Tovar som ešte nedostal

Nedá sa komunikovať ani skontaktovať s nikým, všetko iba automat a iba po poľsky alebo anglicky hrôza. Výrobky Mexen v pohode.

• Neskora komunikacia

Obchod stiahol zaslany tovar z posty a nechal vratit do Polska. Ani sa.ku mne nedostal. Nekomunikuju, iba raz a kratko ze cakaju... Uplne zle.

Kuriér mi volal vo štvrtok že balík príde dnes okolo 16:00 som mu volal že balík mi nedoručí že nevyzdvihol druhu cast balíka a že príde v piatok. Dodnes som nedostal ani balík a ani nikto nevolal!!!

• Tovar nefunguje

• Žiadny kontakt na Slovensku

Absolútne neodporúčam. Keď nie je problém tak super. Ale prišiel mi rozbitý záchod a absolútna ignorácia od obchodu. Vzdanie sa zodpovednosť za tovar. Keď chcete niečo riešiť tak neexistuje oficiálny kontakt na Slovensku. Takže neodporúčam. Nenechajte sa ulakomiť na pár ušetrených euro.

Umývadlo bolo doručené,ale, rozbité.

během 10 minut jsem resil dve objednavky...resp jsem doplnil předešlou o jeden produkt a vyslovne žádal o sloučení obou objednávek tak, abych neplatil doručení a dobírku 2x. a? a nic.......přišlo to na dvakrát....takže mi nezbývá nic než zaplatit a nebo obě nepřijmout a udělat novou objednávku už dohromady......

Z prvej batéria nešla voda VÔBEC.
    Z druhej batéria ide LEN TEPLA VODA.
    Možno tretia pôjde ako má ?

Umyvadlo prišlo rozbite. Batérie prišli poškriabane

Poslali poškodený tovar a neboli ochotní vrátiť peniaze o drzej komunikácii nebudem ani radšej hovoriť. Nikdy viac!!!!

Dodávka bola nekompletná!

• Zlá komunikácia prostredníctvom emailu 1 email za daň čiže sa daný problém riešim 5 dni. Neochota prispôsobiť sa situácii. Podmienky sú nastavené aby boli výhodne len pre predávajúceho. Zákazník nema inú možnosť ako sa prispôsobiť. Na infolinku som volá 2 dni aspoň 15x nik nezodvihol. Každopádne dosiahli ste svoje produkt máte spať na moje náklady. A kúpim si iný inde. Zaveďte si možnosť zvozu tovaru je to bežná vec. Takáto negatívna skúsenosť vo mne vyvolala že ak uvidím sponzorovanú reklamu Mexen zablokujem ju.

• Tovar mi prišiel poškodený a neozývajú sa. Dovolať sa nedovoláte.

Zrkadlo by som kupoval osobne v kamennej predajni.