- výhodná cena
- slušná komunikácia
- dlhšia dodacia doba
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Ďakujeme Vám za kladné hodnotenie nášho obchodu napriek dlhšej dodacej lehote.
Prajem Vám pekný deň. -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Tovar mal inú cenu ako mali na webe,
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia, žiaľ cena objektívu sa zvýšila u nášho dodávateľa a nepostrehli sme to včas.
Ešte raz sa ospravedlňujeme.
Prajem Vám pekný deň. -
Mením svoju recenziu z negatívnej na pozitívnu, po tom, ako obchod zareagoval, a napravil svoju chybu. V našich končinách je to vzácne, ďakujem.
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Nesmierne si vážime vašu recenziu, robíme všetko, čo je v našich silách pre spokojnosť každého nášho zákazníka.
Ďakujeme!
- komunikácia
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Ďakujeme Vám veľmi pekne za Váš čas na ohodnotenie nášho obchodu.
Prajem Vám pekný deň. -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Výborné ceny
- Odbornosť
- Ochota poradiť výrobok podľa požiadaviek
- Akceptovateľná dodacia doba
- VIP servis
- Dodacia doba 8 dní môže byť pre niekoho príliž veľa, mne to nevadilo
Na Megafoto.sk nakupujem opakovane, zatial vždy 100% pozitívna skúsenosť. Môžem len odporúťať! VIP servis je fajn bonus.
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu priazeň a čas na recenziu. Teší nás, že ste spokojný a opakovane nakupujete u nás.
Prajem Vám krásny deň. -
- snažia sa promtne komunikovať (no však až keď sa zákazník sám dopytuje, že v akom stave je objednávka)
- komunikácia je však slušná a na úrovni
- príslušenstvo naviac v cene
- nízke ceny výmenou za dlhšie dodacie doby
- predĺžená záruka na fotoaparáty
- tovar nie je skladom
- dodacia doba môže byť až 30 dní!!! (podľa ich obchodných podmienok)
- info o dodacích dobách pri produktoch sú tým pádom len veľmi orientačné
- dobierku posielajú iba do 500,- € čo nemajú nikde uvedené
- nízke ceny výmenou za dlhšie dodacie doby
V obchode som nakupoval hlavne z toho dôvodu, že k fotoaparátu ponúkali rôzne príslušenstvo v cene a hlavne predĺženú záruku na 3 roky, inak by som objednal inde, aj keby to bolo zrejme za mierne vyššiu cenu a bez príslušenstva a bez predĺženej záruky.
Hlavnou nevýhodou tohto obchodu je, že tovar nemajú skladom a v obchodných podmienkach majú uvedené, že dodanie môže trvať až 30 dní (údajne výmenou za nižšie ceny).
- Na úvod mi oznámili, že dobierku nad 500 € nezasielajú, čo nemajú nikde uvedené. Dohodli sme sa na 50% zálohe. Potvrdili mi dodaciu dobu 6-10 pracovných dní a kvôli pandémii, že možno pár dní naviac.
- Po 10 dňoch na základe môjho dopytu mi oznámili, že ich dodávateľ informoval o nedostupnosti fotoaparátu v požadovanej farbe (strieborná) - myslím, že sa to snáď dalo zistiť už pred 10timi dňami.
(mám podozrenie, že moju objednávku začali riešiť až teraz na základe môjho dopytu a zrejme kumulujú objednávky, aby mali lacnejšie prepravné náklady zo zahraničia a až potom objednávajú u dodávateľov - ale to je len môj pocit/názor). Súhlasil som s iným farebným variantom (čierna) s tým, že mi potvrdili dodanie do 5tich dní.
Zvláštnosťou je, že tú striebornú variantu nevyradili zo svojho portfólia na e-shope a stále pri nej uvádzajú dobu dodania 6-10 dní rovnako, ako u iných farebných variantov.
- Po ďalších 8-mych dňoch na môj dotaz mi bolo oznámené, že tovar je zaseknutý v Anglicku, ale že do 6-tich dní mi celkom určite príde.
- Na 7-my deň som požiadal o zrušenie objednávky, keďže tovar mi ani napriek tomu nedoručili. Ponúkli mi aby som ešte pár dní počkal, že mi pribalia aj darček. Objednávku som zrušil, kto vie dokedy by sa to takto naťahovalo.
Zhrnutie: moja objednávka sa od momentu objednávky naťahovala 25 dní a zakaždým ma uisťovali, že už o pár dní mi pošlú tovar. Aj keď boli ochotní komunikovať, na stav objednávky som sa musel neustále dopytovať ja. Z vlastnej iniciatívy ma nekontaktovali a neinformovali o meškaní objednávky či nedostupnosti farebného variantu.
Čo však musím vyzdvihnúť je, že pani z obchodu vystupovala a komunikovala veľmi slušne, seriózne a ochotne, čo je u drvivej väčšiny obchodov na Slovensku rarita.
Kebyže mi bol tovar doručený na 25 deň, čo bol môj osobný deadline keďže som odchádzal na dovolenku, moje hodnotenie by bolo aj napriek dlhej dodacej dobe vlastne veľmi pozitívne. Pevne verím, že som ojedinelý prípad nevybavenej objednávky v tomto obchode.Reakcia obchodu MEGAFOTO
Ešte raz veľmi ospravedlňujeme za vzniknuté problémy a ďakujeme Vám za Vašu trpezlivosť.
Kôli pandemickým opatreniam sa momentálne dodacia lehota predlžuje a len dúfame, že to čoskoro skončí a všetko sa vráti opäť do starých koľají.
Keď sme objednávali tovar, fotoaparát v striebornej farbe bol dostupný, avšak dodávateľ nás neskôr informoval, že je momentálne nedostupný, ale o pár dní bol opäť doskladnený, preto sme ho mali nestiahli z ponuky.
Podmienky nákupu na dobierku máme uvedenú v kolónke Doprava a platby, taktiež v Obchodných podmienkach.
Veľmi nás mrzí Vaše sklamanie a budeme sa snažiť zlepšiť naše nedostatky.
Prajem Vám pekný deň. -
- dobrá komunikácia, tovar dodaný v určenom termíne
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Veľmi nás potešilo Vaše 100% ohodnotenie, sme radi, že ste s nami spokojný.
Ďakujeme.
- komunikácia s obchodom
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš čas na ohodnotenie nášho obchodu.
Prajem Vám pekný deň. -
- nízka cena oproti ostatným obchodom
- hlavnou nevýhodou je určite veľmi dlhá doba dodania tovaru
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Veľmi pekne Vám ďakujeme za hodnotenie a ospravedlňujeme sa za dlhšiu dodaciu lehotu.
- rýchlosť doručeni
- ceny
- komunikácia
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Ďakujeme Vám krásne za 100% odporúčanie nášho obchodu, veľmi si to vážime.
- velmi dobra cena
- vyborna komunikacia mailom
- tovar doruceny dokonale zabaleny a v dohonutom termine
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Ďakujeme Vám veľmi pekne za 100% hodnotenie nášho obchodu, teší nás Vaša spokojnosť.
Prajem Vám pekný deň. -
Príspevok bol na židaosť autora odstránený.
- Rýchle dodanie pokiaľ je tovar na sklade
- Komunikácia emailom
- Nedostupný telefón
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Ďakujeme Vám krásne za Váš čas na 100% ohodnotenie nášho obchodu.
Prajem Vám pekný deň. -
- bolo to rýchle a prehľadné - veľmi dobrá komunikácia
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Veľmi pekne Vám ďakujeme za 100% odporúčanie nášho obchodu.
Prajem Vám krásny deň. -
Hned po objednani ma obchod kontaktoval, ze nie je mozna platba dobierkou a snazili sa aby som celu sumu zaplatil dopredu. Ak si precitate aj dalsie recenzie, zistite ze to robia systematicky. Klamlivo sa snazia ziskat vase udaje. Tiez podmienky zaruky su dost zvlastne. Aj na zaklade toho plus nespravnej informacie o tovare na sklade, som objednavku zrusil. Celkovo sa davim, co tento obchod robi na Heureka.sk!
Reakcia obchodu MEGAFOTO
Vážený pán Raček, nebolo od začiatku Vašim cieľom poškodiť nás a napísať zavádzajúcu a nepravdivú recenziu?
Vieme, že to konkurencia robí, žiaľ deje sa to.
1. nikde netvrdíme, že tovar máme skladom, okamžite po objednávke ste dostali informáciu o aktuálnej dostupnosti tovaru
2. určite v ničom vedome nezavádzame, prečo by sme to robili? Snažíme sa vždy a vo všetkom vyjsť zákazníkom v ústrety a to platilo aj pre Vás, na čo ste už žiaľ nezareagovali
3. našim cieľom nie je získavanie kontaktných údajov, na čo by nám asi tak boli? Plne dodržiavame smernice EU v oblasti ochrany osobných údajov.
4. záruku na tovar máme 2 roky, VIP servis 3roky
Nijakú škodu sme Vám nespôsobili, komunikujeme s Vami korektne a slušne.
Ak sa teda z Vašej strany nejedná o spoluprácu s konkurenciou, prosíme Vás o zváženie Vášho postoja.
Tovar dorazil za 1 mesiac
Komunikácia prebehla veľmi korektne napriek tomu, že dodávka trvala dlhšie
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
komunikacia na jednicku s hviezdickou
maximalna spokojnost