dobré ceny.. Myslela som. Si ze nákupim do celého domu... Ale asi nie..

Som sklamaná... Najmä s komunikáciou

• Keď nemáte tovar tak nepíšte"skladom"

Na lampu cakam uz 2 tyzdne, pritom ked som ju objednavala bola na sklade. Vcera som pisala mail, tak cakam na odpoved.

Tovar čo ponúkali na stránke nielenže nemali ale ani cena na internetovej sa nezhodovala s cenou co mali na predajni

• Príspevok bol na židaosť autora odstránený.

• Tovar som nemala doručení kym som tam nezavolala a nepísala email.
    • A tovar som mala dopredu vyplatenú.

Dakujeme za Vase hodnotenie p.Jhgfd,
    Mrzí nas Vasa nespokojnosť .
    Tovar Vam však bol doručeny včas.
    Pravdepodobne ste si nevšimli že pri produkte ktorý ste si objednali Eglo 9232 , je termín dodania
    "týžden", čo aj bolo dodržane.

mikolux.eu

• neviem ci uz tovar poslali a ci je vobec skladom, je to vyse tyzdna