• Nekomunikujú
    • Ani po mesiaci tovar nedodali aj keď dodacia lehota bola 3 týždne.

Reakcia obchodu mdselektro

Zdravím ,

už sme si nato zvykli ,že na tejto stránke sa objavujú len negatívne hodnotenia. Pozitívne z rôznych dôvodov sa neobjavujú alebo sa vymažú .
    s pozdravom.
    mdselektromarket

• Vsektko ok

• Dobrá cena výrobku
    • Iný (dlhší) čas dodania aj napriek opačnej informácií

Reakcia obchodu mdselektro

Svietidla boli dodané včas do 14 dní ! Dostali ste tovar o 20 % lacnejsie ako inde na internete ! Neodporučáte obchod ??? radšej sa k tomu nevyjadrujeme .myslíme si ,že ste len nastrčená osoba...........

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• tento eshop nefunguje!

obchod so mnou od prijatia objednavky nekomunikuje, neodpoveda na maily, telefonaty, nic .. je tomu 35 dni!

• rozšírený sortiment
    • nemá

vynikajúca

• Neposlali mi cislo uctu kam mam zaslat penize

• vyborne ceny, ponuka, rychlost dodania

Odporucam nakup, rychle dodanie, ceny nizsie ako inde, kvalitne zabaleny tovar...vsetko OK

• široký výber svietidiel
    • rozumné ceny
    • nebolo mi oznámené, kedy mi bude tovar dodaný

natrafila som na tento obchod, keď som hľadala predaj svietidiel;
    tovar mi ešte nebol dodaný, ale ak bude taký, ako v katalógu a bude doručený nepoškodený, budem spokojná
    áno, odporúčala by som tento obchod aj ostatným
    z už uvedených dôvodov: široký výber svietidiel a rozumné ceny

Spokojnosť. Odporúčam ostatným.

• myslím že obchod má množstvo rozmanitého tovaru
    • neschopnosť komunikácie a overenie si skutočného stavu okrem mailu aj telefonicky. obchod za cca 100€ mi stojí za tých pár centov na telefón.

osobne neodporúčam vzhľadom na moju skúsenosť

• Neviem
    • Dlha doba dodania. Aj po slubenom termine dodania sa termin posunul opat o dalsi tyzden. Tazko sa tam da dovolat. Z 5 volani dvihli 1x