- Dobrý výber, nízke ceny.
Po objednávke uviedli, že dodacia lehota je 4 dni. Dlho, ale v poriadku.
Neodoslali ani po týždni, až po mojom e-maile.
Následne mala zásielku doručiť GLS, nedoručila ju, ale eviduje ju ako doručenú. Odosielateľ na e-maily nereaguje a riešiť to s GLS musím sám. Strata času, zrejme najhorší obchod za posledných 20 rokov. -
- Ok
- Заказ начали выполнять примерно на 7-е сутки после его поступления в магазин.
- Po nedodaní časti tovaru žiadna komunikácia - ani písomná ani cez telefón.
Dňa 22. 6. 2026 som v internetovom obchode MEGA-Office.sk (prevádzkovateľ podľa OP) vytvoril a uhradil objednávku č. 0036535. Predmetom objednávky bola sada 5 kusov alternatívnych kaziet G&G pre tlačiareň EPSON v hodnote 18,29 €.
Po prevzatí zásielky som zistil, že balík je neúplný. Nachádzala sa v ňom iba 1 kazeta namiesto objednaných 5 kusov. Na prepravnom štítku bola uvedená hmotnosť zásielky 0,5 kg, čo preukazuje, že predajca odoslal neúplný balík, keďže váha nezodpovedá celej sade tovaru.
Predávajúceho som opakovane kontaktoval e-mailom a telefonicky s reklamáciou neúplnej dodávky a dôkazmi (fotografia štítku s váhou). Predávajúci na moje výzvy absolútne nereaguje, ignoruje telefonáty aj písomnú komunikáciu a do dnešného dňa mi chýbajúci tovar nedodal ani nevrátil peniaze. Žiadam SOI o preverenie tohto nekalého konania obchodníka.
výhodou je sortiment produktov
Na telefóny uvedené na stránke sa nedá dovolať, na mail nereagujú, ani na online chat. Našťastie som našla iný telefón, kde sa dalo dovolať a uvidím, či po ich sľube odošlú tovar, ktorý darčekom k narodeninám.
- Už nikdy v tomto obchode. Je to katastrofa
Reakcia obchodu MEGA-Office.sk
Mrzí nás, že ste mali s naším obchodom takúto negatívnu skúsenosť.
Ak došlo k akémukoľvek problému s objednávkou alebo komunikáciou, úprimne sa ospravedlňujeme.
Budeme radi, ak nás kontaktujete s detailmi objednávky, aby sme mohli situáciu preveriť a pokúsiť sa ju vyriešiť k vašej spokojnosti. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá a pomáha nám zlepšovať naše služby. -
Spokojnosť, zásielka prišla nepoškodená a načas. Ďakujem.
Reakcia obchodu MEGA-Office.sk
Ďakujeme za vaše hodnotenie.
Teší nás, že zásielka dorazila nepoškodená a načas a že ste spokojní.
Vážime si vašu dôveru a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku. -
komunikácia mizerná, tovar poslali až po urgencii
Reakcia obchodu MEGA-Office.sk
Mrzí nás, že ste mali negatívnu skúsenosť s komunikáciou a že zásielka bola odoslaná až po vašej urgencii. Za túto situáciu sa vám ospravedlňujeme.
Vaša pripomienka je pre nás dôležitá a berieme ju vážne. Urobíme maximum, aby sa podobné oneskorenia a nedostatky v komunikácii neopakovali.
Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo podnety, radi vám budeme k dispozícii. -
- cena, rýchle vybavenie
Reakcia obchodu MEGA-Office.sk
Ďakujeme za vaše hodnotenie.
Teší nás, že ste spokojní s cenou aj rýchlym vybavením objednávky.
Vážime si vašu dôveru a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku. -
- komunikácia žiadna
Objednávka zadaná 12.1.2026 a zatiaľ nedorazila. Na email neodpisujú, na chat podpore neodpisujú. Za ten čas mi to zodvihli asi 5x a 5x im práve dorazil kamión s mojím tovarom a už ho expedujú. Aj napriek týmto opakujúcim sa informáciám som sa k objednanému tovaru nedostala. Následne 9.2.2026 som opäť volala na uvedené tel. číslo, ktoré mi zodvihla nejaká pani a požiadala som ju o okamžité zrušenie mojej objednávky a následné vrátenie uhradenej čiastky. Po tomto telefonáte mi zaslali email so zrušením objednávky a 11.2.2026 som dostala uhradenú čiastku späť na účet. Vyjadrenie obchodu, že som objednávku prijala je teda nepravdivé.
Reakcia obchodu MEGA-Office.sk
Mrzí nás, že máte z nákupu takýto dojem, no radi by sme uviedli situáciu na pravú mieru.
Vaša objednávka bola expedovaná hneď nasledujúci deň po jej vytvorení a o odoslaní ste boli informovaný e-mailom. Zásielka bola podľa dostupných údajov prevzatá, preto nás úprimne mrzí, že napriek tomu uvádzate, že vám tovar nebol doručený.
V našom systéme nevidíme dôvod, prečo by objednávka nemala byť doručená, ani záznam o tom, že by bola vrátená ako nedoručená. Ak došlo k nedorozumeniu alebo problému s doručením, prosíme vás o kontaktovanie s číslom objednávky, aby sme mohli situáciu okamžite preveriť s dopravcom.
Negatívna recenzia v tomto prípade nezodpovedá reálnemu priebehu vybavenia objednávky podľa našich záznamov, napriek tomu sme pripravení vec okamžite riešiť k vašej spokojnosti – či už preveriť doručenie, alebo navrhnúť ďalší postup. -
Pomalé, bez komunikácie, po 10 dňoch nemám zásielku a tovar stále doručený...
Reakcia obchodu MEGA-Office.sk
Mrzí nás, že ste mali pocit nedostatočnej komunikácie a pomalého vybavenia objednávky. Radi by sme však doplnili dôležitú informáciu.
Podľa našich záznamov bola zásielka odoslaná, avšak následne sa k nám vrátila ako nevyzdvihnutá. To znamená, že balík bol pripravený na prevzatie, no nebol v stanovenej lehote vyzdvihnutý.
Ak máte stále záujem o doručenie tovaru, radi zásielku znovu odošleme, prípadne vám ponúkneme iné riešenie (zmena spôsobu doručenia alebo vrátenie platby). Stačí nás kontaktovať a situáciu okamžite vyriešime.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie a veríme, že nájdeme riešenie k vašej spokojnosti. -
- Super rýchle dodanie
Reakcia obchodu MEGA-Office.sk
Ďakujeme za vaše hodnotenie a udelených 100 %.
Sme radi, že vám tovar dorazil už na druhý deň a že ste spokojní s rýchlosťou dodania.
Tešíme sa na váš ďalší nákup. -
Tovar ktorý ponúkali a mal byť doručený za 2 dni, vôbec nemali má sklade. Po takmer 2 týždňoch čakania som objednávku zrušil. Aspoň že peniaze vrátili obratom. Na maili nikto nereaguje,na čete nikto nie je, na telefone su len do 14tej aj to nie vždy. Celé je to také "po slovensky" ... Nikdy viac, nervy mám len jedny a život je krátky.
Majú tam taký skvelý chat, že "odpvovieme okamžite". Po 5 hodinách nič, môžeš písať, nikto nereaguje. Chcel som zistiť, kedy odošlú tovar, ale už to ani nechcem zisťovať. Je to dosť peňazí na to, aby som to riskoval
Veľmi rýchle dodanie,určite ho odporučím aj svojim známim .
Reakcia obchodu MEGA-Office.sk
Ďakujeme vám za krásnu recenziu!
Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou dodania a veľmi si vážime vaše odporúčanie
Tešíme sa, že ste si vybrali práve nás — a budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite. -
Spoľahlivé a rýchle doručenie v rámci Bratislavy, kuriér slušný, zdvorilý. Tovar zodpovedal požiadavkám. Max. spokojnosť.
Reakcia obchodu MEGA-Office.sk
Ďakujeme krásne za vaše milé slová!
Veľmi si vážime, že ste spokojný s doručením aj s našimi produktmi.
Teší nás, že všetko prebehlo hladko a podľa očakávania — budeme radi, ak nás odporučíte ďalej alebo sa k nám čoskoro opäť vrátite. -
Cena za tovar
Reakcia obchodu MEGA-Office.sk
Ďakujeme, že ste si našli čas na hodnotenie!
Sme radi, že vás zaujala naša cena za tovar
Veríme, že budete spokojný aj s kvalitou a službami, ktoré poskytujeme. Tešíme sa na váš ďalší nákup! -
- férové jednanie
- dobrá cena
- celkom slušný termín dodania tovaru
Reakcia obchodu MEGA-Office.sk
Ďakujeme pekne za vašu pozitívnu spätnú väzbu!
Teší nás, že oceňujete naše férové jednanie, ceny aj rýchlosť dodania
Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite pri ďalšom nákupe — urobíme všetko pre to, aby ste boli rovnako spokojný aj nabudúce! -
..ZREJME IBA DALSI CESKY ZLODEJ...ZAPLATIS A NEPOSLE....TYPYCKY CESKY E SHOP....
Reakcia obchodu MEGA-Office.sk
Mrzí nás, že máte negatívny dojem. Radi by sme situáciu preverili a napravili, ak došlo k chybe. Prosím, kontaktujte nás e-mailom na [email protected], aby sme mohli overiť vašu objednávku a vyriešiť to k vašej spokojnosti.
Našim cieľom je vždy doručiť objednávky včas a poskytnúť férové služby.