Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

• akcia
    • dobra znacka
    • dobra cena
    • uplna katastrofa sa spojit s nimi
    • nechaju si presne 30 dni na vyhodnotenie reklamacie..
    • kazdpy polrok som mesiac bez hodiniek

1. krat hodinky vratili tesne pred ukoncenim lehoty podla zakona, s tym ze mierne opravili strojcek.
    2. krat uz bola vvymena strojceka
    3 . krat ked uz som napriamo napisala, ze ma nebavi stale dookola im na svoje naklady posielat hodinky na opravu, ktore su proste vadne uz od zaciatku uzivania a vzdy som minimalne 1 mesiac bez hodiniek ( nemam proste ine) tak vyuzili tento klasicky trik, kde bez podlozenia, bez kontaktovania ma, co sa deje, ze teda ako opisuju je tam mechanicke poskodenie, a teda nejak rozumne sa dohodli, poslali odpoved, ze neuznavaju reklamaciu ( lebo to by znamenalo vratenie penazi) a ze ja som ich poskodila...ABSURDNE tvrdenie proti tvrdeniu. Som sa pytala hodinara iného, musela by som dost velkou silou hodinky niekde buchnut, ze to by som si vsimla urcite. .. Podla mna by mal mat takyto hodinar, odborny posudok alebo nieco, podlozenie preco toto tvrdi. Ja tvrdim, ze sa hodinky zastavili a proste opatovne pokazili. Naozaj nie je mozne, aby niekto len tak zamietol reklamaciu drahych hodiniek, lebo velmi dobre vie, co znamena 3 krat uznana reklamacia. Preco ked by zamietol reklamaciu, by zaroven opravil hodinky na svoje naklady? Mozno preto aby zakryl naozajstnu pricinu.