Dlouha dodaci doba, na prodejnu zbozi dorucili az po 4 prac. dnech
- Zamestnanec, s ktorym som komunikoval bol neochotny, nepredstavil sa, posobil arogantne.
- Dobra cena zakupeneho produktu
- Kratka otvaracia doba
Pan na Vydaji by mal popracovat na svojom zakaznickom spravani. Nebol neprijemny, ani nic podobne, ale v dobe, ked je vsetko zavrete a su odkazani na internetove objednavky, by som ocakaval, ze Vydaj bude na spickovej urovni. Mohol som to predsa objednat aj s dovozom z dalsej z podobnych stranok.
Skor som mal pocit, ze ho mojou navstevou otravujem pri inej praci. Navyse 1ks paliciek vykazoval vyrobne vady, avsak to je problem vyrobcu. Mozno by bolo fajn, ak by proaktivne navrhol, ze mi to vystornuje a mozem to hned vratit. Zjavne by s tym mal vsak "vela" prace. Nachystanie tiez trvalo pomerne dlho na to, ze sa jedna o trivialnu polozku. -
- Strašne dlhé dodacie doby
- Systém ma nechcel pustiť cez platobnú bránu - nemohol som zaplatiť za tovar, objednávku som preto zrušil.
Zla komunikacia. Zatial tovor som nedostal.
- Široký sortiment
- Zavádza je v čase dodania. Majú 4-5 dni a keď sa človek ozve po 2 týždňoch kde je tovar, tak až vtedy sa preberú
- Vyhováranie sa
- Krabica prišla poškodená
- Neodbornosť personálu - sú to len predajcovia bez toho, aby vedeli poradiť
- Nakupujú od firmy, od ktorej si to môžete sami kúpiť.
Nie som spokojný s týmto obchodom a neodporúčam ich. Najviac má zaráža ich prístup k veci a to, že im to je úprimne jedno.
Myslím si, že dodanie tovaru trvá veľmi dlho. Ešte ho stále nemám.
- Predavaci su znali a ochotni
- Adresa obchodu je Smrecianska, ale parkovisko je na Pionierskej. (Rozny dom).
Jeden obchodnik mi povie ze objednany tovar mi dojde do dvoch ci troch dni a druhy mi povie ze na tento tovar cakaju uz mesiac aby dorazil na sklad.
Neviem kde sta stala chyba, len tovar stale neprisiel
Reakcia obchodu MelodyShop
ihneď po vytvorení objednávky sme Vás informovali o tom, že Vami objednaný tovar nie je na sklade a bude naskladnený v lehote 10 - 14 dní. Dnes je 12. deň od vytvorenia objednávky, tovar bude vrámci sľúbenej lehoty naskladnený a v zápätí odoslaný.
Ďakujeme za porozumenie.
Tím Melody -
- Dlhe odozvy, neskora dodavka, nespravne dodany tovar, pomala reklamacia
Dostal som iny tovar ako som si objednal, proces reklamacie je pomaly
Tovar bol iný ako na stránke obchodu!
Uz pred viac ako 10 dni dozadu som objednal tovar a stale som ho nedostal...
- Dodacia doba ako cez Atlantik
Reakcia obchodu MelodyShop
mrzí nás vzniknutá situácia, avšak o celom priebehu dostupnosti tovaru ako aj dodacích termínov sme Vás priebežne informovali, tak aby ste vedeli zvážiť, či Vám dodacia lehota bude vyhovovať. -
- dlho to trvá
zatial o ničom
Reakcia obchodu MelodyShop
mrzí nás vzniknutá situácia, avsšk o celom priebehu dostupnosti tovaru ako aj dodacích termínov sme Vás priebežne informovali, tak aby ste vedeli zvážiť, či Vám dodacia lehota bude vyhovovat. -
Objednany tovar bol posledny kus, vystaveny na predajni. Pred objednanim tovaru som poziadala predajcu o potvrdenie, ci je tovar novy a nepouzivany, co mi potvrdil. Po doruceni sa ukazalo, ze tovar mal scernetu povrchovu vrstvu a bol aj poskodeny. Na nic z toho ma predajca neupozornil, co povazujem za necestne jednanie. Tovar vraciam predajcovi. Zbytocna namaha a strata casu pre obe strany.
Reakcia obchodu MelodyShop
Dobrý deň, predmetný tovar sa nachádzal v sekcii výpredaj s výraznou zľavou. Po objednaní sme sa Vám snažili odoslať čo najpresnejšiu informáciu ohľadom stavu tovaru - že sa jedná o posledný kus z predajne, ktorý bol vystavený a niekoľko zákazníkov s ním v rámci testu manipulovalo.
Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia, ktorú sme, dúfame, promptne a veľmi rýchlo vyriešili k Vašej spokojnosti vrátením peňazí. -
- Nedodržanie termínu dodávky tovaru
Reakcia obchodu MelodyShop
Ospravedlňujeme sa Vám za komplikácie, oneskorenie dodávky však nastalo na strane výrobcu a v našich kompetenciách nebolo dodanie možné urýchliť.
Ďakujeme za pochopenie. -
- Do obchodu ma prilákala dobrá cena
- Komunikácia a čas dodania bol najväčšími problémami tohto nákupu. Objednával som zo slovenského e-shopu, lebo som dúfal, že to bude rýchlejšie, ako objednávať z Británie, alebo Číny. Mýlil som sa. Dodanie trvalo skoro mesiac.
- Na to, že dodanie bude trvať dlho, som bol upozornený až po zaplatení objednávky. Okrem toho aj v tomto upozornení dĺžku dodania značne podhodnotili.
Dúfal som, že nakupovanie zo slovenského e-shopu bude rýchlejšia s príjemnejšia skúsenosť, ako zo zahraničia. Na koniec to však nebolo ani rýchlejšie, ani transparentnejšie.
Uz tyzden pise na ucte ze je tovar na predajni v BA, pred tyzdnom som tam volal a povedali ze tam nie je a ze ma budu kontaktovat ked dorazi... Stale nic.