Slušná cena.
- Kvalita tovaru v súlade s ponukou
- Dobrá komunikácia
V obchode som nakupoval prvýkrát. Tovar mi bol doručený v súlade s objednávkou, včas, riadne zabalený a nepoškodený. Obchod veľmi dobre odkomunikoval dodanie tovaru. Využil spoľahlivého dopravcu. Odporúčam záujemcom o druh tovaru, ponúkaný v obchode, využiť služby tohto obchodu.
- Rýchlosť, seriózne jednanie
- Nevýhoda žiadna.
- Rychle a včasné dodanie
rýchle jedna a rýchle dodanie
Môže dotazník spokojnosti predbehnúť objednaný tovar ? Tovar som objednal 22.02.2024 a ešte stále ku mne nedorazil a odpoveď na môj mail - žiadna. Čo mám vlastne hodnotiť ? Dobu dodania, kvalitu výrobku, komunikáciu obchodu ?
doporučujeme, rychle dodanie, skvele informovanie zakaznika o stave objednavky, a rychla expedicia, drzte sa drzime palce a odporucame dalej :)
- Rýchlo vrátili peniaze
- Tovar dosiel do 2 dni
Všetko bolo ako má byť .
- komunikácia na úrovni, majú záujem o to čo robia,nech im to vydrží rýchle dodanie
- nepoznám
Všetok tovar mi bol doručený až ku dverám. Dobrá komunikácia.
Rýchle dodanie odporúčam
Zásielka stále vedorazila aj keď som sa informoval
Všetko super komunikácia aj dodanie,len mam pripomienku,že dosť drahy prístroj a nemá návod na použitie a údržbu v slovenskom alebo českom preklade.to považujem za mínus.
- Obchod uvádza tovar skladom, ale tovar ani o týždeň neprišiel a ani ho nemajú.
Objednával som si 2× kábel vention 3,5mm jack na 2,5mm jack ale prišiel mi len jeden, ten druhý kábel v balíku bol prepojovací 3,5mm- beriem, stáva sa, kvôli jednému káblu nejdem posielať späť, najde sa využitie aj preň, ale dobudúcna si lepšie skontrolujte tovar ktorý posielate. Hviezdička dole
Reakcia obchodu Melgo.sk
Tovar v objednávke sme doposlali na vašu adresu a chybne zaslaný tovar sme Vám prenechali ako darček, nakoľko chyba vznikla na našej strane. Taktiež sme spolu komunikovali telefonicky ohľadom spokojnosti s objednávkou.
Veríme že sme problém vyriešili a v ďalšej objednávke budeme o to lepší.
- Komunikácia
- Dlhá dodacia doba
- Kvalita tovaru
Tovar mi bol doručený v poškodenom stave , predajca na reklamačný email nereaguje . Odporúčam nenakupovat v tomto eshope.
Reakcia obchodu Melgo.sk
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie.
Objednávka bola vytvorená 13.11.2023 popoludní. Pri každom produkte je uvedený dátum, do ktorého bude tovar doručený - doručenie sme splnili. Nasledujúci deň sme od Vás prijali informačný e-mail o poškodení tovaru (v tomto prípade menšie škrabance na konštrukcií gravírovačky). Na váš e-mail sme odpovedali do 24 hodín s možnými riešeniami. Následne ste vyplnili formulár na odstúpenie od zmluvy a do 3 pracovných dní od prijatia tovaru Vám bola platba vrátená. Situáciu sme vyriešili v priebehu 5 pracovných dní od doručenia tovaru.
Ďakujeme za hodnotenie. Aj takéto hodnotenia nás posúvajú vpred a nedostatky stále vylepšujeme.
Som spokojný !
Reakcia obchodu Melgo.sk
Vážime si vašu spokojnosť a veríme že odteraz budete s robotickým čističom okien umývať okna raz-dva.
- Rýchle dodanie Flexibilita
S tovarom som maximálne spokojný
Reakcia obchodu Melgo.sk
Tešíme sa, že oceníte našu rýchlosť. Veríme že Vám bluetooth adaptér spríjemní cestovanie a vaše cesty budú o to komfortnejšie.
Tím Melgo.sk