Neprišlo mi čo mi prísť malo. Obchod nereagoval na sťažnosť.

Reakcia obchodu MFP papier s.r.o.

Vážený zákazník,

Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti a ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že sme nereagovali na Vašu sťažnosť. Chceli by sme Vás informovať, že sme Vám zaslali e-mail a ihneď sa postaráme o riešenie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a urobíme všetko pre to, aby ste mali pozitívnu skúsenosť s naším obchodom.

Zásielka nebola úplná, chýba mi jedna položka, ktorá je vo faktúre zahrnutá. Skontrolovať si balík vo výdajni Zásielkovne? Nabudúce.

Moju objednávku vystavili ako platbu dobierkou napriek tomu že bola zaplatená online kartou..... Čo k tomu dodať.

• tovar siceje v poriadku
    • len nebolo zaslane to co sa objednalo

ked nemate tovar ktory sa objedna tak radsej napiste ze nemate, lebo nam nerastu euricka na strome aby sme kupovali co nechceme.

Človek kupuje mačku vo vreci.konkretne v baliacich papieroch obrázky sú mimo realitu.

Obchod nekomunikuje,neodpovedá na emaily... Zaslané mi bolo 6ks rovnakých pier,napriek vyobrazeniu 6 ks rôznych...

tovar nedodany,pritom pri objednavani bol na sklade!!!!

• Zaplatil som to pred 10 dňami a tovar mi nebol ešte doručený.

• Tovar materiálom nezodpovedal popisu
    • Nekvalitný tovar

Tovar mi síce bol dodaný v rámci možností a obdobia rýchlo. Avšak absolútne nezodpovedal popisu. Namiesto textilných vreciek na vianočné darčeky došli vrecká z umelej tenkej latky ktorá sa v mieste spoja okamžite aj pri slabej záťaži trhala a tým sa znehodnotila. Zo všetkých kusov boli reálne z textilu len dve vrecká.

• Predaj peknych vianocnych tasiek
    • Zavadzajuce obrazky
    • Vysoke postovne
    • Dlha doba dodania

Tento e-shop neodporucam z nasledovnych dovodov:
    Priklad vianocne tasky, na obrazku su 4 a nikdy nie je napisane, ze posielaju jednu. Resp. jasnejsie by to bolo, keby bolo mozne si vybrat, ktoru z danych 4 chcete, alebo to bolo v popise jasne uvedene.

Postovne 5.5 Eur je dost vysoke v porovnani s inymi e-shopami, ktore posielaju tazke zasielky v porovnani s papiermi.

Platenie je tiez kapitola sama pre seba, kde aby ste zaplatili, musite cakat na fakturu, ktoru vam, ale poslu az s oneskorenim niekolkych dni, ked pomaly zabudnete, ze ste si nieco objednali.

Na druhej strane komunikacia je v poriadku a odpisuju na maily.

MFP papier by mal pochopit, ze zakaznik chce za objednavku hned zaplatit a co najskor ju obdrzat a tak by mali trochu prekopat fungovanie e-shopu.

• Neodoslali moju objednávku. Pokial by som tam nezavolala tak o tom ani nevedia. Ale par dni predtým mi písali email že je objednávka odoslaná no len ju nakoniec neodoslali.

• Nie som spokojná s dodaním omaľovánok, objednala som si pred týždňom a aj zaplatila a omaľovánky, žiaľ nemám ani po týždni. Takže tu si určite už nič kupovať nebudem.

Tešila som sa na produkty od vašej spoločnosti, keď mi kuriér zavolal, že je za chvilku na mieste bydliska a ja som mu povedala ,že som v práci, jeho reakcia bola ,posielam to naspäť. Bohužiaľ o dni a čase dodania som neobdržala mail ani sms, keby tak bolo ,dala by som aj istú sumu na vyplatenie balíčka susedom. Bohužiaľ vy ako obchod ste nezlyhali ale prepravná spoločnosť.

• Prišiel mi úplne iný tovar ako som si objednala!

• Objednávka urobená, faktúra vyplatená. Tovarmi ešte nedošiel a nikto ma nekontaktoval a ani neodpovedá na maily, čo sa deje.

Tovar som objednavala 29.7. odvtedy som nedostala ani tovar, ani informaciu, nic. Nie som podnikatel, objednavala som ako sukromna osoba. Chapem, ze je letne obdobie, ale prosim, ak to nestihate, poslite aspon kratke info. Vsetky polozky ktore som objednavala, boli uvedene ako “tovar na sklade” napriek tomu ste mi napisali, ze musite ro vsetko naskladnit a az potom poslat. Zatial ste mi poslali iba spamy vo forme mailu s vasimi akciovymi produktmi a prieskum spokojnosti - co asi nebol spravny postup. Nemam zaujem dalej o vase sluzby. Dakujem

Tovar nebol kompletný, navyše bol poškodený.

Reakcia obchodu MFP papier s.r.o.

prosím o informáciu čo vo Vašej objednávke chýbalo, a čo bolo poškodené. Objednala ste jednu položku kostým víla. Naše reklamačné oddelenie neviduje žiadnu sťažnosť ohľadom Vašej objednávky. Prosím kontaktujte nás na e-maile [email protected] a verím, že všetko doriešime k Vašej spokojnosti.

Ďakujem team MFP papier