Nekvalitný tovar obchod je dobrý len tovar je nekvalitný ☹️

• Posielajú pokazený tovar a vrátenie zložité.Neberu telefón!!!

Nikdy viac z toho obchodu nekúpim.

Tovar - kempingova lampa mi prišla poškodená. Spodná časť prasknutá a celé vnútro vypadnute.
    Reklamovať to nebudem, lebo nebudem riskovať že mi príde znovu lampa rozbitá a ja lampu , ktorú nepoužijem na poštovnom preplatok. Nikdy viac!!!

Tovar mi prišiel OK..... ale,prišiel mi poškodený,nepáči sa mi postoj firmy,že reklamáciu si ma poslať zákazník....v iných obchodoch pošlú kuriéra pre reklamáciu .....a ešte si napíšete podmienku ako to má byť poslané ..

predavate smejd mozte sa hanbit zatovar ktory ponukate na zaklade reklamy a pride obycajny smejde ktory neni vobec funkcny hlavne ze vy ste zarobili ,,super

• Fontánka mi fungovala asi 2 hodiny teraz nejde som sklamaná

• Power banka nevydrží ani nabitie mobilu. Veľkosť je 80000mHa. Ide na vrátenie

Tovar nespôsobili. 80 000mAh Powerbanka nebola schopná nabiť mobilný telefón o kapacite batérie 5000 mAh ani 1x.

• Tovar nebol v originalnom baleni/PE vrecko/neda sa urcit velkost,na ponozky velke,na podkolienky kratke,to je moj druhy nakup a boli to podkolienky LX original balenie so zipsom a ten ma tlacil a preto teraz som kupil bez zipsu a sklamanie,tak ze tak ,sklamanie.

Tovar došiel nefunkčný a nikde sa vás nedá dovolať. To bola prvá a posledná kúpa u vás. S pozdravom L. Mate ik

Tovar nebol doruceny ,po kontaktovani predajcu prisiel email ze overia to u dopravcu. A odvtedy nic.viac ako tyzden cakat.

Tovar neprišiel čakám už 8 dni

• Tovar mi bol doručený ktory som si neobiednal.

Obiednal som holiaci strojček a bol mi dodaný strojček na strihanie vlasov.

Žiaľ pod stromček nedorazil,to som objednávala 13.12.2023

Tovar mi dorazil pokazený, mal svietiť ale nesvieti

Tovar stale nedosiel

• Rýchle dodanie
    • Tovar má úplne iné rozmery

Obchod v žiadnom prípade neodporúčam. Tovar mi ani po 10 dňoch nebol doručený, hoci poslali mail,že ho odosielajú. Na mail nereagujú a na tel.čísle uvedenom ako kontaktný tel. je stále obsadené. Za nás určite nie. Nakupovali,resp. sme sa pokúsili o nákup u nich naposledy.

Tovar mi stale nedosiel napriek tomu ze ho akoze odoslali uz pred tyzdnom.

Po rozbalení tovar bol poškodený. Bolí zlamane kolieska