• nič som neobjednal

????

nic mi neprislo

• Strasne dlha doba dorucenia

Reakcia obchodu medistore.sk

Pekný deň, objednávka bola odoslaná po pripísaní platby na účet. Pri zvolení platby formou bankového prevodu je potrebné počítať s tým, že objednávka za zasiela po pripísaní sumy na účet.

Vyberiete si eshop, pretože uvádzajú, že tovar maju skladom a doručenie do 2 dní. V stredu som objednala a tovar prišiel až v pondelok. Pritom emaily o vybavení prišli v stredu aj vo štvrtok. Filtrovanie na stránke veľmi chabé.

Reakcia obchodu medistore.sk

ospravedlňujeme sa Vám za mierne meškanie. Namiesto vo štvrtok sme Vám tovar odoslali až v piatok a preto prišiel až v pondelok.
    Ďakujeme a prajeme príjemný deň, tím medistore.sk

tovar neprisiel

Reakcia obchodu medistore.sk

objednávku, ktorá Vám neprišla ani neevidujeme v systéme. Určite ste ju dokončili ?
    Ďakujeme a prajeme príjemný deň, tím medistore.sk

Pred týždňom som si tovar objednala, vopred zaplatila a do dnešného dňa mi tovar nebol doručený. Z uvedeného dôvodu nemôžem hodnotiť ani výrobky, ktoré majú byť súčasťou liečby.

Reakcia obchodu medistore.sk

stal sa nám technický problém, kedy sa nám nespárovala objednávka s platbou a tým pádom sme čakali na platbu, tak ako sme Vám to vysvetlovali aj telefonicky. Vzniknutá nepríjemnosť nás mrzí a chybu sme ihneď po upozornení napravili a objednávku sme ihneď odoslali.

Ešte raz sa ospravedlňujeme a prajeme príjemný deň, tím medistore.sk