Vsetko uplne super, absolutna spokojnost.
Hezký den,
z Vašeho kladného hodnocení máme MEGA radost. Vážíme si toho, že jste s naším servisem spokojení. Pokud budete mít jakékoliv otázky, neváhejte se na mě obrátit na [email protected]. Za Megapixel zdraví Hana Tkáčová ze zákaznického servisu -
Všetko v poriadku
Reakcia obchodu Megapixel
velice děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si toho vážíme! Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis -
- rýchle jednanie, informácie o dostupnosti, ponuka alternatíy
Reakcia obchodu Megapixel
Ocenujem,konanie megapixel / predajne Brno, ze mi ponúkli alternativne dodanie rovnocenneho objektivu z bazaru spolu so slnecnou clonou (povodny objektiv ju nemal}
Zaroven doplnili do popisu tovaru, ze vlastnosti objektivu su uvedene podla noveho produktu.Reakcia obchodu Megapixel
Všetko tip top
- skvelý kurz
- príjemný personál obchodu
- Rýchle vybavenie objednávky
- Tovar skladom
Doobedu som tovar objednal a poobede už bola objednávka odoslana.
Reakcia obchodu Megapixel
všetko super, predovšetkým cena.
- Vyborna komunikacia
- Rychle vybavenie
Objednavam prevazne z lokalnych foto obchodovo, no ked nikde v okoli nebolo to co som hladal, skusil som Megapixel. Som velmi spokojny az prekvapeny ako rychlo boli schopny spracovat moju objendnavku. V ten den ju poslat a medzi sviatkami dorucit. Vyborna komunikacia rychla odpoved, wau! Dakujem!
Hezký den,
Je to stálica na trhu s foto a videotechnikou. Niet sa čoho obávať. Je to dobrý a zdravý obchod.
Reakcia obchodu Megapixel
- Lákajú na falošné zľavy!
Explicitne uvedené zľavy na tovare, tovar objednaný a ZAPLATENÝ. Následne obchod NEPOTVRDÍ objednávku z dôvodu chybnej ceny... Oportunistická komunikácia pracovníčky, následne som písal mail majiteľovi - ten pre zmenu neodpísal vôbec... Megapixel NIKDY viac!
Reakcia obchodu Megapixel
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Již jsme situaci s Vámi probrali že se jednalo o systémovou chybu a objednávku jsme Vám nepotvrdili dle obchodních podmínek. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis -
rychla doprava.tovar perfektne zabaleny. odporucam
Reakcia obchodu Megapixel
- Dobrá cena, komunikácia, rýchle doručenie
Reakcia obchodu Megapixel
Dobra ponuka za ferove ceny s dopravou zadarmo aj na Slovensko
Hezký den,
- Dobrá cena, maximálna pružnosť, spoľahlivosť.
- kvalitni doručení
- rychlá odezva ,bez problemu
Reakcia obchodu Megapixel
- vsetko ok, tovar doruceny
- priaznive ceny a dobra komunikacia
- Dobra komunikacia
- Super personal