- Rychle dodani
- Poslali jiný produkt než jsem měla objednány podle internetu stejný jen jiný vzor po kontaktování obchodu mi prý byl poslat novější kus což není pravda
Rýchle riešenie nejasností a následne rýchle vybavenie objednávky.
- Privítala by som viac spôsobov platby ideálne cez platobnú bránu
Dobrá komunikácia s obchodom, relatívne rýchle doručenie, odporúčam.
- Veľká spokojnosť, mali autosedacku vo farbe, ktorú iné obchody už nemali, super cena, rýchle dodanie
- Po telefonickom overení dostupnosti a mojom následnom zaplatení , bol tovar expedovany podľa dohody a do 2 prac.dní doručený
Po objednávke sa ozvali z obchodu, ze žiaľ žiadaná farba autosedacky je vypredana a ponúkli iné farby alebo možnosť zrušenia objednávky. Seriózne jednania a veľká spokojnosť na strane zakaznika.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Rýchlosť doručenia
- Ceny
Veľký výber tovaru
- Rýchla komunikácia
- Rýchle potvrdenie objednávky
- rychlost dodania
- dobra komunikacia
Balenie a dovoz. Krabica prišla rozbitá, diera cca 30 cm. Určite sa s balíkom nezaobchádzalo šetrne. Našťastie to tá sedačka prežila.
- super ceny
- kvalitny tovar
- nie je mozna platba kartou cez internet (iba prevod)
- Rýchle dodanie bez problémov
- Najlepsia cena
- Dobry vyber
Hladala som konkretny kocik a na tento stranke som ho nasla ovela lacnejsi, ako vsade inde.Najskor som mala pochybnosti kedze eshop nieje znamy a nebola som si ista, ci mi pride to, co som si objednala, ale moje obavy boli zbytocne. Kocik mi bol doruceny rychlo a presne taky, aky som si objednala
- rychlost dodania a zaroven automaticke vyriesenie reklamacie
- prijemna komunikacia
- nizke ceny
- dostupny tovar
Som maximalne spokojna so servisom aj objednavkou. Vrelo odporucam vsetkym ktory budu citat recenziu.