neotravujte týmito mailami je to pacientský mail, isto si tovar aj na budúce objednáme, ak nie tak od niekoho iného. došli 3 krabice zo 4 čo sa stáva. len nepýtajte si spätnú väzbu. máme čo robiť. prečo potrebujete recenzie na heureka?????
Reakcia obchodu Medplus
Dobrý deň, pán doktor,
informácie Vám zasielame na email, ktorý ste nám postúpili pri registrácii na e-shope. Budeme Vám vďačný ak môžeme email zmeniť za iný. Určite nie je vhodné používať pacientský e-mail na informácie kde sa nachádza Vaša objednávka, kedy bude doručovaná, faktúra v emaily, akciové ponuky atď.
Informácia týkajúca sa „zatúlaného“ balíka ¼, zostal žiaľ na prekládke v ČR a bude Vám zajtra doručovaný. Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme.
Čo sa týka recenzií, ak si ich neprajete vyplňovať, zmeňte to prosím u seba v nastaveniach. Hodnotenia pomáhajú kolegom pri rozhodovaní, kde si objednať, ako daný obchod- firma funguje. Je to nástroj, ktorý ponúka dnešná doba.
Ďakujem za porozumenie.
Váš MED+ -
Tovar dorazil v poriadku. Som spokojný...
- promptna reakcia
Prajem všetko dobré a som spokojná so zásielkou
DS -
Paráda
- Výborný výber tovaru
- Skvelá komunikácia s obchodom
- Rýchle doručenie, do 1 dňa som mala tovar doma,ďakujem
- veľmi dobrá komunikácia
- rýchle vybavenie
- dodanie v cene
Pohotovosť, seriózne jednania. Rýchle doručenie zásielky.
Rýchle dodanie tovaru.
- OK pohoda dik
- tovar som mala na druhý deň doma
Som spokojná s rýchlym dodaním objednaného tovaru
- Rýchle dodanie tovaru
- Balenie
- Viac druhov
- Cena ako taká
- Dlhšie dodanie
S obchodom som spokojný v danom momente.Cena bola skoro najnižšia. Výrobok sa objednal 02.08.24 a dorazil až 07.08.24
Keďže ukazoval, že tovar skladom ,čakal som skoršie dodanie.Treba ešte poriesit viacej dopravcov, keďže je slabý výber na dodanie.Inak obchodom môžem odporučiť a hodnotiť pozitívne.Reakcia obchodu Medplus
ďakujeme Vám za spätnú väzbu. V dovolenkovom období sa nám žiaľ ťažšie dodržiava termín dodania do 2 pracovných dní. Štandardne objednávka zadaná v piatok, ako tá Vaša, je od nás expedovaná v pondelok a doručovaná v utorok. Vzhľadom na dovolenky vaša objednávka odchádzala o deň neskôr a preto bolo dodanie až v stredu. Čo sa týka možnosti výberu prepravnej spoločnosti v súčasnosti je možnosť výberu z dvoch, rokujeme a uvažujeme ešte o jednej prepravnej spoločnosti.
Váš MED+ -
- kvalitný materiál, rýchle dodanie, dobrá komunikácia, odporúčam
- Bohatý výber ponúkaného tovaru
- Výhodné ceny
Som velmi spokojna mozem odporucit na 100%
Cena produktov je výhodná.